- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #52064 üzenetére
A Valve-os videója alapján nem is értem azt a HLTV-s interjút, ahol kb elismeri, hogy magyar.
Egyébként meg szíve joga eldönteni, hogy hova akar tartozni. Csak azon csodálkozom, hogy a témát egy cseh user indította
Kicsit túllihegik páran a témát szvsz.Nem semmi, hogy a NiP így is megcsinálta a top8-at. Nagyon örülök THREAT jó játékának
-
zkas90
senior tag
válasz
lemusz #52064 üzenetére
GuardiaN
"i was born in slovakia, but u know czech people are too jelly at slovak people, so they behave like they know everything ;p"Válaszoltak rá:
rickytorgh
"It's kinda impossible."Ladislav "GuardiaN" Kovács (born June 9, 1991)"
and
"Slovakia became an independent state on 1 January 1993 after the peaceful dissolution of Czechoslovakia."
so
U were not able to born in slovakia. Soz mate. U r just older than your country."
-
kretenallat
senior tag
válasz
lemusz #52046 üzenetére
én kevésbé találtam mulatságosnak...
sajnos megtörtént már több esetben is, más-más arcokkal, részeg, másnapos, betépett stbstb... frusztráló. és persze én vagyok a szörnyű alak, hogy nem nevetek... és MMben még könnyebb elfogadni, hogyan történik meg ilyen, de amikor friendsből összeszedünk egy premadet, akkor azért örülök neki, hogy nem LAN party és nem ül a közelemben.
-
-
-
po1son
addikt
válasz
lemusz #51980 üzenetére
hehehe....
Gondolkoztam, hogy fogadok a f3-ra mert már tegnap is jók voltak és a fnatic ellen is simán meccsben voltak múlt héten, de a LG-Mouse meccs után rájöttem elégé 50-50 esélyes lesz a mai meccs, ha niko terminatorba kapcsol.miazmá - fog menni az a láda 40 euro felett is, ha vársz vele... Persze még attól is függ, hogy döntőbe obble lesz-e, mert ha jól tudom a fináléba több 10.000 láda talál gazdára majd...
-
ReFleXx
addikt
válasz
lemusz #51918 üzenetére
Nem rossz a story a végét leszámítva
MurdR, foleg hogy cobblestone meg nem is ment eddig
fnatic - splyce , rossz volt ezt a splyce-t nezni, nagyon fosul játszottak, alap dolgokat nem löttek meg, komolyan mondom ICL donton elvéreztek volna egy ilyen teljesítmennyel. NA CS.
-
-
had423
aktív tag
válasz
lemusz #51878 üzenetére
Azért egy ilyen épületes chatet nem szívesen kapcsolok ki...
Misterartichaux78: !case
Robl123: lieske
Tomek6255: <message deleted>
pjfrank2: BOI
supersabreturbo: Vac
Destroyerqt: <message deleted>
t0n1Kkk: <message deleted>
Kima_jp: hjghgh
jwzwtfisdees: <message deleted>
kiriszet: mat' ebal mlgpro360nocpose PIZDA
Veiszbalint: <message deleted>
piyush_danu: <message deleted>
nstea_: <message deleted>
DanIcecreamMan: <message deleted>
nhefz: CUMOOON
aaniz: come on -
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #51002 üzenetére
Magáról a szerverről. Vagy 2 éve mentem fel idle szeróra (figyelmetlenség miatt) és rohantam majd jött az üzenet : Kicked by console ->idle server. Valami ilyesmi.
Úgy értelmeztem hogy ezeken a szervereken csak beállni szabad és otthagyni a gépet.Bocsánat, ennyire ismerem ezeket, ezért kérdeztem!
Én játszani járok fel, nem idle szeróra hokizni.
-
Grafirka
őstag
válasz
lemusz #50169 üzenetére
Haverral onnan indult a beszelgetes hogy, az ismerose fianak osszerakott egy gepet es mikor a srac ment kiprobalni , akkor elso mozdualtbol a CSGO beallitasat atlotte 1280x 1024 felbontasra
A haver meg csak pislogott, nem ertette, hogy minek kellett ide egy i5 6600 - GTX970 kombo
Kerdezte a gyerektol , hogy kell az a csrilliard fps ? az meg lazan kozolte, hogy " ezt igy kell "
-
ReFleXx
addikt
válasz
lemusz #49374 üzenetére
Nem volt meg a 10. 9-et nyertem és egy darab döntetlenem volt épp az utolso. Nem volt törölt meccsem.
Xero, tovább gondoltam a deag only ötleted és csináltam gyorsba egy szerót, ahol csak deag-al lehet ölni és abból is csak HS számít. Ha valakinek lenne kedve jönni akokr az nézzen fel ebbe a groupba. Baromi unalmas tud lenni néha ez a játék ez meg igy egész fun lenne szerintem. Nah várlak titeket.
-
dugo_
veterán
válasz
lemusz #48975 üzenetére
Én nem találkoztam semmi ilyennel, amikor a Sterling-i US East-re jártam MM Picker-rel.
A legrosszabb, ami történhet, hogy bedob még két hasonlóan kalandvágyó 100+ pinges franciát a csapatba, azzal már eléggé megborul a pingek és a nyelvek egyensúlya a másik csapat irányába. -
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
lemusz #48644 üzenetére
Pont ezért, nem lehet boostolt senki.
(amúgy volt haverunk, aki odaadta unranked accját még februárban, hogy "ha cooldownod lenne használd ezt", és mire visszakérte addigra silver elite master lett és ő onnan kezdett el versengőzni, szóval mondhatjuk, hogy boostolt silver
)
-
Zimmi91
addikt
válasz
lemusz #48480 üzenetére
Pedig még kb egy éve, amikor nagy szám volt az Asiimov AWP és M4A4 akkor oda adta, hogy pár napig játsszak vele, meg se fordult a fejembe, hogy ne adjam vissza neki vagy ilyesmi...De jobb, hogy én nem adtam neki értékesebb skineket utána (amikor volt egy M9 Bayonet | Doppler Sapphirem elakarta kérni, hogy játsszon vele, de nem adtam oda...szerintem jól tettem)
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lemusz #47661 üzenetére
Ezért nem szólok hozzá sosem az ilyesmihez.
Egyébként akinek meg kell magyarázni, hogyan játsszon, annak már mindegy. Nem azért mondom, mert én jól játszok, hanem mert tök felesleges személyes beállításokon erőlködni. Sosem érdekelt, hogy pl: gtr vagy kennys milyen cfg-vel játszik. Én beállítottam magamnak úgy, ahogy kényelmes, és megyek-lövök. A technikai része ok, pl: fps fixálás, egér, egérpad kiválasztás, monitor, felbontás stb... De a többin csak "kenlódunk, kenlódunk, mint a felkégyó".
-
CosmoBacsika
tag
-
szebe
addikt
válasz
lemusz #47442 üzenetére
Ami a csoportban megy, azt inkább hagyjuk. Megveszed a "vanilla" kést, és fél óra alatt szebbet csinálsz.
A csúcs az volt, amikor valaki 4-5 centis parafa kitűzőt akart árulni (szintén megfelelően "igényes" kidolgozottsággal) valami 2-3 ezerért
Hamar megszabadultunk az illetőtől.
-
krecso
tag
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
lemusz #46992 üzenetére
Nekem van egy vacom, még cod mw3ban moddolt lobby miatt. A rendszer berakott egy ilyen lobbyba, én meg mikor elindult a játék csodálkoztam h mi a f@sz ez a wh meg ugrálás.Attól még nem csalok, és nem is csaltam, és rühellem a csalókat. Attól mert lockolná az accot, csinálna egy másikat 5 perc alatt és kész. Mellesleg meg nem kell egyből mindig elítélni a vacosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog g751y elkelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest