- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
ch003067
addikt
válasz
Lengyi #32518 üzenetére
Akkor máris offos a téma
nem is érdemes ezen gondolkozni....
Vanguard ládák szerintetek fognak esni a pass lejárta után ?? Ha megnézitek Brakeout-ból hetente esett 1db, ebből meg heti 3-4... Dobálja mint a szemetet.
Én abban bízok, hogy a pass után sokkal kevesebb fog esni, és felmegy az ára... Ha így lesz, meggazdagodok, mert van 1600 db
-
ch003067
addikt
-
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Lengyi #21833 üzenetére
Mit tudsz eladni 6 kulcsért? Amúgy gyúrj 7 kulcsra, és próbálj meg venni m4a4 asiimov bs-t. Majd add el nyolcért. Ha eljutsz mondjuk 18 kulcsig ezzel, onnan már jöhet pl. a m4a1-s cyrex ft. Feljebb meg pl. a vulcan ft.
Esetleg meg lehet próbálni ak-47 redline ft-t szerezned 4 kulcsért, és eladni 4 kulcsért+1.99 euró értékben. Nekem egyszer már sikerült, tulajdonképpen 5 kulcsért adtam el.Nálam volt már ak-47 jaguar mw, azt ne vegyél, mert nem tudtam eladni nyereséggel. Csak azért mondom, mert az 11 kulcsért már kapható, és "hamar" eljuthatsz 11 kulcsig. Amúgy én is kérdeztem a nálam hozzáértőbb embereket, azért vagyok képben.
És türelem, ez a legfontosabb.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Lengyi #21340 üzenetére
Jól gondolod. A remény hal meg utoljára, de mondjuk ha lesz olyan barom, aki odaadja 5 kulcsért a bs case hardened ak-t, azt dobd fel 7 kulcsért. Redline mehet fel 5 kulcsért, glock mehet fel hatért. KLIKK->ajánlom ezt az oldalt. Megtudod nézni, hogy milyen áron mennek el a skinek, ehhez kell viszonyítanod.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Lengyi #20160 üzenetére
Semmit, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy ki nyer, vagy melyik meccs van előre lezsírozva, amiről természetesen te nem fogsz tudni. Kicsi értékűvel nem nyersz semmit, nagy értékű skin elbukása meg lelkileg és anyagilag is megvisel (ha a saját pénzedből vetted
). Ha értesz hozzá, akkor cserével sokkal hamarabb tudsz profitot csinálni. Ha nem, akkor meg be kell vásárolni piacon valami népszerű és olcsó tárgyat, ami egyszer biztos sokat fog érni, és várni türelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest