- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
#67947008 #67971 üzenetére
Nem tudom, én a Blizzardról hallottam, hogy nagyon jól tudja azonosítani a többszörös accountokat, és a más néven visszatérőket - nyilván nem arra gondoltam, hogy egy IP-t tiltani (ami nem is működne, mert a szolgáltató esetleg másnap már másnak osztja ki ugyanazt), de ezek szerint lennének módszerek arra, hogy a bannoltak ne térhessenek vissza. Ebben gondolom volna IP figyelés, játékstílus (reakcióidők, vásárlás üteme, mondjuk célkereszt és egyéb beállítások), gép jellemzői, amiket megad magáról, meg még jó pár dolog, amire most hirtelen nem is gondoltam. Az biztos, hogy a rangrendszer (a rangkórság) a jelenlegi formájában rengeteg csalót termel ki, ami viszont még többet elriaszt
(#67972) qdak: Erre csak egy megoldást tudok, próbálni összehozni egy fix ötös csapatot azokkal, akikkel normálisan együtt lehetett játszani. Nem egyszerű, tudom.
(utolsó körben meg mindent el kell költeni, illetve letölteni a műhelyből az aim_botz-ot, és rengeteget gyakorolni kiskevós mozgó ellenfelekre kispisztollyal, az sokat segít, hogy az első körökből jól gyere ki) -
szebe
addikt
válasz
#67947008 #67917 üzenetére
Nem követem a VR-t, szóval ezt nem tudtam, köszi.
Ez esetben megkérhettek volna valakit (ahogy láttam, Jani mostanában sokat pubgzik Kodiakkal), hogy nézzen körül a nevezettek között, és beszéljék meg.Ja, és Jani is nagy elánnal csatlakozott most a DEAC-os meccsre, hogy esport szakosztály stb, szóval ők sem épp hobbisták
-
szebe
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
#67947008 #67800 üzenetére
Füstön át sprayről volt szó, nem füst fölöttiről.
bager13: Persze, főleg aki szeret túrni, az előbb utóbb megtanulja kb az összes mapra hova kell túrni, ha van ott füst, ha nincs. A példám is azért volt a D2-es hosszús, mert ott hiába dobja maga elé a CT, a T a fal vonalánál könnyebben betudja lőni azt a helyet. Ennek ellenére néha napján mégis látni olyan Ct-t aki oda dobja a füstöt és kb mögé guggolva tartja a kaput. Nem, nem peremről fölötte és nem füst mellett elnézegetve, hanem konkrétan füst közepébe nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest