- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Én már DM-en játszani se tudok, mert konkrétan akadozik, ha fenn van 15 ember, és belefutok valakibe. 1-2 hónapja még pont megfelelő volt, sajnos már nem.
(#65357) mobal: Ha most váltottál i3-ról i7-re, és emiatt ugrott meg az fps-ed, akkor email-ben küldök egy nyaklevest.
-
LamaForce
csendes tag
Egy RX480 elbír a wqhd-val? Nem bírok dönteni a 24-27-29 ultrawide között. A játék mellett hobby szinten szoktam a saját képeimet szerkesztgetni Photoshoppal és Lightroommal is (ezért gondolkodom é is ips panelen), viszont csak a CS-vel játszanék elsősorban. LG 29UC88-B monitorral szemezek most éppen, de a keretem akár elmehet 5-600 euróig is, viszont olyan sok pénzt nem jó szívvel adnék ki érte
-
AllTheBest
őstag
Életemben nem volt amd procis gépem, nem is lesz, de kell a piacra a verseny, talán az intel is lassan rájön arra, hogy nem elég évente kiadni ,,ugyan azt a procit magsabb órajellel,, .
i7 2600-ot nyúzok már lassan 3 éve, de nem érzem még mindig úgy, hogy nekem kéne váltanom egy mostani i7-re... -
shaddy1027
tag
Azt csak a poén kedvéért írtam be,
szmájli kíséretébe.
Viszont ezt be is lehetne írni az összefoglalóba, mert nem az első ilyen vagy hasonló kérdés, és szerintem nem is az utolsó!
OW, VAC és a többi gyakran ismételt kérdést megválaszolni, hasonlóan mint a Steam-es topic összefoglaló részében a "Mítoszok, városi legendák, tévhitek". -
IMIIKE1998
őstag
És ezt hogy "kaptad" a gépedre? :0
lemusz: Az a baj, hogy a hangkártyám sem mai darab, kb. 7 éves, így a hangok se a legtisztábbak. Most a HRTF be van kapcsolva a játékban, így jobb valamivel, de a trappot nem hallom, ha meg felveszem a hangerőt, a lövés hangja elviselhetetlen. Az ugrást, gránátot, "vent-beütéseket" hallom, csak jó lenne a trappot is, mert úgy jobban tudnék infózni. -
lemusz
addikt
Húha és milyen alkatrészek ezek?
Nagyon királynak kell lenniük, ha ezt képesek kompenzálni...
-
shaddy1027
tag
-
guftabi96
addikt
Azokat megcsináltam, nem segített.
Marha jó... másfél napja megy a gépem, mert most lett újratelepítve, nem győzöm falunettel letölteni a cuccokat, erre akkor lehet az marad csak hátra, hogy ezt is újrarakjam... most természetesen megint el fog tiltani.
Kipróbáltam egy fegyverversenyt, hogy jó-e, az ment hibátlanul, becsatlakoztam versengőzni, és kb 15mp múlva megint ledobott, és nem tudok visszamenni. -
Anulu79
addikt
Akkor inkább lecsalnak. A csalásban nekem nem élvezetes egyik játék sem. Pont ez a lényeg, hogy játék.
De tény, hogy más játékban is sok nyomorult csalóval találkoztam. Steam fiókom nincs.
Egyébként, hogyan működik az online játék? Kell valami plusz program ahol látni a szervereket vagy ez a játékon belül van megoldva? -
Redneck
nagyúr
Tegnap raktam egy E6500 2,93Ghz (helyett 3,67Ghz), 2x2GB 833Mhz CL5 DDR2, 1GB GDDR5 HD 4850 OC (650/930), 120GB HyperX Fury SSD (Win7 64bit) konfigra a játékot.
Alig használta a VGA-t, a procit rendesen meg kellett rángatni (minden +100 Mhz érezhető volt), hogy 1366x768 felbontáson, full lowon, legyen mindig 60+ fps. Sajna ez sem egyszerű, mivel az idióta Valvenél kitalálták, hogy a könnyed szerverek 10vs10 módban menjenek. Kicsit túltolták, ezért is eszi a procit annyira.
5vs5 szerveren kihozható belőle kicsit több (100-130fps), de a reális az hogy fps fix 66-ra van rakva. A monitor (TV) úgyis 60Hz-es, a tickrate MM-en 64. Így el lehet vele karistolni.
Szerk:
Ajánlott? Tapasztalatom az évek alatt: magas órajeles i7(4C/8T), min 4GB RAM, nV kártya GTX 750-től felfelé. Legalább 75Hz-es kijelző. -
Franklin
addikt
Én simán osztom a griefinget szándékos sebzésért vagy TK-ért.
Nem érdekel, hogy sikított vagy szándékosan teamflashelt a társ, némítsa le ha nem tetszik, a teamflash miatt meg majd ő is kapja a griefbant.
A TK nem megoldás semmire. Nem fair play. Még akkor sem, ha Cache-en TK-val szerzett AK-val hozza le valaki a kört
Fociban sem rúgom fel a béna társat, hogy megszerezzem a labdát...
-
csurenzoo
aktív tag
Itthon összegányoltam egy gépet, mikor szervízben volt a főnök a megmaradt alkatrészekből: 80 Gb SATA1-es laptop vinyó,Intel DC E2140, 1 GB DDR2 RAM, 7300GT DDR3 128 mb
640*480-ban minden low-n 40 fps megvolt. A töltési időről nem szeretnék beszélni. Néha voltak fps dropok, de a heti drop farmra tökéletes volt. -
lemusz
addikt
Stranger Things 2
virsli: Lehet a védőnőnek kellett volna már akkor is bogyót szedni rá, vagy csak olyan halvérűek voltak az osztálytársaim, hogy a 140 is kiugró érték volt. Most, felnőttként 190-et kopogtattam alulról egy párszor, de még csak azt se mondhatnám, hogy megéreztem volna, vagy rosszul lettem volna, míg másokat ilyen értékkel már a mentő szirénázva visz el.
-
Vismajor01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged