- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddy1027
tag
-
shaddy1027
tag
válasz
lemusz #40768 üzenetére
Ha jól emlékszem, mikor nekem adta a Souvenir ládát akkor, telefonról néztem twich alkalmazással. Steamre nem voltam belépve. Másnap reggel pedig ott volt az inventoryban. Még a trade küldéseknél se jegyzi fel, hogy kaptál ilyen ládát, egyszerűen csak megkapod.
#40767) Aakos Szerintem is csak az számít ilyenkor, minél többen nézzék online a meccseket. Aztán ez is egy jó reklám mind a Twich-nek és az esport-nak.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
lemusz #40753 üzenetére
Értelmetlen. Tavaly minden meccset annyi különböző ablakban "néztem", amennyiben csak tudtam, hiszen rengeteg különböző nyelven volt twitch csatorna. Mondanom sem kell, hogy nem volt nyolcszoros drop rate.
Ha szerencséd van, kapsz ládát, ha nincsen, akkor meg nem. Pár százalék esélye mindenkinek van...
-
lemusz
addikt
válasz
lemusz #40755 üzenetére
Tehát firefoxban és explorerben is meg lesz nyitva mindkét egy időben futó meccs egy-egy ablakban. Számomra inkább az a kérdés, hogy a hardveres gyorsítást érdemes-e kikapcsolni és ezen böngészőkben amikben nem nézem a meccset csak futnak a háttérben vajon milyen videominőséget érdemes beállítani. Vajon mobilos, low-os beállításon is úgy pörögnek-e a bitek, mint mondjuk source-on?
-
-
-
mepet
addikt
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
lemusz #39930 üzenetére
elég is a témából szerintemA választ megkapta a srác. Innentől pedig off a téma amit privátban kellene megbeszélni, de ahhoz meg nincs kedvem. (A nevetésem oka az, hogy kihagytad egy prociigényes játéknál hogy húzva használtad a procit, illetve ez a nyaldosta a 250 fps-t is elég érdekes, mert nem igazán szokták megemlíteni az ilyen szélsőséges értékeket amik semmit nem jelentenek.)
Nem kötözködés, béke peace love és minden
. A dzsatube videó elég frankón mutatja a jövőjét a srácnak. Annak lehet hinni.
-
wannnabeees
aktív tag
-
Mezcal
addikt
válasz
lemusz #39470 üzenetére
Pipa van az összesen. Poén, hogy azt írja, 16 óra múlva kezdhetek új küldetést. Szerintem a legjobbak Co-op küldik voltak, azok közül is a Crashsite. Private Rank százados 26. szintig jutottam az összes küldivel.
Én úgy tudom, hogy a 40-es rangnál be lehet váltani egy medálra, majd nullázódik az egész, ergo mehet újból 40-ig. -
szebe
addikt
válasz
lemusz #39425 üzenetére
Neo-ék legalább egy majort behúztak (Katowice 2014). Jobb példa szerintem markeloff. 1.6-ban úgy lőtt kb mindennel, hogy letetted a hajad tőle, GO-ban viszont egy erős "futottak még" kategóriát jó ha megüt.
(#39419) rumos XIII
Azért KODIAK leginkább blogol. Skineket rakosgat ki, meg repostolja Sparkles videóit, és ennyiben ki is merül az oldala. CSHU, CS2HU szintű oldal sajnos nincs. Pedig szerintem hiányzik egy oldal, ahol lanos coverage-k lennének, hazai- és nemzetközi játékosokkal készítenének interjúkat, hazai- és nemzetközi scene-beli változásokról cikkeznének. -
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lemusz #38541 üzenetére
AK-ból ilyen kategóriában a CH a biztos, mert annak már tényleg nem nagyon fog esni az ára, sőt... De ugye annak az ára lehet 300€ is ha full kék a teteje, tehát egy szebb darab ennyiből nem jön ki.
M4-ből Cyrex, Guardian, Atomic Alloy jön ki ennyiből és az utóbbi kettő statrakosban is vadászható 30€ környékén. Szerintem silenceresből sokkal jobb skinek vannak, pl. általad említett icarus, vagy a masterpiece a két kedvencem. A4-ből csak a Howl jön be igazán, de azzal csak néha kereskedek, mert nem éri meg ilyen értékes skint tartogatni. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #38413 üzenetére
Én is így látom. Mikor rántott a cucc beparázott és próbált úgy csinálni mintha megérzés lenne. Nem tudott gyorsan kapcsolni hogy megtúrja másik oldalon is kicsit a kaput. A kis butus.
Erre írtam hogy sok online pró meccsen láttam érdekes dolgokat.Szerk:
Remélem gyorsan kiderítik mizu és ha csalt megkapja a megérdemelt büntetését.Szerk2:
Ideje lenne a Valve-nek csinálni is valamit, illetve legalább LAN-on rendet tartani és tisztán tartani a gépeket.szebe:
Ha az ember rátúr egy random biztonságit az nem így néz ki és nem így mozog. A pró meccseken sem így szokták. Ezért és az utána következő mentő mozdulatsorért gyanús. -
htc07
addikt
válasz
lemusz #38352 üzenetére
tegnap ugyanezt eljátszotta a c9 ugyanezen a mapon ellenük, nem tudom mire számítottak a kedves fogadók.
én eddig ~3600% profitnál tartok, ami 10 centből nem sok, de jól hangzik
amúgyis csak funból szoktam fogadni az értelmes csapatokra, ha nagyon elbillennek a százalékok. a c9 meg amúgyis favorit nálam.
-
maximilian4
addikt
válasz
lemusz #38304 üzenetére
Én nagyon bírom pashát.
Kedvenc jelenetem mostanából: "Who is bibanator?? Let's fuck them!
-
maximilian4
addikt
válasz
lemusz #38132 üzenetére
Én is a szivárványos szarság ellen vagyok! De...ez az ő dolga nem? Ezért semmit nem veszít munkásságából, így is a legemberségesebb játékos a magyarok közül. Nem nagyképű, nem henceg, inkább megalázkodó és tiszteli az ellenfeleit. Aki ezért minősíti szerencsétlent, az magát minősíti leginkább.
Amúgy én is ellene vagyok ennek a buzi házasság legalizációs hype-nak, sőt elég konzervatív vagyok ilyen téren, de szerintem oly lényegtelen hogy ki rakta ki ezt a szivárványos cuccot, ez semmit nem változtat a dolgokon. Továbbra is legalizálva marad az USA-ban a házasságuk , máshol meg nem, a nem homokos nem lesz homokos attól hogy kirakta a képéhez, a homokos meg az is fog maradni..
-
törölt tag
válasz
lemusz #37341 üzenetére
helóóó
Régóta keresek egy darálót ami nem hal ki évente mikor jön az új rész. nemsokat tudok a játékról de mintha az a benyomásom lenne, hogy régi de tartós darab.
Honnét a sikere egyébként ?COD-ok BF-ek nekem valahogy nem győztek meg. nem vagyok grafika mániás, szóval ahogy a twitchen néztem ma, jó hangulatú kis játék.
Emberek elviszik magukat ilyen nagy fegyvervásárlós költekezéssel?
Pénz betétel nélkül is lehet azért labdába rúgni ?
-
sikalisk
tag
válasz
lemusz #35649 üzenetére
teljesen igazad van😃
Egyébként erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy a buta reportok miatt tudnak az ilyen egyértelmű csalók életbenmaradni, mert sajnos 1000-ből egy cheat report megalapozott..
Én egy szar játékos vagyok, aki sas felett még sose járt, de engem is már rengetegszer bejelöltek, mikor véletlenül elég sokat dmezten és jól is adta..
-
sikalisk
tag
válasz
lemusz #35120 üzenetére
lemusz, fogalmam sincs, baromira nem értek hozzá, Hama egerem van 6k lehetett maximum
https://www.hama.com/00062888/hama-urage-gaming-mouse
, fogalmam sincs mivel nyújt többet egy csúcsegér. Az egerem azt hiszem ilyen 600-2400 dpit tud, de mindig csak a legalacsonyabb érzékenységet használom (mitől jó a 2400? én nekem az túl érzékeny, nektek nem?). Az biztos, hogy nem adok ki 10k+ pénzt a semmiért, de mivel nem értek hozzá, így nem tudom mit nyújtanak.
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #34759 üzenetére
Ez a smurf jelenség teljesen ellehetetleníti a normális és élvezetes játékot. Emiatt a rangrendszer is teljesen értelmét és funkcióját vesztette.
Egyébként én az ilyen embereket(smurf, boostoló) pont annyira tartom ,mint a járdára fagyott kutyaszart. Büszke lehet magára az összes, veled egyetemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest