Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wannnabeees

    aktív tag

    válasz m_dawe #39892 üzenetére

    Összeülni lehet sokféleképpen is.

    Összeültök 5-en bootcampelni pl mások ellen. Ilyenkor tényleg a letöltés a fontosabb, viszont nagyjából 2 megabit letöltés és 256 kilobit feltöltés elég kell legyen emberenként. Többet nem használ ki a csgo.

    Összeülni úgy is lehet, hogy egymás ellen bohóckodtok offline. Ilyenkor a neted kapacitása irreleváns, mert helyi hálózaton keresztül fog menni a kommunikáció. Innentől a routereden, a kábelezésen és a gépeken múlik a sebesség (igazából már a 15 évvel ezelőtti technológia is kielégítő hozzá :D). szerk: Itt is fontos, hogy ne a leggyengébb gép legyen a szerver.

    Amennyiben viszont úgy szeretnétek, hogy te létrehozol egy szervert és ők rád csatlakoznak online, akkor viszont ténylegesen a feltöltés számít. Illetve a géped ereje. 5 emberre pár megabit feltöltés elég (2 azért minimum kellene a normális minőséghez). Arra azért figyelj, hogy ha egyedül fut a csgo 100 fps-el, akkor miután szervert készítesz és rádcsatlakoznak négyen, elég gyorsan csökkenni fog az fps-ed. Lesznek elveszett csomagok a többiek felé stb stb stb

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák