- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inside01
csendes tag
válasz
Uthenger #940 üzenetére
Helló!
Az hogy CL10-es a kártya önmagában még nem sokat jelent ugyanis ebből is van 10mb/s tól egészen a 94mb/s-ig. Az átviteled a gép és a telefon között függ az USB verziótól is, mert nem mindegy, hogy 2.0 portba dugod-e.
Nekem egy CL10-es kártyám van aminek az írási sebessége: 10mb/s az olvasásé 25mb/s. az USB 2.0-val nálam nem használja ki teljesen kb 6-7 megával másol rá. Szerintem nem érdemes drága SD-kártyát vásárolni egy telefonhoz. -
Inside01
csendes tag
válasz
Viktor0610 #789 üzenetére
Nekem azért jó, mert nem szeretem ha (pl.: buszon) ismeretlenek olvassák amit írok..
Ezzel jól lehet védekezni ez ellen, mivel az IPS-nek köszönhetően eredeti formájában kisebb szögből is kiolvasható a szöveg. Továbbá még azért mert több menüpont és ikon fér el a kijelzőn ami még mindig jól látható (számomra).
Ez a én szubjektív véleményem. -
Inside01
csendes tag
válasz
Keliontom #793 üzenetére
Neked is ugyanolyan a telefonod?
Ez fontos kérdés..
A telefon márkáján és típusán is vannak eltérő változatok! Az új tronsmart ts7-nek már más a processzora, mint amit én vettem tavaly nyáron. Ha belsőleg is megegyeznek akkor a backup jó lesz!
Ha esetleg egyforma (kívül, belül) akkor is az IMEI-t meg kell csinálnod. -
-
Inside01
csendes tag
sziasztok!
valakinek esetleg van dpi váltásra ötlete? (tronsmart ts7 mtk6589) -
Inside01
csendes tag
válasz
konigjanos #455 üzenetére
Köszi, ez már nekem is működik!
(mtk6589)
-
Inside01
csendes tag
Valakinek sikerült a GravityBox-ot működésre bírni?
rootoltam,telepítettem az xposed-ot és a GravityBox, engedélyeztem amit kellett, de a GravityBox indításakor mégis azt kapom, hogy: "GravityBox keretrendszer nem válaszol. Kilépés" azután kilép. -
Inside01
csendes tag
Sziaszok!
A Tronsmart ts7-telefonomra szeretném rátenni a Cubot One gyári romját, de Flash tool-al nem merem telepíteni rá. Arra gondoltam, hogy a kockázatot csökkentve CWM-Recovery alól tenném fel. Sajnos nem találtam gyári állapotú romot amit CWM-alól tehetnék rá. Ha valakinek lenne egy vagy készített egyet lenne szíves elküldeni nekem? -
Inside01
csendes tag
válasz
Coolby84 #148 üzenetére
Helló!
Én is használtam a MIUI-t és sikerült magyarítanom az "android language project" -nevű progival.
De csak a MIUI_3.11.15-verzióval sikerült a MIUI_3.12.13-al nem.
A MIUI amúgy nagyon tetszett de sajna túlsok memoriát eszik, alig 300MB maradt a RAM-ból
Továbbá nem volt vsync a rendszerben és csúszott a kép, főleg kamerázásnál volt zavaró :S
Tronsmart TS7 Glacier 4GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest