- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
thomeef #52187 üzenetére
Ezen én is meglepődtem... Navi-Nip meccsre 2-1 a Fnatic-Astralis meccsre 2-1et tippeltem volna.
Az utolsó mai meccsen meg élvezet volt nézni s1mple vakmerő játékát. Egyszerűen nem ismert lehetetlent mirage-on, ami az esetek nagy részében be is vált.#52181 had423 - Evvel én is hasonlóan vagyok és sajnálni is fogom a LG-VP kiesőjét, de azért az LG győzelemnek jobban örülnék, ha már valószínűleg rájuk fogok fogadni...
-
kretenallat
senior tag
válasz
thomeef #52115 üzenetére
a stílus maga az ember
kíváncsi vagyok, mit lőne, ha felülne rendesen. egy dxraceren, amit bármilyen testhez be lehet lőni, hogy kb egészséges helyzetben lehessen ülni, hogy lehet csernust játszani?
azért a legjobb játékostól még nagyon távol van, de esetleg lehet legnagyobb meglepetés, vagy csapatához mérten kiugró skill.
mindenesetre az amerikaiak már kezdenek arcoskodni, két csapat is bejutott a 8ba, szerintük innentől nincs megállás a kupáig. részemről akkor már inkább nyerjen a fnatic még egyet, mint hallgassuk három hónapig az amcsikat... xD
amúgy: gondolkodom egy késen, vmi közepes tier alja, crimson webtől kb doppler aljáig, a modellekből elég sok bejön, kb a shadow dagger meg a gut knife esik ki. hol érdemes nézelődni?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
thomeef #51583 üzenetére
Állítsd be játékon belül a raktáradban, hogy ezt használd. Indíts botos meccset botok nélkül, majd vedd elő a kést és nyomogasd a screenshotozó gombod. Már nem emlékszem, hogy alapból mire van állítva, talán F12. Utána ha kilépsz a játékból, akkor fel tudod tölteni steam felhőbe. Utána view online és linkeld be nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest