- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szaraz
tag
válasz
vinpilu #1299 üzenetére
Szia!
Mutatja a térerőt! Mivel mellettem van, nem nézegetem folyton. Csörög is, de mondják hogy már 2-3-szor próbálkoztak.
Gyári Android van rajta!
Annyi, hogy rootolva van.
Nincs semmiféle számtiltási szabály.
Lehet kellene egy reset-et csinálnom?
Nálad MIUI mennyire vált be? -
csemeteim
tag
válasz
vinpilu #1283 üzenetére
Szia
Köszi hogy írtál.
CWM mentésem van már egy halom, de amiket próbáltam Rom-ot --úgy telepítettem ahogyan Te is leírtad-- mind megállt telepítés után a fekete képeernyőnél , pedig azt írta hogy Install komplet.
Valószinű nem rá való a rom, ZTE Blad-nél nem volt gond, minden Rom felment.
Itt verzió számokban lehet külömbség, keresem a rá valót , pedig a Needrom oldalán találhatót is próbáltam.
Neked ugyan az a verziószámod mint amit én írtam?
KÖszi -
Uthenger
aktív tag
-
zilipapa
csendes tag
válasz
vinpilu #1088 üzenetére
Nem a belső tárhelyre mentettem. SD-én vannak fotóim.
Éppen most jövök a haveromtól és megnéztem még egyszer hogy neki mennyi helyet foglalnak az appok.
Van egy olyan menüpont a beállításokban hogy Tárhely. Ott be van állítva a preferált telepítési helynek az SD kártya és alattta van egy csík hogy mennyi helyet foglalnak az alkalmazások a belső tárhelyen. Na neki majdnem félig van a csík kitöltve( és van 450 mb szabad helye). Nekem max 1/6-ig fut a csík és mégis azt írja hogy kevés a hely.(30-40 mb)
Tehát a lényeg az hogy ennyi telepített progival nem szabadna még félig sem lenni a belső tárhelynek.Nem értem hogy létezik ez. Szoftver hiba? Nem érzékeli a belső tárhelyet?
Megnéztem a pc-men levő Kaspersky-vel is de az sem talált semmit.
Biztonsági mentést még nem állítottam vissza.Most jut eszembe egy pár hete csinálta azt hogy megtöbbszöröződtek a telefon számok
Értsd: egy névhez 6-8 telefonszám de ugyan az a szám . Kézzel kellett egyenként kitörölnöm őket.
Másnapra megint. Ezt eljátszottam 3-szor és azóta nem csinálja. Most meg ez.
Van egy magyar mondás: olcsó húsnak híg a leve. Másra nem tudok gondolni.
Amúgy pedig nagyon jó kis teló (lenne) -
csemeteim
tag
válasz
vinpilu #1072 üzenetére
Szia
Ugyan azt a romot próbáltam feltenni amit leírtál .
Ujraindítás után az arany cubot felirat jelent meg nem a MIUI ,vagy tovább kellett volna várni és indul az új rom?
A törléseket ebben a sorrendben kell végezni amit leírtam?
Esetleg még nem lehet az hogy frissítenem kellene a recoveryt mert nem engedi ezt a romot feltenn?
Egyébként milyen a MIUI jobb mint az eredeti?
Köszi -
csemeteim
tag
válasz
vinpilu #1019 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Zte Blade-ra volt ezer rom 4.0-tól a 4.4ig ott valóban észrevehető volt a külömbség de ezzel a rommal nincs bajom bár rotolva van már és fent van az új ClockworkMod Recovery is.
Találn akkor cserélek ha lesz a 4.2.1 nél sokkal jobb.
Ami nem kell így is tudom törölni.
Mégegyszer köszönöm. -
vilmos158
újonc
Köszi a gyors választ!
Barangoltam elég sokat a menüben, láttam már, de nálam inaktív ez a szöveg, és ha nyomkodom, akkor sem történik semmi.
Este megpróbálok szerezni egy SD kártyát, és kipróbálom úgy átállítani (hátha akkor már lesz választási lehetőség)Egyébként egy dolog, amiről senki nem beszél:
NINCS A TELEFONBAN IRÁNYTŰ! ez hogy? másnak nem tűnt fel? nekem régebben katasztrőfa lett volna (csillagászprogramot használtam, ahogy forgattam a mobilt, mint egy kamera+kijelző mutatta, hogy épp milyen csillagokat látok)
most már azért elég jól eligazodok csillagjegyek alapján, de a Cuboton abszolut halott a program -
hunnia1969
csendes tag
Szia!
Én innen [link] töltöttem le a 6.0.4.4-es recoveryt és a touch recoveryt. A sima recoveryt flaseltem fel, tökéletesen működik.
ROM és frissítés
Én is az itt [link] található MIUI ROM-ot raktam fel és remekül működik. Viszont megosztanék egy dolgot, ami nálam kisebb idegeskedésbe torkollott.
A rendszer szólt, hogy új frissítés elérhető a MIUI 4.3.24-es fejlesztői változat. Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy hajrá, ráengedem azt a frissítést. Szerencsére szólt a rendszer a frissítés előtt, hogy készítsek mentést a telepített alkalmazásaimról, beállításaimról, stb... Gondoltam hely van, mentsünk. Miután kész lett jöhetett a frissítés. Elindult, végig is futott, majd újraindítás. Na ekkor történt meg az, amit nem szerettem volna megtapasztalni.
Az indítás után CUBOT felirat felvillan, majd eltűnik, majd felvillan és eltűnik. Gondoltam idő kell neki... Hát nem történt más hosszú idő után sem.
Akksi ki, be, újraindítás. Ugyanaz, mint az előbb.
Hát jó, gondoltam nincs más hátra CWM-ből ROM újratelepítés. Szerencsére minden ment simán. Felraktam a csupasz rendszert, csak a beállításaim, applikációim, üzeneteim nem voltak sehol.
De szerencsére a Biztonsági központ/Mentés menüpontja alól vissza tudtam állítani minden applikációmat, levelezési beállításaimat, stb...Nem tudom, hogy csak egyedi eset volt-e az enyém, de nem árt az óvatosság
és MENTÉS minden buhera előtt! Ezután csak akkor teszek fel új MIUI-t ha kimondottan Cubot One-ra is megjelenik.
Azóta is minden hiba nélkül gyorsan és gördülékenyen fut a rendszer.
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem is összekeverte a híváskor a neveket egészen addig amíg a megjelenítendő névjegyzék-ből az idióta google névjegyzéket ki nem vettem! Úgy néz ki amit a kugli
tárol a telefon szoftvere nem képes beazonosítani. Így amikor a fiamat hívtam egy az ország és a névjegyzék másik végén szereplő személyt írt ki!
Amikor eltüntettem a kugli névjegyzékét minden visszaállt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest