- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz bepken #71499 üzenetére
Idővel csak rájön mindenki és felhagynak a drop irkálással, már jó pár éve fölösleges olvasni a chatet mert más nincs is benne csak ez. Mondjuk tegnap néztem magyar közvetítést, vagyis inkább csak hallgattam kicsit meló közben, ott még a közvetítök is azt nyomtatták, aki kíváncsi az ide droprendszerre az írja be hogy felkiáltójel drop és kapja a linket a saját cikkükhöz. Mondjuk ehhez képest mikor néztem a chatet nem is volt sok droppolos, egész értelmes chatelés zajlott.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
bepken
veterán
válasz ooooobi #71497 üzenetére
gondolom ebből adódik az is, hogy egy értelmes szót nem lehet szinte elkapni chaten....mert mint valami idióta, mindenki írja befele hogy !drop!drop!drop!drop....
mondjuk már előre látom, hogy a meccsnézés most sem lesz egyszerű. nem elegendő hozzá az, hogy érdekeljen a meccs és rá is érjek nézni....ahhoz külön szerencse szükséges, hogy a közvetítés is menjen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ooooobi
senior tag
Még semmi szuvenirláda nincs piacon, akkor valszeg nincs semmi random drop senkinek. Bár külföldi oldalon olvastam így lesz, magyarok állitották, hogy aki vett nézöi passt annak eshet.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
bepken
veterán
hihetetlen amúgy, hogy steam.tv-n megint nem lehet normálisan nézni a meccseket...most konkrétan folyamatosan visszapörgeti a TeamSpirit vs. Vega meccset
most meg a másik streamen a Fnatic meccset próbálnám nézni, de igazából most már nem egyértelmű számomra, hogy technikai hiba miatt még el sem kezdődött vagy csak technikai hiba miatt nem látom?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lemusz #71487 üzenetére
akkor jól értelmeztem a logikáját ennek a kissé nyakatekert elméletnek ami egyébként tényleg nem hülyeség. minden esetre én is hasonlóképp jártam el, aztán majd meglátjuk
-
törölt tag
Ha veszek IEM belépőt, vajon kapok valami kitűzőt? Vagy miért lett fizetős?
-
lemusz
addikt
válasz lkristóf #71485 üzenetére
ViCi több ízben verte a ranglista 11. helyén álló North-ot. A csapatok utolsó helyre sorolták be őket. Ez nem csak hogy morális boostot ad nekik, de le is veszi a vállukról a terhet, nincs félnivalójuk, mert nem veszíthetnek semmit. Pont az ilyen csapatok szotkak meglepetéseket okozni. Szerintem fixen nem a ViCi lesz 0-3, ba. A Tyloo eleve nagyon kérdéses hogy továbbjut-e, helyedben kicserélném fnaticcal és akkor bebiztosítasz kb egy pontot.
-
lemusz
addikt
válasz bepken #71483 üzenetére
Igen ez most valóban így van és nem éri meg kockáztatni 3-0-val. Meg is változtattam az NRG-t G2-re.
(#71484) adise: Esetemben pl. NRG 3-0-ra kisebb az esély hogy bejöjjön, mint az hogy tovább jut 3-1-vel vagy 3-2-vel. Ha továbbjut pl. 3-2-vel, de én 3-0-ba raktam akkor nem jár pont, sima továbbjutóban viszont igen. G2-vel eleve vannak kétségeim hogy továbbjutnak-e, így ez a lépés kockázatcsökkentő. 3-0-ból érdemes kiszedni az esélyeseket és betenni sima továbbjutóba és olyat rakni 3-0-ba aki kétesélyes, akinek nem fix a továbbjutása.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
válasz bepken #71483 üzenetére
Itt vannak elvileg pontokra szedve a challengek:
1: Aktiváld a Katowice 2019 Coint, mielőtt vége a Majornak
2: Találj el legalább 5 csapatot a Pick’Em Challenge-ben, az első csoportkör alatt
3: Nézz meg legalább egy meccset az első csoportkör alatt
4: Találj el legalább 5 csapatot a Pick’Em Challenge-ben, a Top16-os csoportkör alatt
5: Nézz meg legalább egy meccset a Top16-os csoportkör alatt
6: Találj el legalább 2 csapatot a Pick’Em Challenge-ben, a negyeddöntők közül
7: Nézz meg legalább egy meccset a negyeddöntők alatt
8: Találj el legalább 1 csapatot a Pick’Em Challenge-ben, az elődöntők alatt
9: Nézz meg legalább egy meccset az elődöntők alatt
10: Találd el a döntő győztesét Pick’Em Challenge-ben
11: Nézd meg a döntőt
Szóval igazából ha eltalálsz 5 továbbjutó csapatot akkor már kész a challenge, mindegy hogy mi van a 3:0 és 0:3 helyeken. Gondolom az csak a lelked melengeti ha eltalálod
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
a pick'em hogy pontoz most az első körben? ha jól értem, minden találatért 1-1 pont jár (tehát ugyanúgy a 3-0 és 0-3 találatért is)
azért kérdezem, mert olvastam most egy érdekes érvelést, hogy miért nem éri meg a legjobb csapatot megtenni 3-0 esélyesre
a lényeg: válassz 8 csapatot, akik szerinted tovább jutnak, de a 3-0 slotba a legrosszabb csapatot tedd meg. (hisz a legjobbért, akit alapból tennél oda, elvileg ugyanannyi pontot kapsz, mintha továbbjutónak teszed meg)
messze áll tőlem a tipmix vagy bármilyen fogás....de lehet ebben valami logika?[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz gyáliSanyi #71475 üzenetére
Ezeket érdemes 4-szeres lassításban visszanézni, hogy lásd milyen szépen rááll az aim.
De van benne minimális WH gyanússág is, illetve olyanok is, ahol házhoz mentetek a pofonnak.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
gyáliSanyi
őstag
válasz bepken #71479 üzenetére
Nem tudom, de minket teljesen kiégetett meccs alatt. Nem vagyok az a reportolós típus, meg tudom, hogy vannak akik jobban játszanak, mint mi, de ez most kicsit sok volt. Kodiak nem lő ilyeneket.
Egyébként mi értelme lehet ennek az embernek, most ez miatt Vac-oltatni magát. Egy 2-3 éves profilt dob ki az ablakon. Vagy csak már ő is kiégett a sok csaló miatt.Ha valóban csaló akkor profin bújtatja. Kicsit állítana az aim-on, hogy minden 2-3 golyó találjon be akkor már észre se vennék az emberek és simán Sas-ba játszhatna.
[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
bepken
veterán
ellőtt vajon egy teljes tárat az egész meccs alatt?
-
vigyori78
őstag
-
vigyori78
őstag
-
prtvlogan
aktív tag
Nem tudom, mi ez a streamlabs oldal, de nálam nem játsza le... 0,2 kbps Telenor szupernet..
A hiba nálam van, de 2 hét, és megszabadulok a telenyomor internettől....[ Szerkesztve ]
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
OFF:
Szerintetek Pro vagy van egy kis Aim is? Nova 1-2 szinten.
[link]Nem mondanám biztosra, hogy csal, de túl fura ez a sok one tap.
Live poor, die rich.
-
lemusz
addikt
válasz lkristóf #71460 üzenetére
Nem követtem mostanában a profikat, de hltv-s statisztikák nézegetése meg a csapatok saját maguk besorolása végül ezt szülte meg. Érdekes, hogy balról jobbra eleve úgy voltak berakva játékban, mint ahogy a csapatok azt megszavazták. G2-t nem szeretem meg szerintem kevésbé motiváltak, sokat agyaltam nem-e a Renegatest vagy Vegát kellene-e inkább, ez utóbbi amúgy is Flipside-ot játszik, azok is állandóan underdogok voltak, de végül mindig összehozták valahogy. Nagyon sokan a ViCi-t várják 0-3-ra, de szerintem az egy jó kis csapat, erősebbek lehetnek a másik kínai Tyloo-nál is - ahol meg már nincs ott CaptainMo és DD - semmi veszíteni valójuk nincs szerintem 1 meccset bemákolhatnak simán, North ellen is megállták a helyüket. Szóval inkább Grayhound vagy Winstrike lesz 0-3 szerintem.
-
lemusz
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #71470 üzenetére
Basszus ez elment mellettem. Valahogy az volt meg hogy csak az Primeozhat aki megvette. Elég nagy baromság ez a 21-es szinttől Prime jogosultság.
Ezesetben nem szóltam, nincs más járható út. Az ötlet amúgy okos, ezzel megint pénzt keresnek. A virtuális tartalom ára, továbbra is a saját rendszerükben mozog majd.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
lemusz
addikt
válasz Redneck #71469 üzenetére
Azzal amit írsz csak egy gond van, mégpedig hogy a prime nem csak vásárlással szerezhető meg, hanem sima játékkal is. 21-es szintet elérve még telefonszámot se kell megadni és teljes értékű prime-os accountja lehet bárkinek, tehát olyan mint amilyen azoknak van, akik régebben megvették a játékot és még telefonszámot is hozzá kötöttek. Úgy vélem rengeteg ilyen account van már, itt a topikban is volt rá példa aki végigszenvedte a non-prime bugyrait. Megmondom őszintén én nekik se szívesen adnék droppjogot. Meg elég diszkriminatív is lenne egy ilyesmi lépés, ami sosem kap jó visszhangot.
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #71468 üzenetére
Oké, van igazság abban amit írsz, de ez nem fekete vagy fehér szerintem. Nekem ezért nem tetszik:
Az ingyenes CS:GO miatt, valóban kell valami megkülönböztetés, de nem lehetett volna kizárni azokat akik csak ingyenest használnak? A fizetős Primehoz hasonlóan, nem lett volna logikátlan.
Az én értelmezésemben csak 1 garantált drop van, ha semmit sem találsz el maximum 6 érme jöhet össze. Így valószínűleg nem jön vissza az ára, főleg ha sok hasonló ládát droppol elsőre. Aki csak 1 droppot szed össze, jó eséllyel negatív mérleggel száll ki, és csak ráfizet ezzel. 2 ládánál már esélyes, 3-nál elég valószínű hogy megtérül, a piac jelen állása szerint.
Kínai botok és száz fiókos alakok eddig is voltak, és szerintem sem lenne jó fél órás profiloknak ládákat osztogatni, de az árak miatt nem aggódnék, a skin piac sem dőlt be. A lényeg annyi, hogy szerintem maradhatott volna Prime-hoz kötött az egész. Nem tetszik hogy újra pénzt kell betenned hogy vissza is kapj, főleg hogy tartalom szempontjából erősen sántít, egy Operation közelében sincs.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz Redneck #71467 üzenetére
Mi a lehúzás benne? Először én is szkeptikus voltam, de most már szivárványban látom a dolgokat.
Eddig ha coint akartál szerezni akkor is belekerült közel hasonló árba a dolog. Ládát most fixen kapsz 2-t, de ha jól pickemelsz 3-at is. Az értéküket a piac határozza majd meg, így nem lehet biztosat mondani, de ha csak 3 eurósak lesznek is, akkor is 3*3=9euro tehát vissza hozta az árát. Ennél én magasabb árakra számítok, mert eddig is ennyi volt 1-1 infi vagy cache láda, nagyobb kínálat mellett. A kínálat most kisebb lesz, a kereslet viszont valószínűleg ugyan annyi, vagy talán még nagyobb is, mert mióta free a csgo szépen lassan emelkednek a skinárak. Ezek mellé még graffitizhetsz is orrvérzésig. Tök jó deal szerintem, ügyesen kitalálta a valve.Vagy talán jobb lenne, ha mindenki kaphatna droppot mint eddig? Akkor továbbra is sírnának egyesek, hogy nem kaptak semmit, mert a kínai harci botok felszippantanák a droppok zömét. Nekem is azért van 4 szmörföm is, mert megérte ezeket gyártani a majordroppokra. Olvastam régebben, hogy más is így volt ezzel, még itt PH-n is. Aki igazán nagyba tolta van akár 50 accja is. Ha kaptál akár csak 1db cobble ládát visszajött 3 accra megvett csgo ára. Egyedül a géped memóriája és neted sávszéle határozta meg hány accal bírtad nézni a meccseket. Előző majoron 5 accomra 8 ládát kaptam. Most hogy ingyenes lett a játék engem nagyon zavarna, ha jött-ment sehonnai bitang csaló emberek 0 perces regisztrációval semmiért sem fizetve kapnának ládákat. Esélyed nem lenne kapni, ha kapnál is nem érne a huncut garast sem.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Senkiben nem merült még fel, hogy ez mekkora lehúzás? Csodálkozom...
Tompor Joker ezt is kifundálta.[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
Leírás magyarul. Így már volt értelme aktiválni a passt. [link]
-
wjbhbdux
veterán
ha jól veszem ki, nem ládákat fog adni hanem egyből a skint ami a ládában lenne
"By selecting a match you will know which team stickers will be on the Souvenir skin as well as the map Collection your Souvenir skin will be from. For example, if you redeem a Souvenir Package for a match played on Nuke you will receive a random skin from the Nuke Collection with four Souvenir stickers."
/s
-
lemusz
addikt
LOL úgy oldották meg a stickerless pickemet, hogy a steames inventorydba megkapod a pass megvételével az összes csapat logóját, nem tudod eladni őket meg semmi, március 5.-én automatikusan elfognak tűnni. Mintha emoticonok lennének, de közben mégsem azok, chatben nem rajzolja ki őket. Agyafúrt megoldás azt meg kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
Trade88
tag
Sziasztok sràcok, segìtsetek lègyszìves!
Vettem egy laptopot, amd gpu-val ès sehogy nem tudom beàllìtani, hogy 4:3-as kèparànyt kihùzza teljes kèpernyőre.
Az asztali gèpen mindig megoldottam Nvidia ès Amd kàrtyàval is. Hiàba àllìtom a Radeon settingsbe a mèretarànyt full panelre, semmi. 16:9-en nem tudok jàtszani rettentően furcsa. Nincs valami tippetek esetleg, vagy valami alternatìv megoldàs erre? -
lkristóf
senior tag
Akkor most majd jöhetnek a tuti tippek, hogy meglegyen a legjobb coin.
-
lemusz
addikt
Olvastam blogot, hltv-t össze vissza mindent, de ezen az oldalon elég sok minden látszik, még a "küldetések" is. A coine gyébként tetszik, nem olyan háromszöges faberakásos, mint amik voltak legutóbb. A kettes kérdésem továbbra sem tiszta még, ha stickereket is kell venni, mert hát diamond coinhoz kellene teljesíteni a pickem küldiket is, akkor ez alaphangon passal együtt kb 20 euró. De persze lehet már 1 cobble ládával vissza jön majd az egész.
[ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
válasz prtvlogan #71454 üzenetére
"No stickers required! Updated Pick'em challenge
The pass allows a full play of Pick'em challenge with all team icons. Unlike the past, there is no longer a need to buy 10 x $1.20 stickers to play Pick'em!"
[link]Én már nem értem mi hogy van lehet inkább megy a piacra a pass
-
lemusz
addikt
Elolvastam a leírást, de két dolog nem tiszta.
1. Hogy néz most ki a Coin? (ha nem tetszik lehet meg se veszem a passt)
2. Ha megvettük a passt a Pickemhez még külön meg kell venni a csapat stickereket mint régen, vagy ott szabadon lehet tippelgetni sticker vásárlás nélkül? -
edgR
őstag
válasz DiamondBack #71450 üzenetére
EXCLUSIVE
-
wjbhbdux
veterán
válasz DiamondBack #71450 üzenetére
"The only way to receive Souvenir Packages is to upgrade your Katowice 2019 Event Coin"
Ezek szerint nem lesz, kizárólag a coin szintlépésekkel lehet a 3 szuvenírből szerezni.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz DiamondBack #71448 üzenetére
bocs, én néztem el, összekevertem a leírásban hogy a nézésért mi jár, azzal csak a coin egyes feladatait teljesíted és ahhoz kell nézni a megadott oldalakon.
Szóval 1 fix drop ha nézel minden körben vmit, +1 ha jól tippelsz legalább egy feladatban, a harmadikhoz már nagyon kell elemezni a témát és mindent eltalálni.
/s
-
DiamondBack
senior tag
válasz wjbhbdux #71447 üzenetére
Azt hittem / úgy értelmeztem hogy a random droppok megszüntek és mostmár csak a pass utján lehet hozzájuk jutni. [link]
Idézet:
"Garanált láda drop: Mostantól nem a meccsnézésért járnak a droppok, hanem az Event Coin fejlesztése mellé. Küldetéseket kell teljesíteni hogy Bronzból Silver, Silverből gold, Goldből Crystal Coin legyen. Ennél a 3 fejlesztésnél kapunk 1-1 ládát, vagyis mindenki fixen kap 3 Souvenir droppot aki befizet a Viewer Pass-ra."Vagyis nem mert ha nem jól tippelsz akkor gondolom nem
-
wjbhbdux
veterán
válasz DiamondBack #71446 üzenetére
Random dropot a GOTV/SteamTV/Twitch nézők kaphatnak minden meccs alatt, mint régen, csak a pass megléte lett a követelmény.
Ha a coin feladatait jól teljesíted (jól tippelsz a pickemben, nézed a megadott körökben a meccseket stb), akkor minden szintlépés után lehet 1 szuvenírt választani az addig lejátszott meccsek közül bármelyikről, összesen legfeljebb hármat. 5., 7. és 11. feladat teljesítése után, ebből 6 teljesíthető biztosan a többihez valamennyire jól kell tippelni.
Fontos hogy mindig a verseny következő részének kezdése előtt beírd a tippeket, mert lezárják. A csoportkör előtt Febr 13, Legens stage/top16 Febr 20, Champions stage/top8 Febr 28 a határidők.
Az első 2 részben 9-ből 5 eredményt kell jól tippelni, a Champions alatt meg az ágrajzot előre kitalálni, top8ból 2 meccs győztesét, top4ből 1 meccs győztesét és a végső győztest kell eltalálni a feladatokhoz.
[ Szerkesztve ]
/s
-
DiamondBack
senior tag
válasz wjbhbdux #71445 üzenetére
Ehhez a Pick’Em Challenge-hez van valahol magyar leírás?
Illetve most csak akkor kapsz droppot ha ezeket teljesíted? Azaz megveszem a passt és ezután még valami szerencsejáték is van?
Passt vettem de igazából nem teljesen értem hogy mit is ad ez nekem és milyen feltételekkel.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Újítás a Major mellé vásárolható viewer pass, 8.75 EUR, 50% a csapatoknak megy. Csak ezzel lesznek dropok a nézőknek, pick'em matricák nélkül játszható, coin szintlépésre 3x válaszható hogy melyik korábbi meccsből kérsz szuvenírt.
[ Szerkesztve ]
/s
-
SQX_Barto
addikt
válasz bepken #71441 üzenetére
A forumos nepek ugyis lustak Copy - Paste-ezni, szoval szerintem biztonsagban vannak
Es megkaptam ujra, csak, hogy jo legyen.
Egyebkent Friendlistes magyar srac elvileg. (ha valaki nem nyulta le az accat es scammelget a neveben).[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
D.Va
senior tag
válasz lemusz #71438 üzenetére
Bios-t lefrissítettem, de még nem állítgattam, majd holnap nekilátok annak is...
A többmagos kép tényleg be volt először kapcsolva, de utána egy újabb állítgatás után véletlenül azt is kikapcsolhattam a nagy mérgelődés közepette...A Radeon meg azért volt kimaxolva mert egy régebbi játék miatt feltoltam és bekapcsoltam mindent a radeon settingsben..., de már offoltam mindent
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
VGA driver nem képes ennyire elbasszerintani az fps-t és mivel nem fix 60-ról vagy 144-ről írtál így biztos voltam benne hogy nem ott keresendő a hiba. Max ha full retardba tolja valaki és rossz drivert tölt le, stb. Értő olvasás egyébként nagyon ajánlott, mindketten felhívtuk a figyelmed a többmagos képalkotásra, de te még akkor is ellenkeztél. Biost amúgy frissítsél majd, teszteld a hőfokokat, állítsd be a procit és a ramokat.
Radeon van most nekem is, kivi lennék tényleg 1-e az a flip queue size (pre rendered frames zöldnél), mint ahogy állítják. Kár hogy nem lehet driverből látni/állítani.
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
-
lemusz
addikt
Egészen pontosan milyen felbontáson és ingame 3D beállítások mellett játszol? Multicore renderinget nem kapcsoltad ki véletlen?
Azzal a konfiggal fHD very low mellett kb 300-400 fpsnek kéne lennie... nem 40-60, meg 70-100...
RAM egyébként dual channel? 2x8 vagy 1x16GB?[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Radeon settingsben volt valami rák, mostmár 70-100 fps van (minden minimumon) így már játszhatóbb, de még mindig van valamiféle lassúság érzésem... V-sync is kikapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Most raktam össze egy zsírúj gépet és úgy érzem mintha szarabbul futna a játék mint a régi gépemen, nem laggol de olyan érzés mintha folyamatosan lassú lenne a kép...
A régi gépem:
Phenom II X4 940BE
8GB DDR2
R9-270xúj gép:
Ryzen 2600
16GB G-Skill TridentZ
RX580 8GB
Corsair 750W
970EVO M.2 SSDVajon nálam van a hiba vagy másnál is hasonlóan fut a játék?
Minimum grafikán játszom, nincs élsimítás sem és 40-60 FPS-el fut a játék amit amúgy kevésnek találok a gép paraméterei alapján... de szóval lassúnak találom, mintha laggolna, de nem akadozik a kép csak folyamatosan lassú vontatott... A régi gépen nem tapasztaltam ilyesmit pedig az jóval gyengébb gép...
Deathmatch-eket tolok...[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor a nyert meccsekkel lesz itt a bibi. A fiókom az 3 éves, de nyert versengő nincs csak 116db.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Serpiko
addikt
válasz mtomi95 #71425 üzenetére
Akkor lehet a nyert Mecsek száma kell hogy megfelelő legyen. Utána néztem ezt találtam. (versengő győzelmek, fiók kora, játszott órák száma, Ügyességcsoport, alacsony jelentésszám stb.) ezek számítanak.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
mtomi95
senior tag
Mikor lehetek az őrség tagja? Még nincs a menüben ilyen opció!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
htc07
addikt
válasz gyáliSanyi #71419 üzenetére
mi regen a kiegett korszakban office+p90 kombot fuggtuk, aztan annyira jol ment, hogy nalam azota is egy realis alternativaja az ak-nak, megtanultam a recoil patternt nagyjabol, rovid-kozeptavon (mondjuk egy d2 A-shortrol siman eldaralom azt, aki a kocsinal all, plusz en ugy erzem, hogy ADADozva is pontosabb.
azert mondjuk egy A hosszu rusht nehezen kepzelnek el vele ha siteon gugol a wp, de a lenyeg, hogy ha egy fegyverbe beleolsz eleg idot, siman lehet kontrollalni a recoilt.
en pl. deagle-vel vagyok fasirtban de 1.6 ota, sztem pontatlanabbul celzok, ezert jobban adjak azok a fegyverek, amik kevesebbet sebeznek, de nagyobb a fire rate.
meg lehet a 60Hz monitor is hatraltat, de a 21:9 karpotol, olyan FOV van, amivel akar 2-3 spotot is latok egy sarokbol.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
válasz gyáliSanyi #71418 üzenetére
Meg is szereztem! Telefonszámot nem kellett megadni, steam guardom is volt.
Istenem mennyi szenvedést öltem bele ma! Az utolsó négy versengőbe mindenki csalt, magyarok is... Mind 3 szintű közlegény volt.
Ahogy elértem a 21-es szintet magától bekapcsolta nekem az elsődleges állapotot! Csak szárnysegédet próbáltam, de már nincsenek alacsony szintűek! Túlnyomórészt hűségkitûzősök, de akadnak nonprime játékosok is, de 18-as szint alatt nem láttam még játékost!!!![ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz gyáliSanyi #71419 üzenetére
Látszik, hogy nagyon kezdő vagy. Inkább ezekbe a gyanúsítgatásokba ne menj így bele. Maradjuk annyiban, hogy ezt még én is le tudom így húzni 1 év kihagyás után
*Sn0w
-
gyáliSanyi
őstag
A profik milyen recoil beállításokat használnak?
Csak 37:21-től 37:30-ig nézzetek bele.
37:21-nél ilyen távolságba már bőven le kell húzni az egeret 8 golyóhoz. Majdnem csak a répcső tetejéig volt kompenzáció.
37:27-nél a bal doboz aljáig húzva csak ennyi Recoil volt 16 golyót kilőve.
Itt kilő a csávó vagy 16 golyót és látszik, hogy csak 3 téglányi kompenzáció elég (jobb oldal raklap).Esetembe ahogy próbálom Több mint "4 téglányi" lenne az ellen recoil.
Nem ilyen széles vászonnal játszom, csak le lett vágva a kép, alja és teteje.
Nekem nagyon gyanús az, hogy a profiknál sokkal kevesebbet kell kompenzálni az egeren a Recoilt. És a képek és pár lövés alapján is ezt vettem észre.
Na most akkor hogy van ez?[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
szebe
addikt
-
Xero
nagyúr
Minden OW eset visszafejthető és naplózható ki ment a levesbe és ki nem.
Ugyan így a recently played listádban is nézheted, hogy ellened ki potyogott ki.
Zombieval volt olyan meccsünk (ameddig a béka segge alatt volt a trust factora), ahol az 5 ellenfélből 4 ment 2 hét alatt a levesbe. Ebből 2 fixen csalt ellenünk is.Ameddig úgy állt a trust factora ahogy, addig alaphangon minden második meccsen legalább 1 ember ment a levesbe az ellenfélből napokon belül.
Érdekes módon mióta nem virít vörösen a lobbyban, azóta sokkal normálisabb meccsek vannak, bár én attól még balfasz vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz vigyori78 #71413 üzenetére
Csak hogy rövidre zárjam ezt az eszement agymenést. Attól, hogy valaki bekerül az OW-ba, még nem csalt. Akkor csalt valaki megerősítetten, ha ott figyel a ban az accountján.
Mi mind az öten bereportolunk téged, akkor te is bekerülhetsz, mégsem csaltál, csak ügyesen lőttél. Most képzeld ezt el fordított helyzetben.
Ha pörög valaki, akkor mondhatjuk, hogy nyilván csaló, de megerősíteni ezt akkor is a ban fogja.
*Sn0w
-
vigyori78
őstag
Neked még válszolok aztán read-only.
Tök legit kérdés volt részéről, hogy akkor most mi alapján megerősített csaló, arra miért nem válaszoltál? : Elég szomorú, hogy egy tök legit leírásra nem tudod a választ, 1. jelentés 2. megerősítés.
Az állóképekkel mit kezdjünk? + "Örségben" honnan tudod hogy másik x ember wh-zik, ha csak "Suspect" szemszögéből látod a meccset?
Ez is szomorú, hogy nem tudod értelmezni a képeket.
1-es kép, örség
2-es kép ugyan az csak nevekkel
3-as kép ugyan az mindenki szemszögéből -
szebe
addikt
válasz vigyori78 #71411 üzenetére
Tök legit kérdés volt részéről, hogy akkor most mi alapján megerősített csaló, arra miért nem válaszoltál?
Az állóképekkel mit kezdjünk? Megnézem 2 meccsedet, biztos hogy találok rólad hasonlót.
Videó már egyértelműbb."Örségben" honnan tudod hogy másik x ember wh-zik, ha csak "Suspect" szemszögéből látod a meccset?
No offense, kíváncsiság.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
mtomi95
senior tag
válasz gyáliSanyi #71399 üzenetére
20-as szintű vagyok!
-
lemusz
addikt
válasz vigyori78 #71406 üzenetére
Szerintem meg igenis áldoznod kellene, mert az ilyen beböffentésekből, mint hogy a játékot nem lehet komolyan venni Dunát lehetne rekeszteni. Eleve mit jelent nálad az, hogy komoly? Több sebből vérző kommented nem pont a komolyságod támasztja alá, ráadásul ez annyira szubjektív mint a ház. Valakinek már az is komoly játék ha hétvégén leül 1 mm-re és 45 percig ülve tud maradni, nem kell felállnia semmiért. Másnak az a komoly, ha premadekkel játszik, egy harmadiknak az ha offolja az mm-et és esea/faceit játszik...
1 pár perces OW demóban 1 ember szemszögéből nézve a dolgokat Te letudtál csekkolni 10 játékost. Taníts mester!
-
lemusz
addikt
válasz vigyori78 #71404 üzenetére
"4 prime MM játékbó 1-ben biztos találkozunk minimum 1 megerősített csalóval"
És ki vagy mi erősíti ezt meg? HLTV confirmed?"Örségben 3 mecsből 1-ben biztos van csaló és mind prime."
Honnan veszed, hogy prime? Attól hogy még te az vagy simán kaphatsz non-prime demókat szerintem..."Legdurvábbat 1 hete láttam örségben, 10 emberből 6 WH, 2 pörgő aim és 2 aim"
Remélem ezt nem egy meccsre vetítve értetted. Egyébként vacnet óta tudott, hogy OW-ba is nagyobb százalékkal kerülnek tényleges rosszfiúk. Én személy szerint örülnék a helyedben, hogy nem ártatlanokat kell nézegetni perceken keresztül, hanem egyértelmű csaló, jó kész, shift+f2 asszem az irányítópult: 1000x-es gyorsítás, aztán már pötyögöd is be a verdiktumot...[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Nem minden nap játszom, de 4 prime MM játékbó 1-ben biztos találkozunk minimum 1 megerősített csalóval
A minap 5-ből 2 WH és 1 AIM volt. Örségben 3 mecsből 1-ben biztos van csaló és mind prime. Legdurvábbat 1 hete láttam örségben, 10 emberből 6 WH, 2 pörgő aim és 2 aimSzóval mindegy, hogy prime vagy nem, ez már nem az a játék amit komolyan kell venni.
-
szebe
addikt
válasz mtomi95 #71397 üzenetére
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy a matchmaking az felejtős, és sokkal jobb játékélmény kapható faceit/esea platformjain.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest