- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula196906
senior tag
válasz
FalconKnight #1487 üzenetére
Attól függ mennyi az annyi?
-
Gyula196906
senior tag
válasz
FalconKnight #1485 üzenetére
Szia
Melyik verzió? -
smilecat
aktív tag
válasz
FalconKnight #1145 üzenetére
Ok, köszi!
Írtam privit... -
sirály69
őstag
válasz
FalconKnight #989 üzenetére
Melyik ROM-ot tetted fel?
-
kissg_h4
újonc
válasz
FalconKnight #1002 üzenetére
Érkezés után visszatérítik az árát(paypal), nem kértem a cserét vagy javítást.
Annyira azért nem volt drága a posta, kicsivel 6 EUR alatt volt - viszont tényleg sokáig tart.Alkatrészeket meg szerelőt kicsit nehezen tudtam volna megoldani. De köszi a tippet, legközelebb ezt is mérlegelni fogom. -
Schimi070
csendes tag
válasz
FalconKnight #991 üzenetére
Szia!
Az mit jelent R/W mód, és hogyan lehet visszaállítani a jogosultságokat? Teljesen kezdő vagyok androidos alkalmazásban és ez az első ilyen telefonom. Köszi a segítséget. -
svgyula
addikt
válasz
FalconKnight #967 üzenetére
Szia!
Hát úgy néz ki mindent le lehet írni és még utánjárás vagy pontos információ sem kell hozzá. Milyen érdekes tény az, hogy a "másolatnak" beállított CUBOT több termékkel és mindig az erősebb HW-vel dobta ki a telefonjait?
Az is biztosan véletlen volt, hogy a TS7 belsejében találtak "CUBOT" feliratotNa meg a camera ugye ha jól tudom itt írták(saját tapasztalat nincs) a videónál nem tudta a FHD videót. De mint írtam mindent lehet mert soha semmilyen felelősséget nem vállalnak a leírt szavaik után simán lehet bárkit félrevezetni .....................................
-
cernas
újonc
válasz
FalconKnight #803 üzenetére
Kösz a képet.
A SIM2 felirat mellett levő fém lap az mi lehet ?
Talán ez lehet az érintkező de ha nem, akkor nem lehet beletenni QI Wireless töltőt.
Vagyis lehet de akkor forrasztani kell bele egy kis réz lemezt érintkezőnek.
Na de ezt kihagynám mert nem akarom elbarmolni, annyit nem ér az egész. -
okiszPSX
tag
válasz
FalconKnight #782 üzenetére
Én feltettem ugyanezt a kérdést kb negyed éve mikor megjött az enyém, akkor meg az volt a válasz, hogy azok a kis pontok a rajta lévő fólián vannak és nem a telón..
-
cernas
újonc
válasz
FalconKnight #786 üzenetére
Kb: akkora mint az aksi. Olyan mint egy bakkártya. Az aksira kell rátenni, van egy kis fül rajta az érintkezővel
Be kell hogy férjen, csak az kérdés hogy a telón van-e érintkező. A képeken nem látok.
-
Keliontom
csendes tag
válasz
FalconKnight #249 üzenetére
Notification Led helyett én nem használok jelenleg semmit......., de ha a kapacitív gombok háttérvilágítását lehetne villogtatni vmilyen programmal, akkor az nem lenne rossz.
Találtam erre valamit egy masik topikban. Vajon ezen a telefonon nem müködne? [link]
Sajnos az én telómat még el sem postázták Kínából, ezért nem tudom kipróbálni, de nagyon kíváncsi lennék ra.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #499 üzenetére
Köszönöm. Tehát van-e vkinek egy felesleges pöckökkel teli hátlapja a tisztelt plénumból?
-
hfrici
aktív tag
válasz
FalconKnight #489 üzenetére
Akkor indulok is, csak melyik tartomány?
-
Dirtyz
őstag
válasz
FalconKnight #468 üzenetére
3:12:13-at húzom lefelé, ezt simán fel tudom rakni az általad említett módszerrel?
Mit jelent a "Install: install via CWM or TWRP" -
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #468 üzenetére
tronsmart 6582-re még mindig nincs?
-
Dirtyz
őstag
válasz
FalconKnight #466 üzenetére
Szia! Képernyőt sikerült "megoldanom", az én f@szságom volt
3.10.25 van fent, közben egyre jobban tetszik, valószínű marad.
Más, naptár "ikon" csak egy homályos paca, előfordult másnál is? -
Dirtyz
őstag
válasz
FalconKnight #453 üzenetére
Köszönöm, sikerült
Miui ment fel, de kicsit beteg, képernyőzárból kilépve (bekapcsoló gomb benyomása) bejön a kezdőkép, de csak dátum és háttérkép van rajta, 10 mp. kell, hogy összekapja magát. A hagyományos billenytűzet nem működik, szerencse, hogy van rajta iKeyboard, így azt tudom használni. Másnak fordult elő hasonló? -
Dirtyz
őstag
válasz
FalconKnight #453 üzenetére
Köszönöm, megcsinálom. Memóriakártya legyen bent a telefonban?
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #432 üzenetére
persze. csak egy rossz rom-al vagy cwm-el a rendszernek azt a részét írtam felül. sajnos nem sok nulla, hanem nincs imei...
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #430 üzenetére
"ami érdekes, hogy mobileuncletools-al csináltam imei mentést" kettővel előbb írtam...
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #408 üzenetére
Köszönöm!
Bebootol, minden tökéletes, kivéve, hogy hiába van benne a sim, nem látja. most jut eszembe, lehet, hogy imei gond?
Az a baj a flashtools-al, hogy ami hozzávaló rom, arra azt írja: incorrect scatter file...
recoveryt nem tudok feltenni, és a gyári sem jön be hangerő fel+bekapcsra. valszeg azt felülírtam, mikor az mtk tools-al felraktam a cwm-et, de az se indul el. -
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #394 üzenetére
Bármelyik drivert teszem fel, ismeretlen eszköz kikapcsolva...bekapcsolva meg htc.
-
konigjanos
senior tag
válasz
FalconKnight #385 üzenetére
1.3-as. az gondolom nem T?
-
mailman
tag
válasz
FalconKnight #376 üzenetére
4PDA.ru-n lehet talalni rola infokat, picit masabb a ROM, de a Cubot One-ra ramegy (gyanitom max kernel cserevel TS7-re is) szoval kb ugyanaz a tella, igen
-
gjoe
addikt
válasz
FalconKnight #354 üzenetére
Fizikailag nem látni rajta semmit.
Előtte semmi hibajel nem volt. Feldobta a talpát.????? -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #335 üzenetére
a családi béke megőrzése érdekében most ki veszem a részem a meghitt esti közös egyűvétartzást megalapozó háztartási munkafolyamatokban, de a napokban prezentálni fogom a videókat.
KKÜ & BUÉK -
Brain75
senior tag
válasz
FalconKnight #335 üzenetére
-
Brain75
senior tag
válasz
FalconKnight #333 üzenetére
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #322 üzenetére
Köszi a tippet.
Ünnepek után utána érdeklődök a garanciális visszaküldésnek. Próba-szerencse ... -
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #318 üzenetére
Igen, factory reset volt.
Nem flasheltem eddig a telcsit, mert nekem eddig így is megfelelt.
A 306# leírtak alapján kellene megcsinálnom (Cubot One)? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
FalconKnight #318 üzenetére
Nem akarom elkeseríteni a fórumtársunk, de ez erősen nem tűnik szoftveres hibának...
-
Terentius
őstag
válasz
FalconKnight #313 üzenetére
Szerintem miután eladtam veszek én is egy Cubot Onet vagy egy Cubot GT99-et. Sokallom a 190 $-t a T-s prociért.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
FalconKnight #309 üzenetére
Kiegészíteném annyival, hogy a flashelés alatt VCOM/Preloader driver kell neki, amit nem biztos, hogy a Win megtalál, főleg ha valaki Xp-t használ.
A Checksum.cfg-ot csak akkor nézi meg, ha a DA DL... melletti jelölőnégyzet be van állítva.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
FalconKnight #271 üzenetére
Szia!
Leírnád a sp_flashtool verziót, amivel sikerült rátenni?
-
Terentius
őstag
válasz
FalconKnight #277 üzenetére
Csak akkor lassul be ha mondjuk hd videót indítok youtubeon.Máskor ok.Lehet a Mali 400 kevés a HD-hez?
-
Terentius
őstag
válasz
FalconKnight #275 üzenetére
De a képernyőforgatás is lassúnak tűnik meg a youtubeon hd videók is kicsit lassúnak tűnnek.
-
Brain75
senior tag
válasz
FalconKnight #271 üzenetére
Hello.
Hogyan lehet elérni azt hogy a cwm ne a belső memóriába mentse a backupot hanem az sd kártyára ??
Üdv -
svgyula
addikt
válasz
FalconKnight #259 üzenetére
Szia! Esetleg egy link a Recovery letöltésről?
-
Skót
aktív tag
válasz
FalconKnight #256 üzenetére
Köszönöm az infót.
Végül úgy döntöttem, hogy a cubot one-t rendelem meg.
Igazándiból úgy jutottam el erre az elhatározásra, hogy a jiayu g3t amit rendelni akartam nem sokban különbözött ettől (jiayu vs cubot /1,5ghz helyett 1,2ghz/ 8mpx helyett 12mpx/ 4gb rom helyett 8gb /4,5" helyett 4,7" / fémváz és GG helyett műanyag/ 3000mAh helyett 2200mAh) Az is segített, hogy a simkártya kérdésében megnyugtató válaszokat kaptamAz aksi kapacitása kicsit aggaszt, hisz mégis egy marha nagy képernyőt, és sok-sok funkciót kell kiszolgálnia, remélem azért az én használatom mellett kibír 2-3 napot, és akkor elégedett leszek vele.
A jiayu g4t pedig igazándiból prociban meg akksiban lett volna erősebb (1,5ghz/ram1G/rom4g/4,7" verziót ajánlották) csak ez a pár fícsör nem ér meg nekem plusz majd' 8e ft-ot.
Plusz, találtam egy orosz ' videót-sorozatot ' amiben egy fickó kínai telefonokat tesztel, és erről is csak annyi negatívumot mondott, hogy kicsi sercegés/recsegés van az összerakásnál (megcsavargatta), egyébként minden tetszett neki (mondjuk a ~13e-re antutu pontszámra azt mondta, hogy nem jó, ehhez viszont én nem értek)
-
svgyula
addikt
válasz
FalconKnight #256 üzenetére
Szia! Az alap ROM -ot lecseréltem a "gyári"-ra megmaradt ugyanaz a sz@r launcher. Probléma még feltelepítek egy másik pl next launcher a következő indulásnál elfelejt minden beállítást!??? valakinek ilyen?
Kérdés a MIUI_3.12.13 rom valamiért nem akar felmenni most próbálkozom újra -
Skót
aktív tag
válasz
FalconKnight #249 üzenetére
Az ismerősöd véleményét szívesen venném. Ha ráérsz kérdezz rá nálad kérlek.
-
Skót
aktív tag
válasz
FalconKnight #246 üzenetére
Köszönöm a gyors és kimerítő választ!
A micro simnek nem annyira örülök, tudom, nem nagy macera, de ha véletlenül ez tönkremenne, én meg megvágattam/kicseréltettem a sim-et akkor már nem tudom a régi telóba visszatenni.Az OTG-t ne próbáld ki, nehogy valami baja legyen tőle a telefonnak, annyira számomra nem is lényeges, csak gondoltam, hátha valakinek van vele tapasztalata.
Még valami, mennyire reális/jó ár érte 168$? Nem nagyon volt időm rákeresgélni, de ahogy néztem nagyjából ilyesmi pénzért mennek. (+/- 5-7-10 dollár nem számít, no nem azért mert krőzus vagyok csak az utalgatásokkal többet vesztenék)
Jiayu g4t-vel esetleg nincs tapasztalatod? Vagy valaki másnak aki látogatja ezt a topicot? Ha nincs akkor bekérdezek topicjába/duál androidos topicba. Igazándiból azon az aksi és a jobb support és a 2 normál sim miatt gondolkodom technikailag majdnem teljesen ugyan az. Az egyetlen kontra az ár...
-
okiszPSX
tag
válasz
FalconKnight #246 üzenetére
MIUI romon már be lehet állítani, hogy a státuszbáron ne jelenjen meg a nem használt SIM hálózati jelzése?
Ugye alap esetben mindkettőt mutatja, még akkor is, ha csak egy sim van benne.Valamint kérdésem felétek:
Ki milyen progit használ arra, hogy észrevegye ha hívták/sms-e jött? Ugye notled nincs rajta, így a képernyővel lehetne játszani. Próbálkoztam a NOLED-del, de nem jött be, LEDBlinker pedig nem nagyon akar működni, csak a teszt üzemmódban mutatja, amit kéne, ha "akció" van, akkor baszik...Természetesen olyan tipp érdekel, amihez nem kell állandóan bekapcsolni a power gombbal a képernyőt.
-
okiszPSX
tag
válasz
FalconKnight #238 üzenetére
Én ma kaptam készhez a telót, még várok vele egy kicsit, aztán nekem is megy fel a miui. csak ebben gondolkodom, más rom nem is érdekel, szóval, rlem ez csak nálad van így
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #236 üzenetére
OK. köszi meggyőztél csak fázok még az ebéyes megoldásoktól!
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #234 üzenetére
És kintről még az is és igy is olcsóbb?
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #232 üzenetére
OK. igy már érthető vlszont amit a ONE-ra adnak az nem minőségibb?
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #228 üzenetére
Bocsi a végén kérdőjel akart lenni, és azért kérdeztem mert ha jó rá akkor mi értelme kinából rendelni?
Igen a Htc ONE-ra gondoltam! -
okiszPSX
tag
válasz
FalconKnight #228 üzenetére
Én is kapásból a HTC ONE-ra gondoltam
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #225 üzenetére
A ONE- É nem jó rá!
-
okiszPSX
tag
válasz
FalconKnight #223 üzenetére
És netán lesz belőle eladó is?
Aszem én is rendelni fogok, de már csak jövőre, mert akkor tokot is szerzek egyúttal. -
okiszPSX
tag
válasz
FalconKnight #221 üzenetére
Nem, nem cseréltem még ki. Amíg ez sértetlen, addig nem is akarom. De akkor megnyugodtam, hogy nem csak én látom. És így van, ahogy mondod, más színnél is látszik, csak ott nehezebben észrevehető.
Köszönöm, így már nem parázok, hogy nálam lenne vmi gebasz -
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #213 üzenetére
Bocs dupla lett.
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #213 üzenetére
Köszi, én is úgy ólvastam, de reméltem hogy kacsa lesz ez is! Persze a 32 gigás is elég lesz.
-
monti0222w
addikt
válasz
FalconKnight #207 üzenetére
Egy kérdésem lenne sd kártyából 64 gigást lehet beletenni?
-
bajaki
őstag
válasz
FalconKnight #172 üzenetére
-
drr
őstag
válasz
FalconKnight #162 üzenetére
Köszi a választ... Nem nyugtatott meg... Az a kérdés, hogy ez vajon egyéni eset vagy mindegyiknél van ilyen gond? Igazság szerint eleinte nagyon tetszett a Jiayu G3S/T, de az már volt a kezemben és eléggé tégla és ott is volt illesztési hiba. Szép telefon, de jobban bejön a képek alapján a TS7. 20$ meg nem akarok csak GG miatt kiadni. Fontos lenne a támogatottság, ami ugye a dzsiájdzsunak jobb.
Nekem 145-150$ is sok pénz, szóval nem szeretnék csalódni... Esetleg valami más alternatíva ilyen árban? -
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #152 üzenetére
Melyiket javasolt használni?
-
flegga92
senior tag
válasz
FalconKnight #150 üzenetére
Az alap rom mennyire stabil? Mókolás nélkül is használható rendesen?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #133 üzenetére
mi a tapasztalat ezzel a rommal? ksöz
-
hargimalac
tag
válasz
FalconKnight #118 üzenetére
Bemásolom, amit írt;
heló. bocs de le vagyok terhelve mostanában, nincs kapacitás fórumozni. rendelj egyet és látni fogod hol kell vágni.
power gomb
volume
hátsó hangszóró
usb csati.
szóval minden. sok sikert. néhány 100 forintot megér -
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #106 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy eddig csak Samsung töltővel meg adatkábellel próbáltra, a fehér kábelek még a dobozban vannak. De akkor kipróbálom azzal.
Töltés közben nem mozgatom a telcsit, csak ha hívást fogadok, és akkor esett már ki többször a csati.A "dupla" fóliának a külső részét (a rajta található leírás szerint is) el kell távolítani használat előtt, az csak 1 védő liner.
Nekem szerencsére minden rendben van a telefonnal, még a GPS is tökéletesen működik rajta.
A fényképek minősége kültérben tök jó, ellenben beltérben, vakuval is jóval gyengébb képeket produkál, mint amit a 8Mpx SGS 2 készített. Tehát csodát nem kell várni a 13 Mpx kamerától, de azért a célnak megfelel.
Én SGS 2-ről váltottam, kicsit más, és ezért szokatlan még a telcsi kezelése, de nem bántam meg.
Pl. a kezdőoldalak számát nem tudom növelni/csökkenteni :-( 4.1.2-nél ez egyszerűbb volt. Valaki tud ebben segíteni? -
Midway
senior tag
válasz
FalconKnight #106 üzenetére
TS7 4g -hez van valami újabb rom .Ami jobban teljesít mint a gyári?
-
mgtom
csendes tag
válasz
FalconKnight #92 üzenetére
Még az is lehet, hogy neked már ez van fent. Vagy nem?
-
mgtom
csendes tag
válasz
FalconKnight #90 üzenetére
Hát a gyári frissítések nem szoktak menni nem gyári recoveryvel :-)
Másvalaki esetleg próbálta?
-
Midway
senior tag
válasz
FalconKnight #77 üzenetére
Megmértem a TS7-et 138*70*9,5 mm Vastagsága oldalról kevesebb,mert a hátlap domború.
Úgy tűnik minimálisan nagyobb mint a cubot ONE. -
karpdani
csendes tag
válasz
FalconKnight #79 üzenetére
Ilyen oldalra kinyithatóssal az a gond, hogy a kamera, vakú meg a gombok nem ott vannak mint a HTC One-nál, úgyhogy marad a kihúzhatos vagy a zokni
-
mgtom
csendes tag
válasz
FalconKnight #60 üzenetére
Nekem jön le, ha lejött, akkor felteszem valahova és le tudjátok tölteni.
-
binatone
tag
válasz
FalconKnight #60 üzenetére
Ha a két telefon ugyan az akkor ennek jónak kellene lennie de kérdezz meg mást is mielőtt felrakod[link].
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #50 üzenetére
De van sima T nélküli is. Az enyémben
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
FalconKnight #41 üzenetére
Közben előkotortam egy képet, amit még vki úgy küldött nekem korábban, ez ezerszer jobb mint az enyém, azt is feltöltöttem az enyéméi közé.
-
hargimalac
tag
válasz
FalconKnight #39 üzenetére
Te jó világ, ezek a képek elég rosszak, finoman fogalmazva... (a makró képeket leszámítva) Másnál is ilyen minőségűek a képek? De köszi szépen a tesztképeket!
-
hargimalac
tag
válasz
FalconKnight #37 üzenetére
Köszi előre is! Gondoltam a tesztedre, de mire meg lesz, addigra lejár a pandawill akció, ezért kéne most dönteni!
-
Bferibörs
addikt
válasz
FalconKnight #20 üzenetére
Nekem Alcatel scribe-m van-jelenleg szervizben, kb ez a teló is azt tudja.
Meg vagyok elégedve vele a mostani ziccerén kívül -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #16 üzenetére
no igen, és a power is a másik oldalon van
Ezért választottam a szilikont, mert sniccerrel fogom megműteni. Egyébként nem vett még senki tokot? Meg elégedtek a gyárival?
-
Bferibörs
addikt
válasz
FalconKnight #16 üzenetére
köszi, nem túl jó hír.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #9 üzenetére
Üdv. Jó ötlet volt egy topicot összerakni. Rootolásra [link]
Vmi jó tokot rendelt már vki? Ez a merev tok már több sebből vérzik amit hozzá adtak, nem egy tartós darab, és nem nyújt kellő védelmet ha leesik a földre. Az ebayról rendeltem két féle szilikon tokot, amelyek még nem érkeztek meg. Mindkét tokot a HTC One-ra szabták, de bízom benne hogy fel lehet majd rakni. Szóval van már tokotok? -
batai15
félisten
válasz
FalconKnight #1 üzenetére
Htc one és touchwiz egy telefonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest