-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
BeriHampeR #39824 üzenetére
Elcseréled a skineket kulcsra, majd a kulcsokat adod el valódi pénzért.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
Eladod őket marketen, és ha ismerősöd venne játékot, megveszed neki, es kifizeti.
-
marcusa
addikt
válasz
OPskins-en kívül még az van, ha valakinek eladod pénzért. Általában a market ár 70%-át szoktuk fizetni skin-ekért.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
BeriHampeR #39636 üzenetére
Ebben lehet valami! Ezzel meg is nyugtattad a kis lelki világomat.
Egy ilyen statisztikát megnéznék screamről. Kilőtt golyó / fejtalálat százalék érdekes adat lenne még nála.Az viszont durva, hogy guardian awp-vel (nem figyeltem hogy mennyit wp-zett) 75%ban fejlövéssel ölt.
-
Mate
nagyúr
válasz
BeriHampeR #37932 üzenetére
UPC+Ubee modem?
(#37944) MurdR: Fórumon tilos a hirdetés, így törölni kéne majd a hsz-ét.
-
MurdR
veterán
válasz
Igen, nálam is így volt. (Sőt, a régit ott is felejtették
)
-
demerion
tag
válasz
Egy kis virtuális asztalcsapkodás néha tényleg segít a dolgokon
-
MurdR
veterán
válasz
BeriHampeR #37926 üzenetére
Szia. Ugyan ez volt velem is. 15 megabites Inviteles netem volt. Felhívott a szolgáltató, hogy +600forintért megduplázza a sávszélességet. Olyan szinten jól sikerült, hogy 30mbit helyett 35megás volt stabilan a netem. Ennek örömére felmentem egyet MMezni, és kb 10perc után jöttem rá, hogy miért nem találom el az enemyt. Ránéztem a pingemre, és mint Neked is, 70-90körül mozgott. Gondoltam friss még, várok pár napot. Vártam 3-4 napot, és felhívtam az invitelt, hogy vagy visszahozzák a 15megabites VDSL(?) netemet a féloptika helyett, vagy 1hónap múlva lejár a hűségem, kitépem a falból a zsinórt, és a routert kiakasztom a kerítésre egy szatyorba. Visszaadták a régi netemet, a fincsi kis 30-40-es pinggel.
Amúgy szinte minden szolgáltatónál van elállási idő ilyenkor. Talán 2 hét.. -
wjbhbdux
veterán
válasz
BeriHampeR #37773 üzenetére
az a hátránya hogy nem hallasz semmit rendesen abból a kis sz*rból.. ebben nem érdemes majmolni őket, csak a LAN adta kényszerből használják, és náluk olyan szinten van a kommunikáció hogy már csak 1v1 féle helyzetben számít ha meghallasz valamit
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
BeriHampeR #37773 üzenetére
maybe.
-
lemusz
addikt
válasz
BeriHampeR #1243 üzenetére
Hát nem tudom mit nézhettél, de elég nehéz elhinni, hogy első helyen volt eddig bármikor is a GO. Gondolj csak bele... 1.6 jóval több embernek van megvásárolva és a kihalt versenyszférája ide vagy oda, jóval többen játszanak még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged