- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Nem is kell ide nagy tudomány, meg is vagy:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198122956198
Nagyruben stimmel, Szolnok stimmel. 99.9% hogy te vagy az.
-
-
Lacccca87
addikt
Érdekes én már számtalanszor újraraktam a WIN-t és sose kaptam tiltást.
Valószínüleg azért mert a steam mappám másik partición van és nem telepítem újra csak simán elindítom onnan és ugyanúgy működik.(#9031) SamS20:
Az az a bug amiről én beszéltem, tök mind1 hogy mennyi memória van a gépedben, ha felkúszik 1.5 felé akkor keményen elkezd droppolni az FPS, 2.8GB körül a legrosszabb ott már 120 helyett van nekem 5-10fps-em konstans, aztán még megy egy kicsit majd behal magától mert nem tud 3Gb felé cmíezni.
-
Coccolino_O
őstag
-
Slystyle
őstag
A nagyját már elkészítettem, Operation-öknek dedikált oldal hiányzik még, ilyen konfiggal kapcsolatos dolgok (célkereszt, bind-elés stb), a rangrendszert kell még összeszednem, aztán még Xero átnézi majd nekem a hozzáértő szemeivel.
Szóval hamarosan elkészül, még majd a publikálásra is várni kell majd ugyebár, mert meg van osztva, hogy egy nap hány cikk kerülhet ki logout-ra.Meglepetésnek szántam, csak pár ember tudott róla eddig, de most már lebuktam.
Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy minden lesz benne, amit CS:GO-ról illik/kell tudni.
-
Xero
nagyúr
-
Lmh
őstag
jaj lemusz, ezt benézted sajnos
Primz: ja, hogy úgy tolod, a 4:3-mat, hogy nincs csík. Az nem mind1
Basszus amúgy én rengeteg streamet/twitchet nézek profi meccsekről és csomószor látom, h ha tehetik mindig csíkkal játszanak a prok. Törekszem rá, hogy minden beállítást olyanra állítsak, hogy a lehető legjobban adja a csgo, de ez az 1 amire sosem fogom rávenni magam. Annyira illúzióromboló. -
bladegery
senior tag
Igen ha nem jatszol matchmakinget akkor kb. 2-3 het utan eltunik, de ha jatszol egyet akkor visszajon. Nekem egyszer sikerult ezt elernem.
Amugy mikor akciozva van a go es sok az uj jatekos szerintem felborul a rangrendszer egy kicsit, viszont nem mindig ugyan abba az iranyba. Az ez elotti learazasokkor valahogy minidenki tudott loni a serif csillag koruli szinteken, most viszont alig van szoros meccs.
-
gtamate2
veterán
Gyakorlatilag maximum 2gb-ot használ
szabog4: Az hogy elfut ezen az egy dolog, a másik hogy hány fps-el, és mennyi mikrolaggod van
Én már csak tudom, 5750-ről váltottam gtx660-ra, sokkal simábban fut ezen, pedig az 5750-em húzva volt és úgysem volt elég fullhd-ra sajnos, pedig a beállítások közepesen/magason voltak nem pedig fullon.
-
Lacccca87
addikt
Egyszerűen meg tudod nézni. De szerintem nálad inkább CPU limit van mint VGA, ha nem maxolod a beállításokat.
Indítsd el a játékot meg egy GPUz-t mellé és loggol-tasd a GPU kihasználtságot ha sokszor koccolja a felső szegmenst (80-100%) akkor VGA vásárlással jobban jársz, ha nem akkor a másik lehetőség.
Ugyanezt meg tudod nézni CPU-ra is.De szerintem még mindig nagyobb javulást fogsz elérni ha nem a VGA-t cseréled.
Találgatásokba nem bocsájtkoznék de ha a CPU limit áll fent akkor lehetéges a csere után hogy nem fog beesni nagy lecsóban se 90-100-alá.
Mondjuk írdtad hoyg a VGA-t is cserélnéd előbb utóbb akkor meg sztem mind1 mit cserélsz először és mit utána, de a VGA csere szerintem az újabb játékokba jönne ki jobban.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Nekem Phenom X2 545@3,6Ghz volt 4GB 800as CL4-es HyperX-el és HD 4850 512 Sapphire Editionnal. Nem véletlenül cseréltem le a konfigom a mostanira, de legjobban a 4850 cseréjét éreztem meg.
Más:
A BF4 bétához kiadott 331-es nV driverrel visszatért az fps a 3xx-es driverek eddigi verzióihoz képest. Egész jó, bár szám szerint nem 120 fix mint a 296-tal, de mégis simábbnak tűnik a futás. A dologban a vicc hogy csak a BF4 béta akad random a driverrel, minden más jól fut -
Xero
nagyúr
Aki skinekre utal pénzt az meg is érdemli. Én a dobált cuccokat forgattam meg kicsit így most használok egy AK, M4, Tec-9 és Five Seven skint, valamint van eladásra 2 skinem és kb 2.5€ a számlán. Viszont járt nálam már usp skin, több stattrakes cucc is. Felesleges pénzt költeni rá.
-
bivalyolo
őstag
tőle én is kaptam olyan tanácsokat, h a hajam égnek állt tőle...
mondjuk abban igaza van, h az a dell a legjobb vétel 50k körül hiába 8ms a válaszidő ipsnél elvileg másképp működik, az input lag fontosabb az pedig alacsony.
de ha te ragaszkodsz a 120hz-hez akkor asus vs247h-pde ez itt már nagyon off
-
-
Mardel
őstag
Nemtudom, de ha én fejlesztő lennék nem a problémás játékosok leveleit olvasnám, hanem a munkával kapcsolatos dolgokat.
Ettől függetlenül lehet írni nekik, de ha 1 hónapon belül nem jön válasz, akkor a levelünk a szemeteskosárban végezte, vagy megfogta a szűrő.Plusz 1-2 ilyen levél utan úgy lefáradnék, hogy egész más megvilágításba kerülne a stressztűrő Gizike, meg egy technikai analfabéta nem megy fejjel a falnak a kérdésektől.
Szóval ezért van szükség ügyfélszolgálatra. -
A színezés még oké, mert pár paraméter, de a teljesen saját skinek megjelenítése mindenkinél azért mókás lenne. 20 játékos, mindnél egyedi skin minden fegyveren, na arra a szerverre nem szívesen kapcsolódnék, mert nem kis letöltés lenne. Mondjuk valószínű workshopos lesz, de az már 100+ mapnál is betojik néha, emellett laza 100-200 letöltött skin kezelése, nyami.
Amit egyszer letöltesz pálya, azt minden GO indításnál csekkolja, van-e update rá. 140 mapnál SATA3-as HDD-n ez laza 5 perc, addig random akad az egész -
Azt nem is írtam, hogy igényesek ezek a mapok
GO-hoz rengeteg selejt map jelenik meg, mondjuk mióta workshop van, könnyebb szelektálni (a webes felületen, a steamest utálom, hogy nem lehet külön fülön megnyitni az oldalakat + nagyítás sem megy).Redneck: GO botokkal nekem pl. az a bajom, hogy hiába ugyan az az AI mint a CZ óta használt botok, le lettek hülyítve átlag Pistike szintre, a védő csapat rohangál orrba szájba, kiszámíthatóak, a nav fájlt szarabbul generálja le, mint eddig bármikor. Bár én ráérős időmben nagyjából megtanultam a nav fájl szerkesztését, az idiótaságukon ez nem segít, max annyit, hogy minden útvonalat használni tudnak. Vagy csak én emlékszem rosszul, hogy CS CZ-ben kempeltek a CT-k a lerakók körül, és ritkábban rohantak el minden egy irányba?
-
McDog
aktív tag
Az acsiknál a díjakra gondolsz? Ha igen akkor azt "offline with bots"- ban is számolja. Az CS:GO megjelenésénél a pályák megismerésénél játszottam rajta és mindent normálisan számolt, mintha élesben játszanék. Ha nem arra, akkor bocs a tájékozatlan belekotnyeleskedésemért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Windows 11
- OLED TV topic
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest