- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skót
aktív tag
válasz
okiszPSX #874 üzenetére
A műanyag tokra gondolsz vagy a fekete "bőr" kicsúsztatósra?
Műanyagból csak fehéret kaptam, azt használom amíg nem tudok jobbat a fekete "bőrt" pedig a második hét végén meg kellett varrnom mert eleresztett a varrás néhány helyen...Ha azt kéred, ingyen a tied lehet, csak gyere el érte.
Én egy ilyet néztem ki magamnak mert nem szeretem a mindenféle flip, meg becsukós, meg egyéb tokokat: [link] Zsebben hordom, néha odakoccolom stb-stb.
Igaz, hogy ez HTC One-ra való, de mivel a villantó kivételével az összes különbség a gumi részen van remélem, hogy egy sniccer meg némi ügyeskedés megoldja a kompatibilitási gondokat
(meg természetesen a dremel, vagy a fogorvosi fúró
)
Amúgy meg 2200ft-ért nekem megér egy próbát. -
svgyula
addikt
válasz
okiszPSX #817 üzenetére
Szia! Nem tudom mennyi mindent pakoltál fel a telefonra
De ha ez fontos akkor én a helyedben csinálnék egy recovery wipe tisztítást meg egy gyári visszaállítást! Már írtam azt nagyon figyelni kell a telepítendő apk-kat nagyon sok csinál olyan változtatásokat amit akkor észre sem veszünk! Csak később amikor valami nem működik elkezdjük szidni a telefon gyártójának a rokonságát
a saját
baromságunk miatt nálam is volt ilyen nem egyszer! Az sincs kizárva hogy az előző telefonomnak a kameráját a pulzus mérő apk fektette meg. Mert érdekes módon azután csinált olyat hogy bekapcsoláskor kék-zöld-pepita kijelző jelent meg a kamera kép helyett. De az első kamera érdekes módon teljesen jól müxik
mert annak semmi köze nem volt ehhez.
-
okiszPSX
tag
-
okiszPSX
tag
válasz
okiszPSX #806 üzenetére
Elnézést az ismételt posztért, de ilyenkor már nem engedi szerkeszteni. Szóval megnéztem a beállításokat, de tök ugyanezek, mint pl itt is: [KATT]
És nem értem, most is azt dobja, ha küldenek egy mms-t, hogy töltse le, meg érvényesség
Js és így küldeni se tudok mms-t. Visszadobja, hogy nem ment el.
-
svgyula
addikt
válasz
okiszPSX #794 üzenetére
Szia! Sajna nem vagy egyedül ilyen téren én is befürödtem már jó pár apk-val! Felrakod, kipróbálod-(na itt belepiszkál több beállításba)-törlöd és a módosítások nem állnak vissza
Mit csinál az egyszerű "luser"
gyári visszaállítást. DE van ami még ekkor sem változik. Ekkor marad a recovery indítás és wipe user data
azután várható a szerencse........
Én már leszoktam az apk próbálgatásokról! Ami biztosan kell felrakom DE marad isa többi meg nem érdekel
-
svgyula
addikt
válasz
okiszPSX #791 üzenetére
Szia! Én meg most megnéztem a kijelzőt. Igaz hogy csak szemüveggel és wifi nélkül a play áruházat mint "homogén" felületet de én nem látok sehol semmit!
Persze megnéztem már az "ékszerész" nagyítóval is (szintén made in china
) NA a 10x nagyítással már látszanak a pixelek
viszont rendesen szabályosak és nincs közöttük hiba.
De örülnék annak ha így látnám és ez bosszantana....................
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
okiszPSX #733 üzenetére
Nekem eddig egyszer tolt ilyet úgy, hogy kb. 4 napja nem volt kikapcsolva a teló. Azóta viszont semmi, meg gyakrabban újra is indítottam a telót, mert "játszogattam" vele.
Most már 100%-osan meg vagyok vele elégedve. A vakuja zavar egyedül, de jó fényviszonyok között ha spontán szükségem van a kamerájára, akkor elég jó képet tudok vele csinálni (és hangos zene mellett sem döglik meg videófelvételnél a mikrofonja). Plusz a bekapcsoló gombja eléggé kis nyomi, kb. mint a Blade-emnél voltak a hangerő gombok, nyikorognak össze-vissza+a szilikontok miatt nehéz megnyomni, de új Gravity Box-ban be tudtam állítani, hogy hangerő gomb megnyomására is felkeljen a telefon, úgyhogy most már pöpec.
A vámmal tovább bonyolódik viszont a problémám, jelenleg harcolok velük. Tegnap küldtem levelet a Központi Postának, mindenféle igazoló dokumentummal, mert a kedvesek 153 dollár után be akarnak velem fizettetni majd 10 ezer forintot, holott még a Haier W910-ért fizettem egyszer áfát 140 dollár után, és mivel a Geekbuyingnak másodjára csak az 50 dolláros különbözetet kellett befizetnem (plusz ugye cserekészülékről beszélünk), így arról a kedves illetékes nem akarta elfogadni a számlát. Hiába írtam le e-mailben az ügyintézőnek mindent (majd kérte, hogy küldjem el az előző vámolásról és a visszaküldésről a papírokat, azt is elküldtem), majd a postásnak sem kellett fizetnem egy forintot sem, amikor hozta a csomagot, mégis keresik rajtam a pénzt a helyi postán.
Tegnap voltam bent a helyieknél, igazából attól tartanak, ha én nem fizetem be a lóvét, akkor nekik kell majd. Kíváncsi leszek, hogy ezúttal, panaszt téve elfogadják-e az 50 dolláros csekket, és kiállítják-e a levél után az érvényes csekket. -
mong08
tag
válasz
okiszPSX #584 üzenetére
Na akkor fussunk neki még egyszer..
ez nem egy ROM..
Ez egy program keret..
XPOSED keret rendszer.. legjobb programnak értelmezni..Ezen belül van több letölthető modul.
Azt töltöd le amit használni akarsz.
Ha kikapcsolod a keretrendszert, akkor nem működik, ha bekapcsolod akkor működik.
Nem a ROM-ot módosítja, hanem csak egy "program".
Azt,hogy kell e rootolni hozzá most meg nem mondom neked, de az enyém rootolt, és fut rajta most is ... -
mgtom
csendes tag
válasz
okiszPSX #247 üzenetére
Én a Missed call reminder alkalmazást használom. Sok keresgélés és próbálgatás után ezt találtam a leghasználhatóbbnak
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
okiszPSX #247 üzenetére
MIUI alapból nem mutatja a nem használt SIM-et. Notification Led helyett én nem használok jelenleg semmit, néha úgyis ránézek a telefonra, hogy van-e értesítésem, a képernyőt használó programok leszívják az akksit, ha a kapacitív gombok háttérvilágítását lehetne villogtatni vmilyen programmal, akkor az nem lenne rossz.
#Skót
Van egy ismerősömnek G4-e, ha gondolod rákérdezek a véleményére, de én még nem hasonlítottam össze a kettőt élőben.
-
FalconKnight
aktív tag
-
gjoe
addikt
válasz
okiszPSX #198 üzenetére
Szia!
Lesz a gépen egy fólia. +1 jár hozzá, azzal egy darabig megleszel.
Sajna csak azt a gagyi gyári műanyagot lehet rendelni. Abból már rendelhetsz is egyet tartaléknak, mert gyenge és törik. Ha nagyon nagyon kell fólia s.o.s. akkor küldök egyet.
Itthoni gsm boltokban kapsz kb 2000 forint körül univerzális bőrtokot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest