Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Deadfox megérkezett, nagyot játszott.
-
lemusz
addikt
-
Hi all,
Sok sok ev utan gondoltam ujra neki ulok picit gamezni, de sajna eleg hamar kikeszulok, faj a fejem, szemem, mindenem. Konkretan az a baj a video beallitasban a vsync ha ki van kapcsolva folyos a kep es ez nagyon zavaro szamomra. Viszont, ha bekapcsolom, akkor meg 50-60 fps kozott ugral az fps em ami fixen 120 volt elotte. Probaltam lejjebb venni a texturak reszletesseget is, de sajna nem valtozott semmi. Van valkinek 5lete, mit lehetne ezzel kezdeni ?
Egyebkent meg G-synces a monitorom 144 hz-es ha ez szamit valamit.
KOSZI -
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
-
Mezcal
addikt
Néztem, nagyon gyengén játszott, főleg a csapattársaihoz képest. Olyan volt, mintha wp-n kívül nem is tudna lőni más fegyverrel.
-
lemusz
addikt
Sokáig azt hittem double prank faceIt részéről, de nem, egyszerűen csak ennyire balfaszok, hogy se a nevet se a zászlót nem találták el. A napos csúszás meg no comment. Egyébként hltv-t és twitch csetet nézegetve elég sokaknak szúrta/szúrja a szemét Bence játéka, sokan lecserélnék.
-
bepken
veterán
hát a faceit se sok majort fog szervezni ezután...
- [link] -
lemusz
addikt
-
Spet
addikt
Javították a zászlót.
-
lemusz
addikt

-
lemusz
addikt
Valve megelégelte a dolgot és kiDDoSolta a twitchet hogy átmenjen a nép steam.tv-re.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lemusz
addikt

If you know what i mean...

-
bepken
veterán
steam.tv alól nézem a közvetítéseket. ki is írja státuszban, hogy épp major közvetítést nézek. gondolom ennél többet nem tehet drop ügyében.... (persze néhány meccset azért nézni is szeretnék majd, ha épp nem melóban vagyok
) -
Redneck
nagyúr
Sima játékon belüli közvetítést hol találok?

-
-
qdak
addikt
Hello
mai frissítés óta random (10p) megfagy a játék 30mp re ?

gondolom ez a mocsok panoráma amit már nem lehet kikapcsolni
vkinél hasonló ?
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Tito30
üzenetére
Hát igen. Egy bizonyos szint alatt nem igazán tudják a helyén kezelni, hogy ez egy játék

Ettől függetlenül lehet komolyan venni, sőt. Ha már csinálsz valamit akkor csináld rendesen, de a prosztóságra nincs mentség. Én ezért nem igazán solozok wingmanen, hanem van 1-2 fix társam akikkel megvan az összhang és így el lehet kerülni a felesleges köröket. Meg az sem árt ha nem 15 évvel fiatalabbak
-
Tito30
tag
Viszont mennyire fura,hogy mikor AK-sok ellen mentünk azokat le lelehet lőni és volt játék élmény, a nova1-2-őt meg esélyed sincs
Mikor szóvá teszed ,hogy Wh-aim akkor meg van sértődve,és jön a duma,hogy tanulj meg lőni, meg ő smurf meg ilyenek... -
Tito30
tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Nincs baj a wingman-el sem,de ha valaki szokott őrségezni akkor sajnos egyre gyakrabban találkozunk wingman jelentésekkel ami bizony 98%-ban jogos jelentés. Mivel más a feeling nem mindenkinek jön be. Nekem bejött volna,csak nem volt meg a közös hangnem az egykori csapattársammal,mert ha valami nem úgy sült el ahogy ő elgondolta,akkor világ vége volt. (Mi a faszt csinálsz stb..)Az a fogalom sok ember számára, hogy ez egy játék nem mindig jut el sok ember tudatáig.

-
galaktikus
aktív tag
válasz
Tito30
üzenetére
Minket is lecsaltak most.. Én voltam egyedül MG1 a másik 4 társam meg seriff, és második fragger voltam. Azért hívnak be mindig, hogy kicsit lehúzzam a rank átlagot, mellette mégsem vagyok teljesen fogalmatlan. Ennek ellenére is kikaptunk úgy, hogy az első társam is 14-et tudott csak lőni.. Irreálisan volt jobb nálunk az első ellenfél játékos. Azok a tűpontos találatok állandóan, brutál időzítésekkel, meg prefire-ökkel. Ilyenkor azért gyakran elgondolkozom. Ezen a meccsen vissza is estem nova 4-be. Úgy vagyok már vele, hogy leszarom az egészet. Inkább megyek wingmanezni, mert az legalább hellyel-közzel megy is.
Oda néha-néha már bedobálgatja a globál ellenfeleket is, ennek ellenére mégsincsenek ennyire katasztrófálisan élvezhetetlen meccsek..De beszéltük is, hogy majd megyünk wingmanezni, csak érjek haza Balatonról.
Üdv: gabesz -
Tito30
tag
válasz
lkristóf
üzenetére
Szép teljesítmény. Én a Nova 4-et nem bírtam megtartani mert állandóan lecsaltak minket. Ha nyertünk, akkor egyfolytában módosították a rankomat, mert egy csapattársam csalt címszóval és kibaszták.A rankom mingyárt nova 3-2-1 és így tovább. Ha épp nem csal senki, akkor olyan retardált csapattársakat kapok, hogy inkább kilépnék legszívesebben a 3.-kör után.Szóval csak így tovább,gratt a sashoz

-
-
-
törölt tag
Faceit 2018. Melyik 7 csapat jut tovább? 3-0 és 0-3 szerintetek?
-
prtvlogan
aktív tag
Úgy tudom, hogy ha nincs az accountodon egy játék, de pl piacról veszel valami itemet, ami az adott játékhoz kapcsolódik, akkor megjelenik a fülecske is az inventoryban. Unturned játék sose volt meg nekem, de egy vásárlás után megjelent, majd az eladás után eltűnt. Ha jól olvastam, a meccseket tudják nézni az offline csgo játékosok is gotv-n keresztül, így pedig szerintem droppot is kapnak majd...
-
gtamate2
veterán
Jött az update-tel egy ingyenes verziója a CS:GO-nak.
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Lehet hogy simán ellenőrizni tudja vagy megtudnák oldani hogy ellenőrizze, de ez két dologból is vérzik: 1. a valve lusta, nem így ismerjük őt, ebben pedig még twitchel is kooperálnia kellene 2. még mindig ott lenne a gotv és ez az új fejlesztésű steam tv is...
Szerintem sokkal egyszerűbb lesz nekik úgy megoldani a dolgot, hogy kapjon boldog boldogtalan droppot, aztán maximum a Free-sek ne tudják majd eladni azt marketen. Kíváncsi vagyok mindenesetre, hogy hogyan lesz végül és mi sül ki belőle. Az is érdekes továbbá hogy a dragon lore-ral mi lesz, elvégre a nyilvánnosságra hozott képen látszik hogy a most aranyszínű - vagy fosbarna?
- szuvenírládán ott az inferno map logója, tehát mapokra osztott skinek lesznek továbbra is. -
lemusz
addikt
Én úgy tudom hogy eddig is, ha valakinek nem volt csgo az accountján, de össze volt rendesen kötve twitchel és nézte a meccseket, akkor kaphatott droppot, de lévén hogy nem volt csgo-ja nem látta a steames inventoryjában van-e ott valami vagy nincs, mert egyszerűen csgo hiányában nem volt csgo-s inventory fülecskéje. Ha később megvette a csgo-t akkor meg mint derült égből a villámcsapás ott termett a cucc, mert nem időlejáratos a major dropp. Hasonló system mint a steam sale kártyáknál, ahol ha nincs beaktiválva az account (nem volt még vásárolva rajta, nuku market jogosultság stb) akkor addig is kiszedhette a kártyákat, csak nem látszódtak neki, de ha még sale ideje alatt megoldotta ezt akkor ott termett mind az addig kiszedett kártya egycsapásra és rendelkezni is tudott felettük.
Namármost hogy ha lesz az inventoryjában csgo fülecske, akkor adott esetben látni is fogja hogy kapott droppot, kinyitni kifogja tudni véleményem szerint, eladni marketen viszont már nem biztos. Szerintem felesleges csörte lenne valve részéről a droppokat kritériumokhoz kötni, nem fognak ezzel foglalkozni. Aki gotv-n nézi majd vagy twitchen összekötve és kapja a droppot nagyobb kedvvel veszi majd meg a játék teljes verzióját is. Ez egy win-win helyzet valve részéről, mert valószínűleg több néző is lesz és több csgo vásárló is. Ha meg eladni is elfogják tudni még mielőtt megvették volna az accra a teljes játékot, akkor pedig nagy mértékű értékromlás is a ládaárakban... -
lemusz
addikt
Vajon aki CSGO Free-vel nézi majd a meccseket, az is kaphat droppot?
-
ArthurShelby
addikt
Megnéznék így is egy cs meccset, amikor mindenki teker. [link]

-
Trade88
tag
Sziasztok!
Néhány napja fps problémákkal küzdök.
Eddig megvolt kb. az átlag 250 fps, most viszont eléggé vissza esett, érezhetően kevesebb valamikor - 100 is előfordul a szokásoshoz képest. A probléma az hogy nem dolgoztatja meg a Cs a gépet valamiért. A procim (3570k 4.5Ghz) kihasználtsága leesett 50% környékére, eddig 80-90% körül mozgott. Nem állítottam a gépen semmilyen beállítást. Van valami tippetek? -
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Anno 1.5-el, 1.6-al játszottam, a Source kimaradt, és a GO-t is csak nemrég (nettó 60 órája) kezdtem.
Az lenne a kérdésem, hogy van e köztetek olyan kis 2-3, esetleg 4 fős társaság akik hasonló korúak (30 felettiek), nagyjából hasonló szinten állnak, és párszor be tudnék csatlakozni hozzájuk. Már nagyon tele a bugyrom az orosz óvodásokkal publicon, szívesen hallanék végre értelmes magyar szöveget, tanácsokat (Mit miért, hova érdemes, stb ...)stb.
A versengők alapján Nova 2-be dobott a játék. Azóta felmásztam nova 3-ba, de egy nap meg pár már korábban említett ruszki ovis elég volt, hogy visszacsússzak a kiinduló szintre. Nem a global a célom, hanem egy NORMÁLIS CSGO társaság megtalálása. Steam-en általában esténként vagyok elérhető, de elsősorban 2-3 cimbimmel PUBG-t nyomunk. Ha ők nincsenek, akkor szánnám rá magam a CSGO-ra.
Ha van ilyen kis csapat, aki szívesen fogadna egy tök kezdőt, akkor vegyetek fel sztímen plíz!
Sztím acc: zolyka2000 vagy zotya2000 (egy jól fésült lajhár a profilképem)

Köszi!
-
kuLi_
tag
válasz
lemusz
üzenetére
Már évek óta köztudott, hogy a Dota a favorit játéka az öregnek, ez szinte az egyetlen olyan Valve produktum, amit amellett hogy el is indít néha, scene szinten is aktívan követ.

TI7 felvezetésben még egy kisebb szerepet is bevállalt for the lulz.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lkristóf
üzenetére
Az a jó, amikor látod, hogy az ellenfél csapatában megy a teamkill és a votekick
, elvileg nagyobb esélyed van rá, hogy oda kerüljenek az ilyen emberek (4:5 arányban)
Én is ki szoktam kapni ilyeneket, pedig elvileg magas a trustom. (ha ismerősökkel megyek, nekem szólni szokott, hogy alacsonyabb a társaim rate-je, fordítva még nem mondtak nekem ilyet) -
Ti szoktatok néha soloba menni?
Mert én néha elmegyek, de hogy amilyen csapattagokat ad nekem a játék. (Afkolnak, kidobni nem lehet mert a társa nem engedi, fejbe lőnek, mert neki az én fegyverem kell, info nuku de a szidás az megy voice-on.)
Sose fogok így feljebb kerülni pedig dupla kala vagyok. -
lemusz
addikt
Gaben bácsi kanadába is elment dota "major"-re, bezzeg az atlantai csgo-ra nem... pedig mindenki kíváncsi lenne egy ilyen mainstage rush-ra:
-
zergepaci
csendes tag
Üdv. Eltiltás ellen lehet valahol reklamálni? 1 hetet kaptam most, mert ÁLLÍTÓLAG túl sok csapattársat akartam kirúgatni...

Soha nem kezdeményeztem csapattárt kirúgását. Az egyik afkolt, a többiek 3x kezdeményezték a kirúgását, miután a 3. kezdeményezéskor is afkolt ránomytam én is az igenre. Ez olyan nagy baj lenne? Szánalmas ez a játék úgy ahogy van, az idióta rendszerével együtt. A pénzéhességükről már nem is beszélve. Eleve pénzért tudom csak megszerezni a játékot, aztán ha valamit akarok benn még azért is fizessek.....
Lehet valahol kérni, hogy nézzék vissza a meccset és vegyék le az eltiltást? Ha nem, akkor el is adom a p*csába. -
Redneck
nagyúr
Szerintem sem túl erős. Először azt hittem csak a silencer miatt leszek szomorú, aztán rájöttem hogy általában. Remélem erősítik kicsit, mert az MP7 valóban ütősebb.

Bence942:
Máig nem értem hogy miért nem egy sima hatlövetőt raktak bele. Lehetne tolni Piszkos Harry stílusban. Ez a kakasos izé csak poénnak jó. -
Bence942
tag
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Már valamilyen szinten nerfelték messzebb lövéseknél jobban szétszór , ugyan olyan kb mint amikor bejött a revolver tapogatóznak és aztán lassacskán nerfelik..
-
szebe
addikt
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
"bár biztos fogják nerfelni"
Jelenleg buff-ra vár közösség, nagyjából minden tekintetben rosszabb egyelőre, mint az MP7.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam először ezt az MP5-öt DM-be. 4. lettem a 16 játékosból elsőre M4, AK, AWP-k ellen egy ilyen "semmitmondó" SMG-vel.
Szerintem már rég kellett volna a játékba, mint ikonikus fegyver, bár biztos fogják nerfelni.Elég sokat változtattak/javítottak most a CS:GO-n az idén is, ami holnap lesz 6 éves.
-
vzsryl
nagyúr
-
törölt tag
-
Redneck
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Le kell cserélni az asszonyt ha multi ellenes, ilyen egyszerű.

-
törölt tag
Jöttök 10-es mix?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

-
:
de minden esetre elég frusztráló lehet egy ilyen pillanatban megállni, tökölni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1