- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz
quailstorm #1433 üzenetére
Köszi!
-
konigjanos
senior tag
Hát kérem, eladó lett:
[link] -
konigjanos
senior tag
Sziasztok!Lassan lecserélem a TS7-et, ér most 20 körül, ha eladnám?
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
Rocket player és jó minőségű fülhallgató...
-
konigjanos
senior tag
Én ide vittem az enyémet: http://logout.hu/bejegyzes/fagyalllo/olvass_el.html
Nagyon korrekt volt, itt van a Westend-el szemben. -
konigjanos
senior tag
válasz
PixelRambo #1177 üzenetére
Ts 7-hez nekem Zappa csinált kiválóan működő cwm-et, itt van: https://copy.com/Gps0shD2MHdr6PZB (képfile)
esetleg zip: https://copy.com/4FiwRgROFceUsFqE -
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Nagyon halk lett a hangerő híváskor, alig hallom, mit mondanak. Kit ajánlanátok hangszóró cserére?( mtk tool-al próbáltam feljebb húzni, de nem menti el a beállítást) -
konigjanos
senior tag
valami gondja lett az én telefonomnak is. usb-re dugva rögtön tölteni kezdi, és a pc ismeretlen usb eszközt ír...
-
konigjanos
senior tag
Jobban jársz, ha pc-ről rendeled hozzájuk...Bemész a gmail-ba, ott bal fent legördíted, rányomsz a címtár-ra, és ott...így:
de azzal kezd, hogy importálod a telefonba, azon belül a gmail-os címedhez, és engeded menüből szinkronizálni.utána célszerű mindig ide menteni, mert rögtön feltölti felhőbe. -
konigjanos
senior tag
válasz
Arsenal1983 #731 üzenetére
Szerkesztés gombot légyszi!
-
konigjanos
senior tag
Nekem ez vált be: http://www.gizbeat.com/1273/pdanet-adb-auto-driver-for-windows/
mong08: bizony -
konigjanos
senior tag
válasz
Tomikapc #636 üzenetére
xda-na, a topicban szintén lassúnak találta valaki, és ezt javasolták neki
-
konigjanos
senior tag
elkészült a miui tronsmart ts7 6582-re!
-
konigjanos
senior tag
Készül a miui ts 7 6582-re!
-
konigjanos
senior tag
válasz
Keliontom #596 üzenetére
Ezt is érdemes megnézni: bár ez tronsmart, de működhet
-
konigjanos
senior tag
Csak a 6582 kamerájáról tudok nyilatkozni: szar....
Kinézetre, méretre hasonlítanak a htc-re, gps, kijelző, proci, ram, működés tökéletes. De az alluminium, ez meg műanyag,szóval annyira nem prémium, viszont 4-et kapsz egy áráért...
Ja, és semmiképpen se ilyen drága helyről rendeld:
innen vagy innen jobban megéri. És ezerkre még jön kb 10000 Ft áfa. -
-
konigjanos
senior tag
A ts7 6582-höz végre egy új rom: http://www.needrom.com/mobile/new-tronsmart-ts7-mtk6582-cwm/#comment-34358
-
konigjanos
senior tag
válasz
bmilan20 #525 üzenetére
Előbb az xposed telepítőt töltsd le, amit engedélyezel, aztán újraindítás, és az xposedbe lépve le is tudod tölteni és telepíteni a gravityt. Ha 6582-es procid van, a2.9.2-es gravityboxot tedd fel, a két újabb csak rosszabb...
itt is leírtam. -
konigjanos
senior tag
A ts7 6582-re van itt egy rom, THL W100S port néven. milyen a thl?melyik android verzió lehet?esetleg miben más, vagy jobb?
-
konigjanos
senior tag
Nekem ts7 van. A gps az eddigi legjobb, amit próbáltam, (htc desire, motorola defy, stbhez képest) szinte azonnal van hold. Viszont a 6582-höz semmi rom nincs még, nem, hogy miui...
ha benchmarkra ugyan az, akkor feltétlen a 6582-t, mert az 4X1300 mhz, és tuti kevesebbet eszik, mint az 1500...
nekem a 4 gigás tökéletesen elég, belaktam teljesen, és így is van 1 giga szabad, ram pedig kb 500 mega. -
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #468 üzenetére
tronsmart 6582-re még mindig nincs?
-
konigjanos
senior tag
válasz
Inside01 #454 üzenetére
nekem tökéletes rajta ez a gravity és ez az xposed (ts7 6582)
-
konigjanos
senior tag
Csak néhány dolog:
átlátszó statusbar és redőny
- CRT off effekt
- teljes képernyős hívókép telefonban
- kibővített kikapcsolás menü (recoverybe is lehet menni azonnal)
- több csempe a statusbar kapcsolótáblán (talán érted mire gondolok, de a pontos nevét nem tudom ennek a területnek)
- lockscreen elforgatás
- statusbar óra középre és nap megjelenítése
- százalékos kör akksiszimbólum
- gombok háttérvilágításának kikapcsolása (ez volt a fő célom)
- vissza gomb hosszan nyomva bezárja az előtérben futó alkalmazást teljesen
- stb.
Csak az a baj, hogy valamiért nem sikerül előtte a cwm mentés, ez a hibaüzenet:
no sd-ext found skipping backup of sd-ext -
konigjanos
senior tag
Gravitybox-ot tett már fel valaki ts-7re?
-
konigjanos
senior tag
Nagyon bejött a telefon (ts7, 6582) minden villám gyors, egy valami nem: lezárt képernyőnél, ha megnyomom a bekapcs gombot, 2-3 mp mire világít a kijelző. nektek is?ilyenkor ennyire mélyalvásban lenne?
-
konigjanos
senior tag
Van egy új, cwm-ből felrakható rom: http://www.needrom.com/mobile/new-tronsmart-ts7-mtk6582-cwm/
-
konigjanos
senior tag
cappa72 nem kevés munkájának köszönhetően helyrejött a telefonom. Hálás köszönet neki érte!
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #432 üzenetére
persze. csak egy rossz rom-al vagy cwm-el a rendszernek azt a részét írtam felül. sajnos nem sok nulla, hanem nincs imei...
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #430 üzenetére
"ami érdekes, hogy mobileuncletools-al csináltam imei mentést" kettővel előbb írtam...
-
-
konigjanos
senior tag
Na, külföldi oldalról kaptam egy komplett cwm mentést, visszatettem, a telefon működik. DE: visszajött az első hiba, ami miatt rom-olni kezdtem, nem látja a sim kártyát...8 éves kártya, de első nap hibátlanul muzsikált a készülékben. Az lehet baj, hogy az imei információk alatt mindegyikre ismeretlent ír?
-
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #420 üzenetére
Látom, hogy nem vagy vasárnap, csak még annyi jutott eszembe laikusként, hogy nem tudnám visszatenni a gyári recoveryt, és azzal frissíteni a gyári update-et?
-
konigjanos
senior tag
Sajnos nem mentettem
na, recovery-d fent van, az update zip-el az a gondja elsőre:
symlink: some symlinks failed
E: error in sdcard/update.zip
(status 7)
installation aborted.
második próbára:
assert failed: package_extract_dir ("system","/system")
E: error in sdcard/update.zip
(status 7)
installation aborted.
és utána mindig ez...
ugye az apply /sdcard/update.zip menüből kell flashelni? -
konigjanos
senior tag
Esetleg ha valakinek lenne egy nandroid mentése, 4 gb tronsmart, 6582-es proci, azért örökre hálás lennék!
-
konigjanos
senior tag
Na, akkor lehet röhögni, leírom, hol toltam el a recoveryt:
itt volt a leírás miszerint az MTK Droid Tool-al kell a recoveryt flash-elni. na most, én az MTK Tools (Mobileuncle ) kisértetiesen hasonló menüponjából tettem fel, ezért nem ment. most már van recovery, az egyetlen baj, hogy ami itt fent van gyári rom, rar-ban van, de a leírás szerint is a zipet kell feltenni. átnevezve se jó. hogyan tovább? -
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #408 üzenetére
Köszönöm!
Bebootol, minden tökéletes, kivéve, hogy hiába van benne a sim, nem látja. most jut eszembe, lehet, hogy imei gond?
Az a baj a flashtools-al, hogy ami hozzávaló rom, arra azt írja: incorrect scatter file...
recoveryt nem tudok feltenni, és a gyári sem jön be hangerő fel+bekapcsra. valszeg azt felülírtam, mikor az mtk tools-al felraktam a cwm-et, de az se indul el. -
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #406 üzenetére
Szóval ha valaki tudna linkelni egy flashtool mentést, amit visszatehetnék mtk6582 4 gigás tronsmart ts7-re, vagy egy olyan romot, aminek jó a scatter file, nagyon megköszönném. Esetleg egy flashelhető recoveryt...
-
konigjanos
senior tag
a hozzávaló romnál meg azt írja: incorrect scatter file format. Honnan szedjek egy jó romot? Vagy hogy tegyek fel egy jó recoveryt, mert azzal flashelhető romot találtam. Ami még érdekes, hogy a gyári beállítások visszaállítása se működött, újraindult, de minden a régi maradt. hangerő le + bekapcsolóval mentem bele egy menübe, ahol tudtam törölni.
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #394 üzenetére
Bármelyik drivert teszem fel, ismeretlen eszköz kikapcsolva...bekapcsolva meg htc.
-
konigjanos
senior tag
A másik bajom: megnéztem egy tutorialtaz sp flash tool-ról, de már ott elakad a dolog, hogy a win 7 a kikapcsolt, kivett aksis telefont rádugva nem látja az eszközkezelőben...
-
konigjanos
senior tag
Aztán már a sim-et sem látja...mit csináljak?flash tools-al tudom frissíteni a softvert, hátha rendbe jön?
-
konigjanos
senior tag
dupla, bocs.
-
konigjanos
senior tag
új rom, próbálta már valaki? lehetne egy changelog...
Egy kis segítségre lenne szükségem: fel akartam tenni egy cwm-et, mtk tools-al. belementem a recovery update-be, ott kiválasztottam a hozzávalót, kiírta, hogy reboot into recovery mode, de azóta gyáriba se tudok belépni, próbáltam másikat feltenni ugyan így, de semmi. ötlet? -
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #385 üzenetére
1.3-as. az gondolom nem T?
-
konigjanos
senior tag
Na, 10.300 Ft áfa + egyebek után végre a kezemben van! dec 20-án került a vámraktárba, csak hát ugye karácsony, stb...
Belaktam, és imádom!
honnan tudhatom, melyik procis verzió? -
konigjanos
senior tag
Helló!
A tronsmart oldalán ( http://www.tronsmart.com/download )van egy firmware, ( Stock Firmware 0805 by TF card for TS7 Glacier 4GB néven ) tudtok róla valamit? -
konigjanos
senior tag
Dec 20-tól az országban van a csomag, de csak ma kaptam levelet a postától. Szóval nem úszom meg a vámot...
-
konigjanos
senior tag
itt még mindig akciós: http://www.geekbuying.com/item/New-Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-1-3GHz-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-13-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-322278.html
Csak már mászna ki az enyém a "Die Sendung ist am 11.12.2013 im internationalen Logistikzentrum Deutsche Post Hong Kong VV eingegangen." tracking státuszból... -
konigjanos
senior tag
Dec 9-én kaptam meg a tracking numbert, (geekbuying.com, sima kínai posta) de még mindig nem látható, ez normális?
-
konigjanos
senior tag
na, ma megkaptam a tracking numbert.
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok!
Ma berendeltem akciósan innen
Remélem gyorsan ideér....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest