- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigeee
csendes újonc
válasz
Tewe013 #59022 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy a védelmemre keltél
Ha valaki meg nézi a profilom szerintem elég érdemlegesen ki van töltve, sok mindent elárul rólam.
Tény, hogy engem egy ismerősöm hívott be ebbe a csoportba és nem itt fórumon jelentkeztem.
Mikor erre rá kérdeztetek nem is tagadtam és kicsit később regisztráltam is.
A játékidőm amit a profil mutat nem valós de vannak olyan oldalak amik ki mutatják a real időt és ott is 2k körül van csak a GO.
Maga az acc is idősebb mint egy két fiatal aki játszik ezzel a játékkal, és én se vagyok már egy "tini"Szerintem amennyit játszottam beszéltem veletek TS-en nem hinném, hogy bennem akármilyen szinten lehetne kételkedni. De ki lehet találni, hogy ha valaki csal arról nekem is meg van a véleményem és a bizalmam is csökken erősen. Az egy másik dolog, hogy igen van a barát listámon olyan akiről a napokba szó volt nem is kevés de ennek is van egy oka. Az is egy társaság és ez is egy társaság. (ez az egyik)
Tiltva van, hogy nem tarthatok más ismerősökkel kapcsolatot ha itt játszok?
Belátható, hogy ez nevetséges
Naivitásom miatt én vagyok az az ember aki a legutolsó ha valakire azt mondja hogy csal. Ezért én hibázok is és sok embert nem vádolok meg akire simán rá lehet fogni, de el hihetitek, hogy bennem is megfordul de hát a jó szívem és a naivitásom ...Na irány tovább meló de fél szemem itt marad fórumon!
-
adise
őstag
válasz
Tewe013 #59022 üzenetére
Neki legalább a steamprofilja normalisnak tunik nem? Bár ö fennmaradt mat1 érdekes barátlistáján az urités után közte egy-két privat hackes arccal
De mást nem tudsz csinálni. Mert akkor meg mindekni mondhatja hogy a haverja ez meg az és ugyanugy 5 orás accokkal szaladgálnak az arcok. A nagyobb jó miatt 1-2 ember szívhat. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Tewe013 #58961 üzenetére
A 10-12 éves srác (hsz-ek között) szerint vége a magyar csgo-nak. Tökéletesen példázza denevér célközönségét.
Nem lehetne ezeket a szenny embereket eltakarítani, hogy ne rontsák itt a levegőt? Rengeteget ártanak az amúgy is mérhetetlenül gyenge, magyar esportnak.Jáj! Hogy képes Gabi együtt játszani azzal a bódulattal, aki tegnap egy fél mondattal majdnem kinyírta a jelenlegi legkomolyabb magyar esport próbálkozást?
-
skL86
tag
válasz
Tewe013 #58811 üzenetére
Igen, "kedves" Dev, így lesz színvonalas, némileg több az esély, hogy nem a wh-n, hanem a skillen fognak eldőlni a meccsek.
Személy szerint azon az állásponton vagyok, hogy nem feltétlenül hibásak a csapattársak, de ez teljesen mindegy, ha egy csapatban csaló volt, ott nincs pardon, a addigi eredmények kuka. Más felelős döntésre itt az égvilágon semmi lehetőség nem volt. Elég csúnya üzenete lenne, ha a csapat többi tagja csak egyszerűen felthetné a kezét "én nem tudtam" és azzal minden meglenne oldva. Itt egyetlen korrekt lehetősége van a csapatnak, tudomásul veszik és csendben keresnek egy ötödiket, igazság szerint az sem menne túl a korrektségen, ha elnézést kérnének mindenkitől, amiért elkerülte a figyelmüket, hogy csalt az egyik társuk.
-
szebe
addikt
válasz
Tewe013 #58811 üzenetére
Ertheto hogy kiakad, csak mondjuk a lenovo szervezoi pont nem tehetnek arrol hogy mat1 csalt.
(Tegye fel a kezet aki mas reakciot vart)
Btw, s1mple-t is kivagta ugye anno az esl 2 evre (cheating, ban evasion), aztan az esl-es eventeken kivul mindenhol jatszott. A lenovo ebbol a szempontbol erdekes, mert az elso 3 kvali faceites volt, az utolso viszont pont esl, amelyiken a pixelnek sikerult a kvali.
-
gabesson2
újonc
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Tewe013 #58544 üzenetére
Jólvan na, tegnap kicsit makonya voltam, megesik. Az vesse rám az első követ, akivel még nem történt hasonló. Egyébként is ti ragaszkodtatok hozzá, hogy jöjjek játszani. Hát megkaptátok!
(Ne féljetek, meg is kaptam a magamét az asszonytól ma délután. Kiosztott rendesen.
)
-
-
guftabi96
addikt
válasz
Tewe013 #57673 üzenetére
Én nem igazán követem, hogy hogy játszik, nekem elég volt pár kommentje a GamerBazár csoportból (ahol még normális keretek között sem fogalmazhatsz meg kritikát, mert jönnek a habzó szájú 12 évesek, ha nem értesz egyet Dev-vel bármilyen témában, legyen az bármilyen hardver, játék stb), illetve pár másik nyilatkozata. A hideg futkos a hátamon is, ha meglátom. Egyszerűen nem tudom elviselni az öntelt, nagyképű embereket. Lehet, hogy élőben nem olyan ,de nekem (és ahogy látom másoknak is) ez jött le az alapján, amit
láttam "belőle". -
rumos XIII
aktív tag
-
30z.Samu
titán
válasz
Tewe013 #57588 üzenetére
Csak ez a játékban nem tud megmutatkozni...
Tök béna vagyok, bár tegnap az egyik szerveren az emberek tudása nagyjából megegyezett az enyémmel, ott tök jókat csatáztunk. Találtam egy magyar szervert is, ott már osztály különbség volt. Beszélgettem velük játék közben, mondták, hogy érdemes a dpi-t, hogy pontosabban tudjak célozni. Mondom oké, de ez egy mezei 1000 forintos egér, ezen ilyesmit nem lehet állítani.
Szerválni kell egy olyan egeret, amin ezt lehet állítani.
-
dugo_
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged