- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
svgyula #1447 üzenetére
Én rootolás után megvonom a system jogosultságot a gyári appoktól, csak az áruházat meg a play servicest hagyom meg többi törölve, aztán ami kell visszateszem. Onnantól mehet a natív app2sd. Gigant játék-nak a mappáját meg felcsatolom foldermounttal, vagy GL2SD-vel.
Szűkös így is de eddig megúsztam a link2sd-t.
Ja és nincs fenn se az FB se a messenger. Cleanmaster is nagy helyzabáló szemét.X-Plore tartalmaz egy Windirstat-szerű nézetet ahol mutatja a foglalt helyet.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
konigjanos #1432 üzenetére
procit írd már bele
lehet MT6589
MT6589T
meg akár MT6582 is -
quailstorm
félisten
válasz
konigjanos #1430 üzenetére
szép állapotban reális a 20 ezer Ft
mégiscsak jóféle 1280x720 meg 4 mag 1GB RAM még ha öregecske is -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
A bootanimáció vagy a kernel bootkép? Előbbit könnyebb.
Utóbbit meg ilyesmivel kell. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Gyula196906 #1379 üzenetére
Vírusirtód lekapcsolta az exploitot. Nekem se volt könnyű anno.
Vírusirtó kikapcs, MTKdroid újraletölt, kicsomagol, újrapróbál.Jobbat nem tudok.
-
quailstorm
félisten
válasz
PixelRambo #1377 üzenetére
Hát ez beszarás. Ugyanilyen dátumozású firmware-rel, nekem volt a kezemben MT6589-es. És 2014-ben még olyan jött ki, és frissítés is hozzá, a V0.4 Tronsmart és az 1.5 Cubot...
-
quailstorm
félisten
válasz
PixelRambo #1375 üzenetére
Amikor szerelgettem, akkor még nem jött velem szembe ilyen. Elhiszem, biztos van, de 1 h9napja nem leltem rá.
Akkor a cubot one+ az qHD volt. Ebayen is. -
quailstorm
félisten
válasz
zsolt951 #1372 üzenetére
Most akkó vagy 720p-s vagy MT6582-es. Kettő együtt nem megy.
MT6582-es qHD, 720p-hez meg 6589(T) való.
Amúgy jóárasítottad, még engem is elgondolkodtattál, a 6572 kevés már. De nagyon nagyot akarok ugrani. Nexus 4-re vagy Z1Compactra. Persze álmodni szabad, úgyse lesz belőle semmi. -
quailstorm
félisten
válasz
PixelRambo #1369 üzenetére
Értettem, rájöttem. Én voltam a lusta. Gondoltam működik.
-
quailstorm
félisten
válasz
PixelRambo #1367 üzenetére
Most jöttem rá (előző hsz-nél), hogy az emberek nagy része nem tud olvasni, beleértve téged.
De már beleraktam a hirdetésbe szájbarágósan, hogy a komplett működő telefonban tényleg van jó USB panel. Másképp nehezen lehetne komplett működő.
Úgy gondoltam felesleges leírni, mi van egy üzemelő teljes készülékben, mert mindenki tudja. Nem is kaptam egy üzenetet se, én naiv -
quailstorm
félisten
válasz
PixelRambo #1365 üzenetére
Akkor vegyed megfele
Gondolom az elmúlt 2 hétben csak nem romlott meg. -
quailstorm
félisten
válasz
PixelRambo #1363 üzenetére
Pont semmi különbség nincs, teszteltem.
Amúgy is, se nem Cubot One, se nem Tronsmart Ts7, hanem Blackview JK 808. -
quailstorm
félisten
válasz
bigbuda #1355 üzenetére
A Galaxy S-em akkor csinál ilyet, amikor fagy, pörög ezerrel.
Ezt meg szedtem már szét ezerrel, őszintén halvány gőzöm sincs mi lehet.
Needromon tuti van Cubot 1.3 és Cubot 1.5 rom, a turbos, azok jók a tronsmartra. Nekem meg van 0.2 és 0.4 ROm backupom. Tronsmarthoz. De neked is javalott a backup.Hardveres hiba módját nem tudom elképzelni.
-
quailstorm
félisten
válasz
bmilan20 #1353 üzenetére
Há' nem látod, hogy betört?
Én is a bal alsó sarokban törtem be először.Az a baj, hogy nem éri meg megcsinálni. Cubot One plus, ahhoz alkatrészt se láttam a büdös életbe se. A simához volt 15k egy olyan, ami két hét után létrehozott egy csíkot az állapotsáv alatt (lásd a hirdetést).
Kénytelen voltam szerezni egy roncsot Deutschlandból.Szóval nagyjából kuka. Veszel egy másik telót, ebbe meg vadászol alkatrészt, vagy megpróbálod eladni.
MT6582 nem kompatibilis az MT6589 cuccaival. Asszem a tied csak qHD, a mienk meg 720p HD.
-
quailstorm
félisten
válasz
Picimarko #1348 üzenetére
Okés. Nálam eddig 3 Tronsmart volt. Nekem meg Cubotom van 1.3 ROMmal. itt nézz szét
-
quailstorm
félisten
Cubot One alkatrészek eladóak. Komplett teló+2 akku, kijelző törött, de még olvasható, érintő félrehord, többi okés. Alaplap 1.3-mas ROMot hord magán.
-
quailstorm
félisten
Vettem egy Cubotot, nem túl drágán, alkatrésznek. Úgy tudtam, hogy érintőcserés, és az új érintő nem megy. Ehhez képest megy, de el van csúszva, lentebb kell böködni, mint ahogy látod. Ilyennel valaki találkozott már? Még nem szedtem szét.
-
quailstorm
félisten
Én hamarabb küldtem neked privátot, mint te. Szóval látnod kéne, de akkor megy még egyszer.
Resetnek azért nem látom értelmét, mert azt te tudd, hogy kell-e vagy sem.
Ellenben rá tudom rakni a legfrissebb, Cubot One Turbo 1.5 ROMot például. Sima Cubot One-on is megy elvileg, Tronsmart TS7-en meg próbáltam is. -
quailstorm
félisten
válasz
Picimarko #1320 üzenetére
Tart mind az 5 láb, nekem majdnem sikerült, de egy beleszakadt
Amúgy nekem csak egy Wellerpákám van, aztán mire a kapcsokat (ami szintén forraszos) kiszedtem a panelből, abból hullámvasút lett. Szóval nem egyszerű egy kezdőnek, főleg tökéletes szerszám nélkül.A panelcsere meg gyerekjáték.
-
quailstorm
félisten
Akinek LCD driver baja van ezt olvassa.
Majd a napokban már ki is próbálom. Az a nagy hályzet a készülékkel, hogy jó kínai szokás szerint sok van belőle.
Első generáció, a 0.8-as firmware alattiak. Ezt a beállítások menü build számban láthatod a dátum előtt. Ez MT6589-es legrégebbi LCD.
Aztán van az 1.3-as firmware, itt a recovery pl tuti más, LCD-t nemtom.
1.5-ös ROMmal meg már a turbo gyütt, az MT6589T-s. Mivel az csak OC, elvileg, és jellemzően gyakorlatilag is kersztbeflashelhető, lásd fent idézett XDA komment.Tronsmartnál gőzöm sincs a build számokról, de véleményem szerint, amit a kezemben tartok, az egy első generációs Cubot One-nak felel meg, és egész biztosan MT6589-es. Jelenleg Aliexpressről hozott Cubot One/Tronsmart TS7 kijelző van benne, csak én ügyes voltam és eltörtem
Amúgy meg rohadtul gyári hibás volt, mert 2 hét alatt lett rajta egy ujjnyi ződ csík.Aztán jövő héten remélem pontot teszek a hibrid Tronsmart TS7-második generációs Cubot One project végére. Állítólag a Cubot One kamera is jobb, na én ezt nem tudom tesztelni, lévén az eredeti kamera törötten érkezett hozzám. Alsó USB panelt elvileg sose cserélték. Érintőt meg kipróbálom aztán szólok.
Itt valamelyiktek összetörte, ha addig nem csinált semmit, nekem meg sikerül a biznic, akkor vagy eladom neki az érintőt, vagy elküldi postán a telláját, belerakom, és visszaküldöm. De előtte most már tényleg veszek ragasztót mert a kókányolásnak nincs jó vége
ROMot, firmwaret itten tessék keresni.
A lementett Tronsmart TS7 ROM kell majd valakinek?
G800_JK808_TRONSMART_A5_V0.4_20140711Ja igen, a JK808 azt jelenti Blackview JK808. Én nem láttam sehol Cubot feliratot a Tronsmartban, ellenben ebben és a Cubotban is virít a JK808 (nyákon). Az pedig egy n+1-edik ugyanilyen tella.
-
quailstorm
félisten
válasz
Keliontom #1293 üzenetére
hát b+
én meg egy lerakom az asztalra a telefont, és rányomom a hátlapottal betörtem az LCD-tvan két érintőm, de egyiket nem tudom még garantálni, hogy megy-e, először meg kéne javítani a mostani cucckombót, vagy eldönteni, hogy bukó, és akkor kipróbálom neked a másikat is
érintő része a 3 gomb, és szerintem elég, bár engem zavarna a folt, de ha nem folyik el és kibírod, akkor 25$-al olcsóbban megúsztad
-
quailstorm
félisten
cső
Máma javítottam egy Cubot One-t, hozott LCD-vel, LCD csere, mert csak a háttérvilágítás ment. Leejtették.
A kijelzőcsere sikerült, az a része ment is.
De amikor szétnyitottam, a kameramodul szétnyílva fogadott, emiatt az eltávolítása is nehézzé vált, és tovább sérült. Sajnos csak az előlapi kamera megy a cuccban...Szóval szeretnék venni egy üzemképes kamerát a készülékhez. Neten nem találtam. Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged