- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronpapa
tag
Meg tudja valaki mondani, hol lehet a hívás közben elsötétülő kijelzőt kikapcsolni?
Az a lényeg, hogy hívás alatt folyamatosan menjen a kijelző, ne kapcsoljon ki ... -
aronpapa
tag
Ha valaki Cubot One telefont szeretne rendelni fekete színben, és nem akar sokat várni rá, nekem most van egy eladó új. Most érkezett meg (42 nap után), sajna a vámon nem csúszott át. Érdeklődni priviben lehet.
-
aronpapa
tag
Inkább EZT nézd meg, erre való, nem foghatsz mellé vele.
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #322 üzenetére
Köszi a tippet.
Ünnepek után utána érdeklődök a garanciális visszaküldésnek. Próba-szerencse ... -
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #318 üzenetére
Igen, factory reset volt.
Nem flasheltem eddig a telcsit, mert nekem eddig így is megfelelt.
A 306# leírtak alapján kellene megcsinálnom (Cubot One)? -
aronpapa
tag
Sziasztok
Ma reggel vettem észre, hogy a telefon kijelzőjének bal alsó része nem reagál semmire: hiába nyomkodom, nem érzékel.
Reseteltem a telcsit, de a helyzet sajnos ugyanaz.
Nem ejtettem le, semmilyen mechanikai sérülést nem érte.Ezt a screen képet csináltam róla most egy képernyőtesztelő appal:
Jól látható, hogy a kijelző alsó, kb. 0,5 cm részén szinte végig nem érzékel semmit (kivéve a jobb oldalon, kb. 0,3 cm részen, ahol jó).
Van valakinek ötlete?
-
aronpapa
tag
Nekem is vám és ÁFA nélkül jött meg a teló.
A Youtube HD is akadásmentesen megy, semmi gond nincs vele (AnTuTu device info
owerVR SGX544MP).
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #152 üzenetére
Melyiket javasolt használni?
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #106 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy eddig csak Samsung töltővel meg adatkábellel próbáltra, a fehér kábelek még a dobozban vannak. De akkor kipróbálom azzal.
Töltés közben nem mozgatom a telcsit, csak ha hívást fogadok, és akkor esett már ki többször a csati.A "dupla" fóliának a külső részét (a rajta található leírás szerint is) el kell távolítani használat előtt, az csak 1 védő liner.
Nekem szerencsére minden rendben van a telefonnal, még a GPS is tökéletesen működik rajta.
A fényképek minősége kültérben tök jó, ellenben beltérben, vakuval is jóval gyengébb képeket produkál, mint amit a 8Mpx SGS 2 készített. Tehát csodát nem kell várni a 13 Mpx kamerától, de azért a célnak megfelel.
Én SGS 2-ről váltottam, kicsit más, és ezért szokatlan még a telcsi kezelése, de nem bántam meg.
Pl. a kezdőoldalak számát nem tudom növelni/csökkenteni :-( 4.1.2-nél ez egyszerűbb volt. Valaki tud ebben segíteni? -
aronpapa
tag
Első benyomások a Cubot One-ról:
Nagyon jól össze van rakva, nem recseg, nem ropog.
A hátlapot nehezebb lefejteni, mint az SGS 2-ről, ráadásul nem lötyög, és el sem áll sehol.A gyárilag hozzáadott kemény tok tök jól passzol rá, nem vastagítja meg számottevően a telcsit, nekem bőven megfelel. Maximális védelemre persze lehet, hogy jobb lenne egy szilikon tok, de egyelőre ez marad. Színben is megy hozzá, és a célnak is megteszi.
Kijelzővédőt is kaptam hozzá, ami gyárilag rajta volt + 1 db tartalékba.
Sebessége bőven jó, vasárnap óta nem volt töltőn, és átlagos használat mellett még mindig 30% a töltöttsége.
A 2. akksit még nem is tettem bele, egyelőre a dobozban figyel.Ami nem tetszik: a micro usb csati a helyéről elég hamar kiugrik, nem fogják olyan erősen a kis karmok, ahogyan kellene. oda kell figyelni, amikor töltőn van, nehogy kiessen belőle a csati.
-
aronpapa
tag
Én okt. 1-én rendeltem meg a fekete Cubot One-t a Focalprice-ról, tegnap jött meg.
Svéd posta, no vám, csak a 169$, amibe került.
Eddig jó a készülék, tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Konteó topic
- EAFC 25
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest