- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz
Keliontom #614 üzenetére
Én Tronsmart TS7-et használtam és ez amit leírt a kolléga kicsit túlzás.
GPS: Nekem kiválóan működött. Új korában elsőre kb 20 másodperc alatt fogott 6 műholdat.
Használtam navi-ra is és tökéletes volt.
Készülék háza: Igen egy kicsit hajlamos a nyekergésre de korántsem vészes a dolog.
Kamera: Szerintem igen is elfogadható képeket csinál. Persze nem egy LG G2 kamera, de szerintem a kínai kategóriában igen jó helyen van.
Kijelző: Szerintem szép kijelzője van, megfelelő fényerővel és IPS panel.
Rendszer: Gyors gördülékeny. A gyári launcher tényleg akad egy nagyon picit néha, de másik launcher-el tökéletesen működik akadás nélkül.
menü gombok háttérvilágítása A gombok világítása tényleg nem homogén, de teljesen jól látható és használható sötétben. -
Brain75
senior tag
-
Brain75
senior tag
Remélem nem orrol meg ezért egy admin sem, de eladóvá vált a telefonom.
Gondoltam hátha érdekel valakit a téma olvasói közül.
[link] -
Brain75
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #497 üzenetére
Szia
A Cubot One és a Tronsmart TS7 hátlapja ugyan az.
Ezt azért tudom mert és a TS7-en Cubot One hátlapot használok.Üdv
-
Brain75
senior tag
válasz
konigjanos #442 üzenetére
Igen számomra egyértelmű de vannak gyakorlatlanabb felhasználók is akik csak fogják aztán felrakják és utána meglepetés éri őket hogy nem működik.
-
Brain75
senior tag
válasz
konigjanos #439 üzenetére
Légyszives tedd hozzá hogy ez csak az MTK6582-es procival szerelt készülékekre jó.
-
Brain75
senior tag
válasz
konigjanos #425 üzenetére
Ha nincs IMEI szám a telefonodban akkor nem is fog csatlakozni semmilyen hálózatra.
A kártya 8 éves azt írtad. Pont most kellett cseréltetni apámnak a SIM kártyáját mert dobálta a hálózatot és nem érzékelte a telefon néha. Kiírta hogy nincs SIM. Hozzáteszem neki is 2-3 hétig hibátlanul működött minden. Sőt a kártya csere után is hibátlanul működik minden, tehát nem készülék probléma volt.Kezd azzal hogy varázsolsz IMEI számot a telefonodba és kicserélteted a kártyádat a szolgáltatóddal.
Ha ezek után is probléma van akkor hardware hiba nagy valószínűséggel.
-
Brain75
senior tag
Valaki tud segíteni ?
Antutu CPU Master-el átállítottam a cpu max sebességét 998 MHZ-re és a cpu scaling-ot Ondemand-ra.hogy megnézzem mennyivel bír többet egy feltöltéssel.
Mivel hogy nem sokkal ezért visszaállítottam de a telefon mintha sokkal lassabb lenn és antutuban is csak 6900-at hoz az eddigi 13600 helyett.
Mi a fene történt ?
Hogyan tudom az eredeti állapotot visszahozni ?
Üdv -
Brain75
senior tag
Az a sok idétlen el életlenedés amiatt van hogy hagytad hogy a Youtube javította a videót, mert remegést érzékelt a videóban.
Ez csak elrontja a felvételeket. Nekem TS7 van és videó közben nem állít ennyiszer élesre, emiatt mondom azt hogy a Youtube tette tönkre a videót. Amúgy ez nem 640x480, hanem tényleg HD.
Csinálok majd én is egy teszt videót és felrakom. Közel sem 640x480-as videót csinál a telefon, hanem tényleg HD felvételt készít.Még ha az Exif adatokat variálják is a kínaiak, azt nem tudják átvariálni hogy 640x480-ból HD minőséget csinálnak.
-
Brain75
senior tag
válasz
FalconKnight #335 üzenetére
-
Brain75
senior tag
válasz
FalconKnight #333 üzenetére
-
Brain75
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #330 üzenetére
Nekem Tronsmart TS7 van. Nekem simán csinál HD videót. Az nem 640x480.
Nem tudom mi van nálad de nálam simán megy a HD videó készítés. Én is gyári rommal használom és nincs ilyen problémám.
-
Brain75
senior tag
válasz
FalconKnight #271 üzenetére
Hello.
Hogyan lehet elérni azt hogy a cwm ne a belső memóriába mentse a backupot hanem az sd kártyára ??
Üdv -
Brain75
senior tag
válasz
hargimalac #178 üzenetére
SZia
Nekem az első sorozatos TS7 van. használom is nagy megelégedettséggel.
Neked most melyik telefon jött ? Cubot One vagy TS7.
Ha TS7 akkor már az új procis ?Írhatnál róla pár sort.
Sokan azt mondják hogy a TS7 kamerája csapnivaló.
Szerintem pont az ellenkezője. Ahhoz képest hogy mennyibe kerül ahhoz képest szerintem világbajnok.
Nekem van mellette egy Galax S3 és azt kell mondjam a Galaxy akkuidőben a közelébe sem ér a TS7-nek.
A Galaxy nálam képes 12-13 óra alatt nullára merülni. Ugyan olyan terhelés mellett a TS7 megy 1,5 napot.Szóval várunk egy kicsit bővebb infókat az új telefonodról.
Üdv
-
Brain75
senior tag
Ne haragudj ember, de a másik topikban is csak a kifogások mennek minden telefonnal kapcsolatban.
Minden telefonnal kapcsolatban amit ajánl valaki neked azzal kapcsolatban találsz valami hibát.
Igen biztosan a TS7-el is előfordulnak problémák, ugyan úgy mint a Lenovo-val, a Samsungal, a HTC-vel és minden egyéb márkával.Ha csak azt keresed hogy mi romolhat el egy okostelefonban akkor jobban teszed ha veszel egy Nokia 6110i-t, mert az nem szokott tönkremenni.
Szóval minden telefon el tud romlani. Igaz ez a Kínai 35-40 ezer forintosra és a neves gyártók által kiadott 80-280 ezer forintos telefonokra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest