- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
Uthenger #1358 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom h alapjáraton rootolva van e a teló, de ha nem, akkor hogyan lehet a típust? aztán az uncle-vel megpróbálgatom a dolgokat, hátha...
Köszi szépen még egyszer! Akkor még van remény hogy helyrejön
Uthenger: Nálam nicns fent semmi ilyen progi, sőt legyalultam az egész telefont gyári állapotra, és akkor is csinálta? Vagy tegyek fel vmi ilyen akksis progit?
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1185 üzenetére
Gratuka! Akkor sokat használod a GPS-t
Pedig az "szakemberek" a másik fórumon azt állítják, hogy minden MTK procis telefonba sz*r Erre hiába cáfolok rá mivel volt pár ilyen(MTK6589,6589T,6592.) telóm és érdekes módon mindegyikbe gyorsabb volt mint célhardverem! Most volt a kezemben egy új teló MTK6582-vel az sajna nem egy erős GPS antennával bír.
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1182 üzenetére
Szia!
Én olyan információhoz jutottam, hogy az alkalmazások nem törlik ki az előző verziók maradékait és azoknak a szemetét. Vagyis ha pl van egy böngésződ az megőrzi a böngészés előzményeit DE ha frissül a böngésző akkor az már nem ezt a "szemetest" használja hanem nyit egy másikat és máshol. Pont azért, hogy ne legyenek összeakadások az esetleges megjelenítési eltérések miatt. Na ezt megcsinálja pár apk és kész a tárhely. Arról már említést sem kell tenni ÚGYE? az esetleges fosbuk minden üzenetet valahova elment, az email szinkronizálást is valahova csak menteni kell, meg a többi.......többi...... és elérkeztünk a tároló végére!
Lehet átparticionálni a rendszert de mint az androidos dual fórumon próbálták, kell hozzáértés rendesen. Nagyon könnyen firmware csere a vége a rossz partició megadásnak! Az pedig, hogy neked TS7 van és Cubot ROM rábarkácsolvaÉn a helyedben annak is örülnék, hogy nem lett tégla! Téves nézet az, hogy TS7=CUBOT ONE ez talán egy az MTK6589-es első sorozata lehetett, de azóta igencsak különböznek a hardverek. Az utolsó !hamisított Cubot oneS! ami MTK6582-vel jött ki egy átszitázott TS7!
-
svgyula
addikt
válasz
Uthenger #1180 üzenetére
Szia! Milyen teló? Az összes alkalmazásnál ki kell venni az "értesítés" pipát és nem szabad engedni a frissítést! Ha működik egy apk akkor nem kell azt folyamatosan frissíteni! Meg van a clean master nevű apk ezt felrakni DE!!! csak addig amíg letakarítja a rendszert és törölni!!! Ha nem segít ez sem akkor nem kell a rendszer újra rakni csak a recovery-ben a wipe user data(lehet nem így van írva
) lefuttatni! ez hivatott az alkalmazásoknak fenntartott helyet törölni! A másik minden programot alapból SD kártyára telepíteni. Ezt pedig a tárhely-alapértelmezett tároló- külső sd kártya, kijelölni!
-
zilipapa
csendes tag
válasz
Uthenger #1091 üzenetére
Hali!
A cahe takarítva volt eddig is mert a DuBattery appban azt hiszem van ilyen opció is.
Most a biztonság kedvéért letöltöttem egy cleanert, talált is vagy 35 kb letörlendő cuccot. (ezért kár volt)
Előtte persze leszedtem a DuBatteryt hogy legyen hely. Na mondom akkor visszarakom mert ez egy igen jó kis optimalizáló app. Na persze visszarakni már nem tudtam mert már csak 13 MB szabad helyem maradt
Tehát úgy néz ki hogy ha valamit letörlök, pár perc és már el is foglalta a helyét valami. Szuper.
Most per pill. 70 MB saját telepítés van fenn.
Azt nem tudom hogy menyit foglalhatnak a gyári appok de biztos nem 860 MB-ot.Mert e szerint kb. ennyit kellene. Ammeg kizárt.:-)
BELSŐTÁRHELY:
Összes hely: 0.98 GB
Elérhető:13,69 MB
Alkalmazások: 133 MB
Gyorsítótárazott:0,95 MBJa és a szinkronizáció is ki lett kapcsolva már akkor, amikor a telószámokat kitöröltem. Arra rájöttem csak most jutott eszembe.
Első okos telóm-3 hónapja vettem- még nem tudhatok mindent
Azért köszönöm a segítő szándékot MINDENKINEK. -
-
Inside01
csendes tag
válasz
Uthenger #940 üzenetére
Helló!
Az hogy CL10-es a kártya önmagában még nem sokat jelent ugyanis ebből is van 10mb/s tól egészen a 94mb/s-ig. Az átviteled a gép és a telefon között függ az USB verziótól is, mert nem mindegy, hogy 2.0 portba dugod-e.
Nekem egy CL10-es kártyám van aminek az írási sebessége: 10mb/s az olvasásé 25mb/s. az USB 2.0-val nálam nem használja ki teljesen kb 6-7 megával másol rá. Szerintem nem érdemes drága SD-kártyát vásárolni egy telefonhoz. -
mailman
tag
válasz
Uthenger #101 üzenetére
Ezt probald ki, 4PDA.ru-rol szedtem, a TS7 4Gb-ot Cubot One-na varazsolja. Elsore eleg fura a launcher de ki lehet gyilkolni, emlekeim szerint eleg friss a kernel, hatha megjavitja a wifidet. Frissites elott es utan is ajanlok wipe-ot datara cache-re es dalvik cache-re is!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged