Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
EPL roster lock incoming, szóval mindenki forgat
.Optic -Magisk -mixwell(?) -HS (vajon oszlik a CS:GO team?)
Renegades -NAF+HS
Envy -sixer+hadji -xms+Kio
LDLC -Ex6tenz
GameAgents +Zero (lesz értelmes magyar csapat vajon LAN után?)
Gambit -fitch+seized
Virtus.Pro -TaZ+MICHU
Liquid -jdm+NAF
BIG -LEGIJA -keev +luckeRR (elvileg téves VAC banja volt 2 éve) +random németül beszélő 5. akit keresnek
Astralis -kjaerbye (+Magisk?)
North -konfig
ezen kívül dennis még szabadon igazolható ugye. -
lemusz
addikt
Lengyel honból egy eléggé noname csapat jutott ki a V4-re, megverve a tőlük sokkal esélyesebb AGO-t és Kinguint is. Nézve a polák streamet és látva a hltv-s kommenteket még maguk a lengyelek is csíterezik a Venatores csapatát. Egy aimlock problémás szösszenet, de állítólag tele voltak a meccseik ilyenekkel: https://clips.twitch.tv/HelplessUninterestedElkSoBayed
-
ReFleXx
addikt
hat majd legkozelebb fellovom a HWinfot melle, most nem neztem meg, mert nekem valami SW bibi gyanus.
Jut eszembe, volt 1 csgo.exe crash korabban delutan. Tegnap is volt 1 crash, pedig csgo regen nem igen crashelt.
Tegnap toltam ra egy integrity checket , 1 fajlt javitott.Crashnel valami ilyet dobott eventbe:
Faulting application name: csgo.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a2f1c6a
Faulting module name: tier0.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a2f1c4bRaguglizok erre hatha nem egyedi.
PUBG-be nehez megitelni, mert az eleve droppol

-
ReFleXx
addikt
az mi a pek f*szatol van hogy 10-20perc utan elkezd a game fps droppolni / mikrolaggolni, game ujrainditas utan megint jo egy darabig aztan elkezdik ujra elolrol.
-
törölt tag
Hogyan lehet átállítani fekete színűre a rankomat?
-
gtamate2
veterán
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
T
-
lemusz
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Ha nincs lent bomba T, ha lent van CT.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ki nyeri a kört, ha 1v1 -ben T megöli az utolsó CT-t és rá egy másodpercre a CT utolsó gránátja megöli a T-t?
-
bager13
senior tag
Nem tudom mi van Deadfox-al, de nagyot javult a játéka a tavalyihoz képest. Pontosabb és jobban helyezkedik. Ügyes.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Szarakodik a játék mostanában. Többször van olyan, hogy játék közben egyszer csak elsötétül minden, aztán elő jön a desktop. A játék lekerül a tálcára, mintha alt+tab-al kiléptem volna az ablakból. Láttatok már ilyet?
Ha újra szeretném telepíteni, akkor mit tegyek? Mit kell lementeni, hogy a játék fileok ne maradjanak meg, csak beállítások vagy a profilom...nem tudom itt melyik játszik.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
lemusz
addikt
Kint vannak a magyar V4 selejtező meccsei hltv-n. Márc. 23 előtt két héttel fogunk kapni megerősítő emailt, arra kell majd kattolni, hogy mehessünk nézni az übergigabrutál lant.
-
bager13
senior tag
Szerintetek 100-250 közötti fps-el jól működne egy 144 hz-es monitor? (64 tickes mm-en) köszönöm!
-
D.Va
őstag
Én nem bírok várakozni, 2 perc után inkább kattanok a Dust 2 deathmatch-re ott 5 másodpercnél nem kell soha többet várni

-
törölt tag
-
törölt tag
Milyen oldalakat ismertek az ESEA, FACEIT és ESL-el kívül?
-
szebe
addikt
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Én azért még reménykedek, hátha beesik valami erősebb dolog, akár a V4 hatására, akár attól függetlenül.
Ha a PGL-nek (akik elég jó eventeket csinálnak, szóval érthető módon) sikerült "hazai" vizekre vinnie egy majort, ahol bőven nem volt táblás ház (nincs akkora és olyan erős scene, mint a szomszédos országokban), akkor azért egy kisebb ESL/DH szervezést illene bevonzani.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
hát az mtk-ban (aminek ugyanaz az elnöke, mint a v4 lan főtámogatójának miniszterelnöki biztosa) már vannak FIFA játékosok egy ideje. hogy az honnan jött? gondolom valaki kicsi fia/lánya szeretett volna igazolt esportoló lenni
most meg lant nyerni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RexpecT
addikt
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Az komoly, bécsi szerveren játszottál itthonról?
-
CosmoBacsika
tag
Nyilván ha lenne igazi potenciál/stb akkor tisztán piaci alapon is történt volna már ehhez hasonló rendezvény, hacsak nem vesszük ide a PLAYIT-et.
Azt látni kell, hogy jelenleg Magyarország a V4 soros elnöke, emiatt számtalan v4 témájú program/esemény/konferencia(egyéb aktivitás kerül megrendezésre, amelyekre - az elnökség miatt - korábban pénzt különítettek el. Ebben nincs semmi különös, minden soros elnök ezt csinálja. A torna kapcsán én csak arra lennék kíváncsi, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás. Azaz az esportmilla érkezett az ötlettel, mert tudták, hogy van büdzsé, vagy esetleg a kormánytól érkezett a megkeresés.
Minden esetre felemás érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. Természetesen örülök annak, hogy lesz egy ilyen, és ott is leszek legalább egy fél napra, másrészt nyilvánvalóan a rendezés időpontja nagyon nem véletlen, ami persze megnézve a támogatás mértékét, teljesen érthető.
-
.LnB
titán
Micsoda pletyka. A NiP-ben Xizt-et váltaná dennis. Az IGL így pedig f0rest lenne. Érdekes. Nem gondoltam volna, hogy Xizt-et valaha kiteszik. Bár jó lenne ha a NiP újra a toppon lenne.
-
RexpecT
addikt
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Mostanában soloban és prime kereséssel, Inferno, Cache, Mirage pályákat kiválasztva, átlag 1-2 percet kellett várnom. Ha nincs bekapcsolva a kizárólagos prime keresés, akkor gyorsabban talál meccset.
Azt az 5-ös pinget megnéztem volna azért. Magyar közösségi szerveren még el is érhető, de hivatalos Valve szerverek esetén itthonról legalább ilyen 20-as pinged tuti van a távolság miatt.
Pont majoron láttam valamelyik játékosnak a monitorán, hogy 4-es pingje volt, azt kicsit soknak találtam (LAN-hoz képest). -
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Több mint fél évig nem indítottam el a CS:GO-t, és most megdöbbenve tapasztaltam, hogy az átlag fél-egy perces várakozási idők Cachen pl. 5 vagy akár még több percig is tartanak. Ha berakom a legtöbb népszerű mapot akkor is 3 - 4 perc. Kevesebb mint egy év alatt 200k-t csökkent a játékosok száma ahogy nézegettem grafikonokat, de azért ez csak nem okozna ilyen drasztikus változást. Talán a TrustFactor az oka? Vagy csak mindenki Global már?
(azthiszem MGE lettem)Illetve hosszas várakozás után bedobott egy Infernora, és mindenkinek kb. olyan pingje volt mintha Szibériában lenne a szerver. Nekem pl. 33 volt a scoreboard ping, ami régebben konstans 5 volt. De kb. 6 embernek volt 100 felett, és ez több játékban is előfordult.
Azért elég elkeserítő hogy Fortniteban 10 sec alatt összejön 100 ember itt meg megy a malmozás
Dead game? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
szebe
addikt
válasz
lemusz
üzenetére
Nem akarok nagyon belefolyni, mert politika, de szerintem nem véletlen, hogy nem egy ESL/ELEAGUE/PGL/DH/stb szervezet rendez tornát, hanem a sokakat instant triggerelő állami pénz.
Ettől függetlenül remélem sikeres lesz, és akár ennek hatására meglátják a fantáziát a fentebb említett szervezetek, és elindul valami.
-
ReFleXx
addikt
Lehet meg van a jövö budget pc procija+vgaja egyben csgora? [link]
-
lemusz
addikt
válasz
default.
üzenetére
Ha lesz ilyen jövőre...
Szerintem ez függ attól is, hogy mennyire lesz sikeres és jó a médiavisszhang róla. https://www.twitch.tv/v4futuresports -
default.
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hallottátok-e a hírt:
https://play.eslgaming.com/hungary/v4-future-sports-festival
Ugyanitt kérdezném, hogy van-e esetleg olyan 4-es, aki tervezi, hogy indul ezen

Tudom, tudom, vicces fiú vagyok, de azért komolyan, na. -
Franklin
addikt
Elindult a Honvéd E-sport Akadémia [link]
A "Kodiak és VR Jani ünnepélyesen rádugják az Akadémia szerverét a kettőhúszra – ez felér egy szalagátvágással" résznél felröhögtem

-
szebe
addikt
Na, a boco-féle csapat ledobta a bombát a scene-re, egyedüli csapatként vétózták meg camper indulását a V4 kvalin.
Elő a kukoricával, indul a show! -
törölt tag
Sziasztok!
A csgoloungen mit tudok kezdeni a coinjaimmal?
-
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
+1
-
fatal`
titán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Én is hasonlót tudok mondani a Sound Blaster Z-ről

Ezekszerint a driver problémák kicsit fel vannak fújva. Bár nekem biztosan másmilyen hardvereket gyártanak, mert VGA driverrel sem szokott problémám lenni. Igaz, nem is rakok fel minden verziót azonnal.
-
Andris837
senior tag
Fuuu ez a tegnapi meccs. Nagyon kemény volt, megérdemelten nyert a C9. Gratula nekik!
Skadoodle remekül játszott, meg úgy az egész csapat... Csapatként sokkal jobbak voltak most a Faze-nél. -
lemusz
addikt
válasz
scope2007
üzenetére
Emlékem szerint 2 majorral ezelőtt 1,8-2 milla körül volt.
C9 megérdemelten nyert, örülök hogy nem tettem rájuk pár dolcsinál többet, mert a mentő vitt volna el 3-4 szívrohammal. Aki nem látta élőben nézze vissza, főleg a 3. pályát, infernót. Kommentátorok szerint is az egyik, ha nem a legjobb (legizgalmasabb) döntő volt.
-
IreN!CuS
őstag
Pofás kis meccs volt megérte nézni.
Guardian azért nem vágom mit gondolt a legvégén, 2v1 kiállt pickelni, csak három helyről kaphatta
-
phenomHUN
senior tag
Jó kis meccsek voltak, köszi srácok, roló le. v4-en tali.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
scope2007
addikt
rekord nézőszám ez már?

-
PeL
addikt
Atya ég... Azért ilyenkor sajnálom hogy nem lehet két győztes, kib*szott jól nyomja mindkét csapat.
-
scope2007
addikt
durva meccs

dupla hosszabítás
-
Mr.White
senior tag
Mi ez a meccs?
-
szebe
addikt
1,3 millió néző. Fele drop miatt nyilván. Halottjáték.
Mi meccs amúgy?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Neo és Taz 2004 óta tolták együtt...
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1