- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
Rang van pass nélkül is, tehát tudsz versengőzni ha megvan a 3-as rang.
Egyébként imádom ezt a sírást miatta. Megy a rinya a sok csaló és smurf maitt. Most hogy próbál tenni valamit a valve..."jajj hát milyen gonoszok hogy nem tudok játszani, mert nincs meg a hármas rang"... -
Vanir
veterán
A francia az egyik legnagyobb nyomorult nemzet akármilyen online játékban. Prűdségükből, meg puszta ignoranciából kifolyólag nem hajlandóak angolul beszélni tíz esetből kilencszer. Van mögöttem jó pár év multiplayer jó pár különféle játékban, de akárhol találkoztam franciával sehol nem voltak képesek értelmesen kommunikálni és/vagy jól játszani (anno 3-4 éve LoL-ban még azzal viccelődtünk, ha valamelyik játékos irdatlan rosszul játszott, akkor biztos francia: beírtunk neki valamit franciául és általában bejött a tipp, elkezdett visszaírogatni).
A kivétel pedig csak erősíti a szabályt. -
szebe
addikt
-
-
sikalisk
tag
Egyetértek, nagyon jó, ha néha van egy erős ellenfél, megtanít gondolkodni, és okosabban, óvatosabban játszani, rászorulsz arra, hogy koncentrálj. Megtanulod, hogy bizony nem tunkolhatsz, nem lőhetsz a testre, hanem a fejet kell elkapnod, mert több esélyed nincs.
Mindezzel együtt, állandóan sem jó jobb ellen játszani, mert ki kell ereszteni a gőzt, és ugye elég frusztráló..
-
vorosmarti
senior tag
Nem erre gondoltam. Ha nagy különbségek vannak, akkor nem olyan élvezetes egy nova számára, ha belefut mondjuk egy supreme-be. Ha valódiak a különbségek, akkor nagyon frusztráló lehet ha vki 10x lelő, mire megszerzed az első kill-edet. Toltam már olyan meccset ahol volt jelentős rank-eltérés (az ellenféllel), és nehezen viseltem
-
CraBByzzz
aktív tag
És ha az ember egy lopott autót vesz, mert nincs pénze a normál autora? Szerintem mindenki töltött már le valamit, amit meg is lehet venni... Szerintem mindenkinek volt olyan, hogy nem tudott kiadni pénzt rá... Szerintem ezzel nincs baj! Nem mindenki tud mindent megvenni, és ha már fenntvan a neten.. Javítsatok ki, de ennyi erővel ha a havero steamét kölcsönkéred, mert mondjuk van rajta farcry4, az is lopás mert nem 2x vetted meg? Meg ott a sims4, azt se tudod leszedni, mert játszhatatlan, pixeles lesz. Ha nem akarják h letöltsd, akkor tesznek ellene. NEKEM ez a véleményem, az más h te ezt elítéled.
-
linuxuser666
tag
Go-val windows alatt tolom.
De amikor kipróbáltam az fps-el nem volt gondom.
Inkább az egeret nem tudtam beállítani úgy ahogy szerettem volna.
Pl a tf2 nálam jobban fut linux alatt mint windowson.
Szoktam játszani pár játékkal linux alatt is amikor napi szinten azt használom.
Vagy linuxozni szoktam, vagy cszni, és attól függ épp hogy milyen rendszert használok.
Amikor alkotni akarok valamit vagy ilyesmi akkor abbahagyom a cs-t hónapokra vagy 1-2 évre is akár, és csak linux. De amikor sokat játszok akkor meg a linuxot teszem félre -
törölt tag
Pont hogy kijavitottak a smoke tornyozast es a rekt9 sem lett gyengebb csak 100 egyseggel rovidebb tavra pontos. Az MP7 pedig igazi cod fegyver lett. Szerintem fusd at megegyszer
Sajnos annyira komolyan gondoljak hogy hotfix is jott ki amiben "javitottak" az Awp lassusagat. (Az elso patch utan gyorsabban mozogtal scope-olt awp-vel ha nyomtad kozben a shiftet
coding skills over 9000)
Szerintem a fejlesztok nem is jatszanak a jatekkal hanem helyette cod-oznak mert fingjuk nincs mi hogy van a jatekban. A retardalt otleteik helyett meg inkabb hallgathatnanak a pro-kra vagy a kozossegre (es tenylegesen csinalhatnak azt is amit mondanak). Redditen volt osszeszedve egy kozel 100 javaslatbol allo lista (apro valtoztatasok/javitasok amik tenyleg rengeteget dobnanak a jatekon) leirassal es a javitas modjaval de egyszeruen szarnak bele, skinek mege zene packok kellenek.
-
mepet
addikt
A szavazást (Melyikkel kezdted?) holnap zárom. Összesen 41 szavazatnál járunk és egyelőre jelentős előnnyel vezet az 1.6.
-
gytallian
tag
Bár ismerem az első cs-t is én csak a source-nél tértem át a szebb grafika miatt. Szerintem a cs1.4-1.6oknál sokkal jobb volt anno a tactical ops. Ott jobban is becsültük a gránátot, mert ha alád vágták, akkor már nem kellett abban a körben más semmit sem csinálnod. Mondjuk ezt azóta is furcsállom a cs generációkban, hogy a legközvetlenebb gránátrobbanást is túléled.
-
Arkennys
addikt
installálgatást gondoltam hátha el lehet kerülni, ehhez még kell kicsit felhúzniuk, de szerintem hamar meglesz. köszi mindenesetre!
rangokon már röhögök csak amúgy, minek vannak egyáltalán
bevágott full AKsok közé mostanin (koszorús+sima). Két nap alatt nova4 ből ismét nova2, bár már nem idegesít mert értelme zéró
-
Coccolino_O
őstag
"A FACEIT ingyenes, míg az ESEA fizetős. Ez a különbség."
Meg az, hogy az esea-n kapsz -karmát, egyre nagyobb eltiltást (akár csak a versengőben), és le lehet tiltani a delikvenst, hogy többször ne kelljen vele játszanod. Nem tudom, hogy a faceit bünteti-e a lelépést, mert régen semmi ilyesmi nem volt.
-
csurenzoo
aktív tag
Aha, bármikor regisztrálhatsz és játszhatsz is. Vannak különböző ladderek pl. 2v2,3v3,5v5 stb.
Ja mindenki vesz magának demot. Kell használni még ESL wire anticheatet. Szerver is szükségeltetik, ha nincs az ellenfélnek.
Milyen szinten vannak a csapatok ? Ha feljebb kerülsz erősebbek ellen játszol, ha kevés pontod van gyengébbek ellen. ( 1000 pontról indulsz )
Elo rendszer van, mint cb, cybergameren volt/van.
Két meccs elett 2 értelmes teammel találkoztunk, gondolok itt nem pofáznak feleslegesen, értelmesen kommunikáltak velünk. -
freeknight
őstag
Ebben mondjuk teljesen igazad van, egyszer-kétszer, főleg, ha valami életveszélyes dolgot csinált a gyerek, a felindultság előhozhat egy-két pofont, de akik azt mondják, oké a fizikai bántalmazás, azok sanszos, hogy nem csak 1-2 példaértékű pofont fognak adni a 18 év alatt, és nem biztos, hogy pofonnál megállnak majd
marcusa: Nem vagyok vallásos, de én is elismerem, hogy a Bibliában sok bölcsesség van, de ez pont nem az. Ismétlem, egy pofont nem kaptam soha, mégis énbelőlem is becsületes ember vált, ahogy minden ismerősömből és barátomból is.
De ez már tényleg off. Inkább küldjetek nekem crosshair-eket cfg-ben. Szerintem nem túl jó a mostani, kipróbálnék valami újat, kíváncsi vagyok, ti mit használtok.
-
freeknight
őstag
Aki szerint a pofozás elfogadható módszer, annak remélem soha nem lesz gyereke.
Anyukád is csak lekapcsolta a biztosítékot, nem megvert, azért a kettő nem ugyanaz.Abban értsünk már egyet, hogy a gyerek verése legalább annyira természetellenes nevelési módszer, mint az, ha a gyerek bukik 200k-t akkor fizetünk neki még 200k-t, hogy visszanyerje
-
htc07
addikt
á, kiszórtam 6-7 euró körül őket, mert egész nap ezen kattogtam 3 napig.
a katowice matricákkal is ez volt, ott is 5 eurónál kiszórtam őket pedig volt vagy 30 legalább.
úgy voltam vele, hogy a gta5 összejött, másra meg úgy sem akarok most költeni steamen, mert akkor megint az megy, hogy a fél napom a loungen megy el hogy a sokból többet csináljak.
elég volt ebből ennyi.
pedig milyen nehezen indultam el tf2 után ezzel a csgo tradelgetéssel, főleg hogy a market ár lett az etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest