Új hozzászólás Aktív témák
-
robee17
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Lecseréltem a régebbi rom-ra ,de a probléma továbbra is fent áll. Még nem is raktam rá semmit. Azt vettem észre hogy világosban müködik a proximity sensor ,de sötétben nem. Ha nem tartom valami fény fele a telefont akkor nem jön vissza a kijelzö és nem tudom lerakni a telefont hivás végén. Feltettem egy teszt programot ez is ezt igazolta ugy csinál mint a fényérzékelö világosban semmi baja ,de félhomályban már olyan mintha letakarnám. Ki lehet valahogy iktatni vagy lehet kalibrálni? Mert igy elég használhatatlan.
-
svgyula
addikt
Szia!
Takarítsd le azt a "cpu mastert" és ha szerencséd van visszaáll az eredeti állapot! Nem értem amúgy miért kell a cpu sebességgel szórakozni? A mindenkori min-max sebességet meg a bekapcsolt magok számát ha jól van optimalizálva a rendszer soha nem "übereled" max az akku idót csökkented drasztikusan! Főleg ha elb@szod és "fullspeeden" beragad a proci és két óra alatt leszívja az akkumulátorodat!(#381) konigjanos
Azt még mindig nem írtad, hogy milyen telefont kaptál? Vagy nem is telefon csak egy pizza?
-
FalconKnight
aktív tag
Szerencsém volt, a fórumon találtam egy alaplaphibás készüléket, és itthon sikerült kicserélnem
Távolra is ilyen élesek a képek? Ezek tényleg jónak tűnnek.
A videónál mi a pontos hibajelenség, ha HD-ra állítod, akkor is VGA videót ment, vagy HD-t, csak a minőség nem javul? -
svgyula
addikt
Nos igazad van, de eddig mindig pont fordítva volt először a telefonra rakta az alkalmazást! Simán használta mindet és ha úgy látta a felhasználó hogy az az alkalmazás nem fontos, hogy azonnal induljon pl egy navigáció vagy bármelyik játék akkor azt áthelyezte az SD kártyára! Nem tudom ki volt az az ökör aki ezt átírta!? Főleg azt nem értem miért volt rá szükség?
-
hargimalac
tag
Én Cubot One-t vettem és turbó a proci benne. Minden jól működik, bár a kamera nem egy sony, és az akksija még nincs igazán bekalibrálva, így a százalékkijelzéssel vannak gondok. Játékokat szépen futtatja (Real Racing 3-at is), valamint nekem a hangminősége is bőven megfelelő. Ha valami kérdés felmerül még, arra szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged