- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uthenger
aktív tag
Van 1 elado tronsmart ts7em alkatresznek.
1,2 ghz/4gb valtozat.
Aksi biztosan jo, a tobbirol nem tudok nyilatkozni, gep csak par mp-ig latja,
be sem kapcsol a kijelzo.
Van par folia is hozza.
Erd: privatban -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
A párom TS7-e megadta magát, nem lehet bekapcsolni, töltőre dugva sem reagál,
kijelzőn se kép se hang, és a szokásos bekapcsoláskori rezgés sincs, tehát nem csak a kijelzővel van v.mi.Annyi életet mutat csak, hogy gépre rákötve megjelenik az eszközkezelőben 1 új eszköz,
Mediatek USB port (COMx), attól függően hogy melyik usb portba dugom.Pár perc elteltével az eszközkezelőből is eltünik, és az egész gép fagy...
Pótaksit berakva sincs változás, mind2 aksit lemértem, 3,75V van bennük.
Ha az USB csatlakozóval lenne baj, akkor gondolom a gép se ismerné fel...
Valakinek van ötlete, hogy mit lehetne megnézni még?
Köszönöm,
üdv -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Par hete a gps fizikailag sem lat 1 muholdat sem kb 20 perc eltelte utan.
Szoftveres dolgok megvoltak, agps rendben mukodik, a rom is ujra lett mar rakva.Parszor kiesett az ingzsebbol a telo, lehet fizikailag vmi kontakthiba a hatterben?
Ha igen, tud valaki segiteni hogy mit es merre keressem?
Koszi -
Uthenger
aktív tag
válasz
bigbuda #1359 üzenetére
Vesziteni nem tudsz sokat
A lenyeg hogy az aksis progiba kapcsold ki az energiatakareks dolgokat.
Baromi idegesito volt, mindig reseteltem a telefont hogy tudjam hasznalni (kikapcsolo gomb 10 mp-ig nyomvatart), de nem volt factory reset.
Elvileg ilyenkor vagy valami programra var, vagy a fentiek miatt szenved -
Uthenger
aktív tag
válasz
bigbuda #1355 üzenetére
Nalam is csinalta ezt.
Valamelyik akku kimelo progi okozott hibat. Persze hiaba szedtem le a.progit semmi javulas
Utana felraktam 1 masikat, abba bejeloltem hogy normal mod, ne kimeljen nekem semmit,
Es a mobileuncletoolsban parszor ki-be kapcsoltam a kijelzo hattervilagitasat.
azota ok -
Uthenger
aktív tag
TS7/Cubot One-hoz van pár felesleges képernyő védő fóliám,
ha valakit érdekelne, akkor priviben keressen meg -
Uthenger
aktív tag
válasz
PixelRambo #1268 üzenetére
Xposed es gravitybox kell, azzal be tudod allitani.
Nekem cubot rom van a ts7 telon, de asszem a normal rommal is ment
Root kell hozza, addig nem fog menni amig nem rootolt a telo -
Uthenger
aktív tag
A kezdokepernyore rakd ki az ikonjat aztan meg lehuzod a helyere
Launcher fuggo, alapbol a kijelzon keresel 1 ures pontot es addig nyomod amig fel nem kinalja hogy mit rakjal oda -
Uthenger
aktív tag
válasz
svgyula #1186 üzenetére
Szerintem tobbnyire olyan mondja ezt, akinek csak a samsung s3-tol kezdodik a telefon, meg persze mobilnettel hasznalja, es agps rasegit 1 kicsit...
Igen, sokat megy, sokszor keveset
Amikor okos kollegam kijelenti hogy a "te csajnafonodon ugysem fog menni " xy app... Aztan syzinte soha nem volt meg semmi kompatibilitasi baj sem, hogy valamit nelehetett volna felrakni.. -
Uthenger
aktív tag
-
Uthenger
aktív tag
válasz
svgyula #1181 üzenetére
Szia,
TS7 Cubot rommal. 4.2.2
a clean master nem takarítja azt a részt, korábban már volt fent.azzal, hogy az sd kártyán legyenek a dolgok, nem értek egyet
nem az a baj, hogy fogjak a helyet az alkalmazások,
az a baj, hogy mi a fene fogja a különbözetet... az hol lehet eldugva, mert kitakarítom én a TC-vel ha meglelem...annak hogy a belső tárhelyen vannak az appok az az előnye, hogy ha rádugom a gépre, akkor nem áll le jópár program, a widgetek is csak a belsőről működnek, valamint van olyan app, ami ilyenkor nem is indul el, csak ha restartolva van a telefon.
Alapértelmezett írás lemeznek az SD kártya van megadva.
értem én hogy valamelyik app szemetelhet, de hova?
van valami olyan app, amivel a konyvtár méretét is ki tudom iratni, mint a PC-s TC esetében?köszi
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Kb 1 hónapja "raktam újra" a telefont, és ismét jelentkezett nálam is ez a hiba, hogy elfogy a tárhely...
Valami tippetek van, hogy hol kellene szétnézni, és takarítani?
össz 1GB
alkalmazások 520 MB
cache: 2 MB
szabad: 100 MBmás probléma:
a telefon hangerejét hogyan lehet hangosabbra állítani?
Mobileuncletools / hardware testing / audio?itt melyiket kellene?
köszi
üdv. -
Uthenger
aktív tag
Szia,
a pici kockák ha jól sejtem pixelek, erre azt mondták hogy normális,
minden telefonnál mutatja elvileg, gyakorlatilag meg nem.nálam is uez volt, nagyon zavaró, fél évig észre sem vettem,
utána 1 pár nap után már megint nemcsak nagy fényerőnél jelentkezik, világos háttérnél.
üdv. -
Uthenger
aktív tag
válasz
zilipapa #1089 üzenetére
Szia,
semmi baj a telefonnal
inkább a rajta futó android hülyeségeivel, vagy inkább valamelyik programmal lehet gond.nézd meg, hogy cache-nél mennyi van, és takarítsd ki
ha a cache foglal el sokat, akkor katt rá, és OK-al tudod törölni.
egyébként meg ha az alkalmazások foglalnak sok helyet, akkor marad a root-olás hogy megnézd melyik foglal sokat, vagy ha az alkalmazásokba belemész, ott is megmutatja hogy melyik mennyi helyet foglal. -
Uthenger
aktív tag
a rom újrarakását v. factory resetet próbáltál már?
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Android 4.3 v. 4.4-ről van már valami infó a telefonra?
Ha van esetleg valami újabb rom, akkor ossza meg pls valakiköszönöm
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Valakinek van a telefonba class10-es micro sd?
Ha igen, akkor telefonra milyen sebességgel lehet másolni a gépről?Érdemes venni class10-et, vagy nem bír többet a telefon 3-4 MB-nél?
Úgy vélem ez a mostani class4 vége, remélem bír többetTS7 4G-m van
köszönöm
-
Uthenger
aktív tag
sziasztok,
tegnap óta rácsszerűen láthatóak pontok a telefonon világos kijelzőnél.
másnál van ilyen?
lehet vele csinálni valamit?köszi
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Inside01 #826 üzenetére
Nem, írtam is hogy csak rom csere történt, és utána minden app-ot frissített automatikusan.
A korábbiban egyébként ez nem volt benne, ott "normálisan" működött, launcherben ki lehetett kapcsolni.De most megcsináltam újra, felraktam a rom-ot, cache törölve előtte, utána,
de ismét jelentkezett a probléma...
zavaró, hogy a fél képernyőt átgörgeti a semmivel...egyelőre keresgetek a neten, ha lenne v.mi hack rá, akkor oszd meg velem pls
-
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
a TS7 -re feltettem a Bigrammy rom-ot,
igaz hogy factory reset meg ilyenek nem történtek, frissítés után szépen upgradelte a progikat,
működik is szépen a 4.2.2-es android.Az viszont nagyon zavar, hogy nem tudom kiiktatni ezt a visszapattanó effektet,
tehát azt hogy böngésző v. szinte bárhol tovább lehet görgetni a képernyő tartalmát, és feléig még az üres rész megy, majd utána visszapattan.Nem a launcher okozza, próbáltam másikkal is, ugyanez a helyzet...
ha van tipp, hogy merre lehet kiiktatni, akkor segítsetek pls
köszönöm. -
Uthenger
aktív tag
válasz
Terentius #311 üzenetére
nálam is 15%-nál hülyül be, utána pár percen belül drasztikusan csökken, 5%-nál meg kikapcsol.
szakik: mi okozhatja ezt?
hibás az aksi, vagy csak a telefon méri bénán?mondjuk még 1 olyan "okostelefonom" se volt, amelyik normálisan tudta volna mutatni...
a motorolánál pont fordítva volt, hamar merült, és az utolsó pár %-nál tartotta magát nagyon szépen -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek tippje arra, hogy mi okozhatja az alábbi hibát?
MTP módban látja a gép a belső memóriát és a micro sd-t is,
usb tároló módban megjelenik mindkét meghajtó, de miután kiválasztom hogy bekapcsolom az usb tárat, utána csak a belső memóriát látja a windows, a külsőt nem ismeri fel...TS7 4G-s verzió.
köszi a tanácsot
Üdv. -
Uthenger
aktív tag
Köszi a helpet,
de recovery-ből ez nem megy fel, installation aborteda cubot one 8G-s, és az orosz oldalon is a 8G-s változatról beszélnek.
Sikerült egyébként flashelni a gyárival, azóta rendben van,
de ha nyomok rá 1 factory resetet akkor elszáll az egész, és 0 program van feltelepítve, nincs semmi amit el lehetne indítani, se launcher, semmi...a wifi/gps/bluetooth visszaállt, majd ha el akarom adni akkor kap 1 újabb flashelést,
addigra remélhetőleg lesz rá újabb fw is -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
valaki ki tudna segíteni TS7 4G-hez ROM-al?
sikerült kicsit elcseszni, azóta a factory reset nem segít, üres a telefon memóriája is,
csak a backuppal tudom visszavarázsolni 1 korábbi mentésemet, de a wifit és a bt-t azóta nem lehet bekapcsolni, 1-2 mp-n belül automatikusan kikapcsolja ha próbálom bekapcsolniez: http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/08/17/tronsmart-released-stock-firmware-0805-by-tf-card-for-ts7-glacier-4gb/#.UoMY2Pkst9s
nem segítettköszönöm.
üdv. -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
A TS7 4G-s változatára van valami custom rom?
A cubot one az ugye a 8G-s változatnak felel meg...Igo-hoz működő sys.txt-t esetleg tudna valaki küldeni?
köszönöm.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest