-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Én most mentem egy rövid MM-et, az ukrán hülyegyerek csapattársam csak úgy simán elkezdett lövögetni hátba, minden körben, aztán egyszer meg is őlt, nem tudtam kitalálni miért, aztán beírta, hogy szopjam le putyint stb
Amíg ezt engedik addig szar toxic lesz az egész, simán perma HW ban kellene annak akit már banoltak, plusz MM-ban annak aki toxic, pár káromkodás szűrőt onolnak és akár autómatikusan is kioszthatja a banokat.
Ilyen szempontból a valorant jobb vagy faceit, ott nincs tk
-
bepken
veterán
"Fel túrják a gammát az egekbe?" - lehet, hogy nem ugyanazokat a videókat néztük....de így első blikkre ennél kicsit azért többről van szó
nem tudom, a többit mennyire írtad szarkasztikusan és mennyire gondolod komolyan, de szerintem egy ingyenes frissítéshez képest lesz itt mire nézni majd nyáron!
azzal mondjuk egyetértek, hogy normális anti-cheat meg MM nélkül semmit sem fog érni az egész. tehát reménykedjünk, hogy a lap alján olvasható "THERE’S MORE TO COME" alatt valami ilyesmit értenek majd....meglátjuk.
én azért még nem temetném 1 nap után a dolgot
-
lemusz
addikt
Állítólag a source1 nyitott könyv a kódereknek, ezzel szemben a source2 elvileg nem ismert egyáltalán. Emiatt többet adnék neki 1 hétnél, még ha a logika nyilván azt is diktálja hogy előbb utóbb ebben is elszaporodnak a csalók én azért próbálok optimistábban hozzá állni a témához, bízom benne hogy az új motor új lehetőségeket is kínál majd a védekezésre. Kérdés - mint már oly sokszor volt - hogy valvet mennyire fogja ez érdekelni, mert kicsit úgy érzem mintha mostanság megbarátkoztak volna azzal a gondolattal, hogy a csalók a community szerves része és csak arra kell ügyelni, hogy ne billenjen ki a szar a vödörből. Egyébként ehhez kapcsolódóan birizgálja már az agyamat valami, ugye hetek óta dőlnek meg a játékosszám rekordok, már annál is többen játszanak a játékkal mint a covid alatti kényszerű otthonülős időszakban, ebből a logika azt diktálná, hogy OW-t is többen néznek ezért ha arányaiban nem is, de számszerűleg több csaló kerül lapátra. Ezzel szemben mit látok? Convarson egyáltalán nem emelkedett a napi bannoltak száma ugyan úgy az a kb 300-as mozgóátlag van mint korábban... hogy van ez?
-
Spet
addikt
Latom akkor magyarul kell irnom: amikor megy a trigger meg a wh te gyoker akkor csak jo napja van? (En ott voltam tudom te nem, de a pofazas megy) Minden olyan meccsen ahol loose volt csak azzal hozzta le az ellenfel. Statisztikamat tekintve support vagyok es nem a carry
-
Slystyle
őstag
Akkor indíts el egy lokál competitive meccset, akármilyen mapon//bot erősséggel, dobd be magad T-be, játszd le a meccset végig és majd írd le, hogy hányszor adott botnak bombát.
Ugyanazok a beállítások vannak lokálon is, mint MM-es szervereknek, szóval sose adhat botnak bombát. Valószínű a te esetedben még buy time alatt valaki átdobta neki a bombát vagy valami hasonló lehetett a helyzet.
Ha be akarod bizonyítani, akkor jöhet a demo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest