Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
kövezzetek meg átolvastam az összefoglalót
azt szeretném csak kérdezni hogy CS:GO-val lehet játszani offline botok ellen?
vagy 10-15éve játszottam még CS 1.6-on botok ellen és megnézném mit tud a CS:GOnem akarok neten meg mások ellen csak simán otthoni gépen botok ellen aztán elég az nekem
valaki tudna segíteni mire lesz szükségem ehhez? -
törölt tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Célzássegítség.
-
htc07
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
jelentsd mindenre, majd a community eldönti.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Spinbotra (földet néző) hackra milyen reportot lehet adni?
Kodiak videóban láttam, hogy ott az első kettő wh és célzás segítségre reportol csak.
Viszont mások a harmadikat, szoftveres segítséget is bejelölik. Ami szerintem érthető lenne, mert a földet lőve is beadja a találatokat. -
oliwwer
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
Most nezem behoztak a "graffityket" es 50szer lehet csak hasznalni es utana vehetsz ujat.
No comment.. -
SQX_Barto
addikt
Helo mindenki, kicsit visszatertem csezni megint, kicsit meguntam a Diablot

Mentem egy competitive meccset es bedobott silver 3-ba.
Regen volt valami boostolas tema, ha az ember allandoan erosebb haverokkal megy, akkor konnyebben feljebb lep, van meg ilyen? -
törölt tag
Sziasztok!
A játék támogatja a 21:9-es képarányt? Ha igen, akkor hogy tudom beállítani? A felbontást engedi 2560x1080-ra de sajnos levág a képből töltésnél, illetve a statoknál. -
Bence942
tag
Hello valaki innen ismeri a HammUEr-t?
-
po1son
addikt
Nincsen semmilyen kapcsolatban a g2a és a steam, tehát nem lesz piacod.
-
TomX
tag
Sziasztok!
Ha G2A-n veszem meg a gamet akkor ahhoz közösségi piac van?
Előre is köszi! -
törölt tag
Ez mennyit ér szerintetek?
Souvenir Tec-9 | Brass | BS
This item commemorates ELEAGUE 2018 Boston CS:GO Major Championship.
It was dropped during the Semifinal match between Cloud9 and SK Gaming, and autographed by Fernando Alvarenga who was the most valuable player in that round.
-
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Linux lassabb egy picit.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Illetve játszott e már valaki linux-on? (1.6 és go)
Ott mennyivel másabb? (ugyanúgy az egér kezelés, grafika...) -
ArthurShelby
addikt
Félig off:
Cs 1.6 is megvan, de kéne egy olyan egér beálítás oda, ami nagyon hasonló a goéhoz. Van valakinek ezzel tapasztalata?
(non steam-es 1.6-nál nem volt egér gondom) -
szebe
addikt
V4 dududu > ELEAGUE dududu
-
törölt tag
Valakinek van IDF (CS:GO) kártyája? Adok érte 2 kártyát, mert kitűzőt akarok csinálni és 18-ig nem elérhető a piac.
-
CS:GO update: Canals bekerült az aktív versenypályák közé Mirage helyett!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RexpecT
addikt
Ma volt egy OW-m ahol a gyerek az addigi WH-t a meccs vége felé megtoldotta egy kis scout spinbottal. Azt gondoltam, hogy a leggagyibb csalást már tudja szűrni a VACnet.

-
MarioAna
senior tag
Na a kiszivárgott infókból elvileg ez állt össze:
Cloud9: -Skadoodle -Stewie2K és helyettük +jdm +Xizt
SK: -TACO +Stewie2k
Liquid: -steel +TACO+valszeg a mostani SK roster lesz majd az Immortals a közeljövöben.
RIP9, a n0thing-shroud érától eljutni idáig
.
szerk:
autimaticot is vitte volna az SK, de ő maradt inkább. Skadoodle elvileg inaktív lesz, Xizt fogalmam sincs miért éri megy a C9-nek egyáltalán.
szerk2:
Reddit/HLTV confirmation
. Pedig írhattam volna erről egy clickbait cikket is, de ez már csak így meg errefelé. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
regener
veterán
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Viszont a Valve reagálási ideje a support üzenetekre meg 2 hét, s az csak az első válaszuk
-
lemusz
addikt
Könnyen írod hogy csak átvált erre meg arra, de attól még a skinnel betelni akarók piaci rése nem lesz lefedve, kielégítve. Elég nagy ez a rés véleményem szerint, bár nyilván nem akkora mint lounge idején volt. Attól hogy átvált más be és kifizetése alternatívra még nem lesz megmentve. A skintrader felhasználóbázisa nem fog egyik napról a másikra kriptovaluta/realmoney felhasználóvá válni, ez nem ilyen egyszerű, teljesen más felhasználói szokásokkal és jellemzőkkel bíró szegmens a kettő. Opskins is megfogja ezt érezni ezt, sőt az egész skines gazdaság hóbelevanca. Egy temporary megoldást látok most, a pubg-s skineket. PUBGs skinekkel fogunk fogadni csgo-s meccsekre.
lol -
adise
őstag
válasz
lemusz
üzenetére
trade oldalaknak rossz csak. A többi megy tovább. Gambling site max átvált coin-ra/realmoney/crypto aztán annyi. Gamblinget és a scammelést nem fogja befolyásolni. Bár egyértelmű, hogy azt akarták csak , hogy a steam marketet használják az emberek mivel az új láda itemek sem mentek már annyira eladásban. Már igazából a kesztyűk sem érdekeltek senkit. Talán a haszontalan updateket kéne befejzniük, így max megint veszítenek pár embert, nem az ő bevételük fog nőni.
-
lemusz
addikt
Szerintem igaza van teknőnek, eléggé meglettek ba**va. csgofastot néztem imént, üres a raktára. Pont a nevében lévő fastot ölték meg ezzel.
Eddig is volt úgy, hogy szűkös volt a skin kínálata, de ezután kb mindig az lesz. Most konkrétan egy hétig senki nem tud kivenni az oldalról, utána is csak 1-1 darab jut majd több száz/ezer emberre. Nem tetszik a skin floatja? Jön egy jó meccs amire betelnél? Vissza se rakhatod az oldalra, várnod kell egy hetet. Úgy le fogja redukálni ez a felhasználóbázisát ezeknek az oldalaknak, hogy onnantól kb fenntartani se lesz értelme szerintem. A skines betelők egy része átvándorol majd a pénzes betting felé, ami véleményem szerint egy sokkal veszélyesebb játszótér, a többiek meg várnak egy megfelelő nem-pénzes alternatívára. -
adise
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Miert lenne baja attol hogy varni kell? Ugyanugy megy minden tovabb. Ez csak egy szokasos felesleges huzas a volvotol
-
Årpi
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Igazából ezzel csak kicsit késleltetik a megbaszást
De annak idején (lehet most is,dunno) a H1Z1-nél is hasonló rendszer volt és mégis adták el szépen az itemeket. -
Na csak meglépték volvónál hogy az opskins meg a többi skinmaffia oldal meg legyen b@szv@ :
'Today in the latest Patch for CS:GO Valve deployed a new update that added a seven day restriction on items that are received in trading. With this new system users will have to wait seven days before they can trade an item that they receive from trading.'
-
HdRew
őstag
válasz
xEon1337
üzenetére
Nem feltétlenül b*sszák el. Sheriffként kaptam már ellenfélnek Supreme rangút, igaz, akkor volt ott duplakalás és keresztkalás is.
Legalább nagyjából tudni fogja az ember, hogy hova tud eljutni rangban. Én olyan LE-LEM-ig tudok max. felmenni, onnan már azért elég sokat kell a játékkal játszani szerintem, hogy még feljebb kerülj.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni haverom nevében.
Elindítja a csgo-t bejön pár másodpercre a fekete képernyő mintha indulna a játék, de letálcáz neki és nem bír vele semmit csinálni. A feladatkezelőben meg a steam-en is azt mutatja fut a játék mintha játszana vele.
Tegnap felrakta a vidi kártyájának a legújabb verzióját, akkor elindult a játék de 300 fps-e helyett már csak 100 volt neki, ma meg már megint az van, hogy be se tud lépni a csgo fő képernyőjére.
Mitől lehet ez illetve mi lehet a megoldás?
Vidi kártya (ha esetleg kellene): AMD radeon rx560
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!

-
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Vigyázz ezzel a smurf témával, mert vannak itt a topikban emberek, akik harapnak rá és nagyon meg tudják magyarázni, hogy miért jó számukra, ha elb*sszák mások játékát..
-
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Szerintem nem fogják a smurfölést szabályozni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Már hónapokkal ezelőtt volt szó róla, de az tesztüzem volt, pár napja azt írták, hogy a wingmanben vezették be a hónap elején, tehát most élesedhetett 5v5-ben is.
Egyébként tényleg mintha kevesebb csalót látnék prime + trustban (talán ők is pubg-re váltottak?
), viszont még mindig bele lehet futni toxic csapattársba illetve smurfökbe - utóbbit is csalásnak tartom, mivel az mm lényege az lenne, hogy hasonló képességű játékosokat enged össze, a smurf acc pedig ezt tudva szándékosan a valódi képességei alatt tartja a szintjét, hogy minél több sikerélménye legyen (nyilván a többiek kárára). Ezt is meg tudná oldani a Valve, remélem, tesz is rá kísérletet. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
üzenetére
Nincsen olyan, hogy gambling oldal, lévén semmi köze a nyerésnek a szerencséhez. Minden oldal figyeli az user szokásokat, a téteket és már jó előre megvan a számítások alapján az eredmény.
Talán annyi köze lehet a szerencséhez, hogy szerencséd lehet, ha pont úgy számolnak az algoritmusok, hogy téged abban a pillanatban hagynak nyerni, de hosszú távon te nem járhatsz jól. -
wjbhbdux
veterán
válasz
scope2007
üzenetére
már több mint fél éve aktív a VACnet
inkább az az érdekes stat a pc gamer cikkből, hogy a játékosok által csalóknak hitt és jelentett játékosoknak csak 15-30%-a csaló valójában.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Persze, azt a legtöbb oldalon (és itt, a kommentekben) leírták, hogy a V4 aktuális hazai elnökségének volt része a rendezvénysorozat, illetve hogy piaci alapon valószínűleg nem született volna meg (nincs előzménye, profikat nem tudták volna elhívni, illetve senki sem tett volna bele elegendő pénzt), meg a jó, illetve rossz benyomásokat is, nagyjából ugyanezek voltak az indexen is. Kivéve a folyamatos aktuálpolitikai kiszólásokat, amik egyébként is mindenhonnan ömlenek (nemsoká választás), de engem ezek pont nem érdekelnek, ha kíváncsi vagyok rá, akkor majd elolvasom a direkt ezzel foglalkozó cikkeket.
-
scope2007
addikt
Ez az új anticheat rendszer már aktív?
És bannolt már ezeket?
Ma szeretnék mm-ezni csalók nélkül xD -
törölt tag
Szerintetek melyik a legjobb Gambling oldal?
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy itt politizáljak, de lényeges momentum, hogy állami pénzből rendezték. Állampolgárként és játékosként sem könnyű elvonatkoztatni szerintem. Érdemes a nemzetközi megítélését és a magyar eSportra gyakorolt hatását említeni, értékelni. Jó a példa is amivel párhuzamot vontak. A sportba ölt pénzeket és azok megtérülését nem árt megkérdőjelezni.
Van még hova fejlődnie a V4-nek, már ha lesz folytatás.
Remélem lesz, és valóban előrébb tudnak lépni a színvonalat, és a finanszírozást illetően. -
b0rZ
aktív tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Nekem nem okoz gondot, ha elszúrok valamit és azt leírják. De el lehet olvasni az indexes cikket (akiket egyébként hozzáteszem zsigerből utálok), még az is sokkal objektívebb, emészthetőbb és igényesebb cikk lett, mint amit nálatok olvastam. A stílus is kritikán aluli, és a formátum is gyenge. Ennél a felsorolás jellegű összecsapott néhány sornál szerintem többet érdemelt volna "újságírói" szemszögből az esemény, akár negatív, akár pozitív kritikát (esetleg mindkettőt) fogalmazol meg.
-
b0rZ
aktív tag
Nézd már, hogy elszabadultak az indulatok...
-
Redneck
nagyúr
Valaki díjakat oszt magának, valaki a saját oldalát linkelgeti.

-
RexpecT
addikt
Vasárnap már tényleg flottul ment minden, a hangulat is nagyon király volt. Pasha miatt különösen emlékezetes marad az event
.Azért erős kétségeim vannak, hogy ez volt-e az ideális módja annak, hogy a hazai esportot felvirágoztassuk.
Erről van valakinek belsős infója? Tényleg adtak maguknak egy díjat? -
adise
őstag
az egyetlen negativum kb tényleg az volt, hogy tvgo és azon belül is a 240p-s minőség kb.
-
lemusz
addikt
Egy VP fan élménybeszámolója.
Óriási élmény volt! Mikor a kinti minuszokból sietve megérkeztem a VP-Faze első mapjának kezdetére nem hagytam magamnak időt aklimatizálódni, rögtön beültem az akkor még jócskán foghíjas első sor közepére, ahol a nagy hideg-meleg változás vagy a hihetetlen fénytechnika hatására, de tisztára lámpalázas lettem, levert a víz mentem is hátrébb.
Nem sokkal rá netes baráti körrel találkozva - így nem egyedül - már sokkal jobb volt a közérzetem, de mivel én voltam egyedül VP-s, ők Faze-esek így eléggé ambivalens érzelmekkel lettünk túl az elődöntőn. Később persze a vehemens szurkolásom őket is kezdte meggyőzni és "ha már a Faze-t kiejtették, akkor nyerjék is meg" jelmondattal ők mellettem csápoltak. HR-t is támogattuk, leginkább csak deadfox miatt. Neki is jár az elismerés, minden csapat kocsikkal jött ment, én egyedül őket láttam igazán a nép közé leereszkedni. Le a kalappal mindenkinek aki részt vett a létrejöttben, mert szájtátós látványvilágok tártak elénk. Egyik másik majornál is szebb/jobb lehetett ez véleményem szerint. Snowt is láttam, épp valami tinit interjúvolt. Nem tudom hogy csak azért-e mert VP fan vagyok mióta a csét ismerem, de nekem ez akkora élmény volt, hogy még most is szó szerint örömkönnyeket hullatok ha a döntőre vagy az utána lévőkre gondolok. Mielőtt visszanézem felvételről valószínűleg a gép elé készítek egy 100-as zsepit. Mouz kicsiny szurkolótábora ha elkezdte mi 5x hangosabban folytattuk, kivi vagyok ez is átjött-e. Pacsiadónál egy lengyel testvérpárnak mondhattam el a réges rég megtanult sorokat: "Polak Wegier dwa bratanki i do szabli i do szklanki". Érezte hogy azzal ha megdicséri a házipálinkát még nem vagyunk egálban, úgyhogy oda is hívta kérésemre az egyiküket, byali jött a hívó szóra, így testközelből szemlélhettem meg kedvenc PUBG játékosom.
Hihetetlen, tényleg. Belsős ismerőstől hallva nem a VP volt a "legkedvesebb" sztárcsapat, de számomra pont az ellenkezője jött le, amikor a hihetetlenül dramaturgiai utolsó map után pasha még egy órával is a szelfiket és pacsikat osztogatta, mouz már sehol se volt ekkor, pashát megölelték, kezet fogtunk vele, fotózkodás, persze a már hazamenni akaró biztonsági személyzet legnagyobb örömére. 
Remélem nem ez volt az utolsó alkalom hogy ilyen kaliberű eseményt rendeztek idehaza. Ha már Kolozsvárra meg Katowicébe mint eddigi két legközelebbi helyszínekre nem mentem el, ide muszáj volt. Nem is bántam meg, még úgy se hogy nem lett happy end a kedvenceim számára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

LendvaiFeri1