Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
És erről mi a véleményed ha már így benne vagyunk megint a témában? TACO is ugyanezeket tolja, ezek a tavalyi ESL-n készültek, néztem élő közvetítésen a meccset és már ott is láttam hogy kamukat lő, visszalassítva még inkább kijön. Ezek után már tavaly megmondtam hogy büdös csaló egy társulat az egész SK Gaming, kb mint a törököknél, ott is volt egy paraszt csaló nemrég akik a Godsent ellen is csaltak és úgy is csak X lett nekik.
https://www.youtube.com/watch?v=ttd3es0K4HU
Én az ilyenek után mondtam hogy rég eltiltottam volna őt is pl. az Esport-tól, de sztem a többi is ugyanúgy tolja ezeket mert sztárok

-
kretenallat
senior tag
nézd, részemről csak egy vélemény, de én valóban hihetetlennek tartom, hogy ennek az egy csapatnak ilyen bámulatos lelkiereje van, hogy bár impotens farok módon verik őket jobbra balra, több majoron több meccsen, hirtelen magukra találnak mindig és onnantól hiba nélkül hozzák a meccset.
hálistennek ilyenkor, hogy egy jelentéktelen porszem vagyok, így a véleményem miatt enm fogják senki kezét eltörni, esetleg tévesen, de az én véleményem akkor is az, hogy az SK nem tiszta. ha meg kéztörésről lenne szó, biztos jobban utánajárnék a dolognak.
egyébként pedig az óvintézkedések jók és örülök is neki, hogy vannak, a gond az, hogy mindig van benne emberi tényező és ennél fontosabb dolgokat is meghackelnek. lásd ahol admin áll a VP mellett és bár be sem lehet vinni telefont, úgy kellett szólni az emberünknek, hogy húzassa ki a gépből közvetlenül a kamera előtt. és az sem valami szegedi netcafé lan volt, hanem ha jól emlékszem akkor az epicenter, nem kis díjazással.
-
kuLi_
tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Ennél a jelenetnél konyhánál még csak embert se érint a célkereszt. Rengeteg játékos van, aki kis rángatásokkal, flickekkel próbálja a figyelmét fókuszban tartani (segít, próbáld ki te is), a legjobb példa jelenleg stewie2k, aki épp a legújabb lebuktatott garantáltan cheater a napfényes amerikában. Lehet, hogy egy teljesen más szöget akart felvenni, aztán kapcsolt, hogy egészen közel lehet az illető és maradt ennél az off-anglenél végül. Vagy nyilván csalt, mint mindig, mindenki, állandó jelleggel.
Félelmetes, mennyien és milyen bájos mód vehemensen ugranak a csalás témára, különösen azóta, hogy feltalálták az Xray-t. Egyszer anno azt javasoltam Kodinak, hogy szedje össze az elmúlt hetek MM mérkőzéseit, vagy akár a PH mixeket és csináljon valaki(k)ről egy fiktív bust moviet, ahogy falon át meccsenként legalább 1-2x garantáltan rátart, ránéz, indokolatlanul odafordul fal mögött álló emberekre. Csodálatos görbe tükör lenne azok számára, akik szerint pl. ott FalleN nyilván rátogglezett egy látványosan 20 méter fallal odébb álló CT-re, nem pedig letisztázta azt a sarkot, ami az elsődleges célja is volt, ha épp nem lép ki valaki előtte a füstből.
-
kuLi_
tag
válasz
kretenallat
üzenetére
Csakhogy olyan körülmények között, mint ahogy egy major zajlik, személy szerint teljességgel kizártnak tartom, hogy relatíve esélye legyen bárkinek is bármit "okosítani", nem hogy - egyesek szerint - folyamatos jelleggel. Epekedve várom, hogy valaki előrukkoljon valami legit csalással (az, hogy "biztos van ilyen", az kevés), ami rám cáfol, avagy megkerüli az alábbiakat. Ezt egy ESL-es threadben olvastam egy major admintól, másfél évvel ezelőtt (!):
- gyári új, helyszínen kibontott hardverek, előzetesen leadott bevásárlólista alapján
- nyilván előre beküldött configok, amik átvizsgáláson esnek át
- nullára butított Steam kliens, semmiféle community/workshop hozzáféréssel
- teljesen írásvédett gép és hardverek
- folyamatos admin jelenlét mögötted, nem beszélve amúgy a kamerákról, továbbá a teamspeak is rögzítveEgy-egy ilyen jungle irányába tisztázás (amit alapból akart az ember, csak kijött füstből a CT) közben átment a célkereszt egy hangyafasznyi emberen, ez kb. lóf*sz esti fénnyel, ez konkrétan Dan M kategória.
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
emiatt mondtam azt, hogy kíváncsi lennék a fejhallgatójukban mi szól. redditen írta egyszer valaki, mint lanon is nehezen lekövetkető csalás, hogy ha a célkereszted enemyn áll, akkor egy kis hangocskát hallani pl.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Corleone33
üzenetére
Geforce experiencet lodd ki
-
CosmoBacsika
tag
Mindig is távol állt tőlem a csalózás, de egyre többször látok olyan SK jeleneteket amikor egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal amit láttam.Ilyenkor - hogy ne kerüljek ellentmondásba magammal - simán eltemetem, és elfelejtem, mintha meg sem történt volna. Pl coldzera egyik tegnapi jelenete (nem tudok erre jobb szót, célkereszttel pásztázás), És persze lehet h ez is baromság, és vitába aztán főleg nem akarok szállni senkivel, mert nem érzem h legit módot meg tudnám védeni az igazamat (amit nem is tudok, hogy van-e egyáltalán), de az SK-tól baromi gyakran látom, hogy - számomra érthetetlen módon - forgatják a célkeresztet falakat bámulva ilyen "maybe spotok" környékén, mintha kapna valami visszajelzést, arról, van-e ott valaki vagy sem. Persze noob vagyok, de nekem fura ez a crosshair placement...
-
-FLY->
őstag
válasz
Corleone33
üzenetére
Nálam is van ilyen, pedig 6700-GTX960-win10-intel lan-jó szolgáltató. Mondjuk én főleg a meccsek elején érzékelem. Valve-nál van a hiba.
-
Spet
addikt
válasz
Corleone33
üzenetére
Persze.
1. Nincs olyan, hogy core 5 quad core.
2. Ahhoz a VGA-hoz keress valami olyan CPU-t ami megfelelő hozzá. -
m4tyo
csendes tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Ezt en is tapasztaltam mar es haver is.
-
Corleone33
senior tag
válasz
kretenallat
üzenetére
őszintén ameddig csak skinekre korlátozódnak a mikrotranzakciók és maguk a játékosok is tudnak belőle hasznot húzni, addig nekem személy szerint nincs kifogásom a jelenlegi rendszerrel szemben.
-
Corleone33
senior tag
Némi unrelated technikai kérdés: csak én érzem úgy, hogy a játék meccs közben néha "dobál" picit? elég nehéz körülírni, olyan mintha mikrolag lenne, de a pingem viszont teljesen rendben van (kb 30 körüli). Pontosabban néha a mozgás picit darabosnak érződik.
Konfigom egy intel core 5 quad core 6500 és gtx 1050Ti ddr5 4giga vram, 8 gigabájt RAM-al, semmi egetrengető, de nem hiszem, hogy ezzel a játéknak nem kéne kifogástalanul ultra beállításon futnia, miközben a virusírtón és Geforce experience-n kívül semmi se fut a háttérben és a processzorhasználat se halad túl max 25%-30% százalékon.
Hozzáteszem, semelyik más játékban edddig nem tapasztaltam ilyet, van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Valve-s szerverekkel nincs valami rendben, bár 128-as tickrate-n még nem próbáltam (már ha annak lehet valami köze ennek)
Szóval esetlegesen valami tipp?
-
hacki87
senior tag
Kaptam egy overpass emlék csomagot

-
gtamate2
veterán
A mai napra tartogatunk némi további újdonságot. Stay tuned!
-
lemusz
addikt
North ellen megy a HR, vélemények?
-
ReFleXx
addikt
GG Gambit
JW most nem volt boldog

-
vzsryl
nagyúr
Ugye HObbit az Ken Jeong fia?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vismajor01
addikt
Inkább ne essen semmi csak az eső ha ez kell hogy reklám nélkül nézzem a twitchet
-
vzsryl
nagyúr
Remélem a Flipside lesz a HR ellenfele, mert a másik kettő ellen nem sok esélye van.
-
kretenallat
senior tag
-
edgR
őstag
Csak egy tipp.
2-3 major óta nem kaptam semmit, majd most egy ötlettől vezérelve kikapcsoltam, és azonnal be is csusszant egy kábel ládikó. Ez lehet puszta véletlen is, de gondoltam megér egy hozzászólást, hátha másnak is bejön
-
edgR
őstag
akik nem kaptak még dropot, azoknak azt javaslom, hogy inaktiválják az adblockot a twitch oldalain
-
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele
üzenetére
Sokan hiszik azt, hogy kapnak steam értesítést a droppról, de NEM.
-
válasz
lemusz
üzenetére
Nemnem, én Faze addict vagyok. Kio és karrrigan 4life.Nem találsz a földön 2 olyan Entry Fragger-t a csgo történetében mint ők. Lehet ellen szenves vagy nemszeretem mint Karrigan, de szerintem nekik kötelező lenne egy csapatot csinálni JW-vel meg Device-al még a következő major előtt.
-
Gentlelelele
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ne legyél olyan divatdrukker, mint ő.
-
-
szebe
addikt
markeloff szépen átugrotta a kitet, kb bukták rajta a mapot

-
KisTücsök
addikt
Nekem is jött egy Mirageos. Annak van jelentősége, hogy ki írta alá?
-
-
lemusz
addikt
Ezen a flipside liquid meccsen néha azt éreztem, mintha csak két kripli verekedne... hihetetlen milyen hibák voltak itt-ott, szerintem a HR most éppen verte volna mindkettőt. Arról nem is beszélve, hogy ezek ilyen 1 emberes csapatok? Kb EliGe vs. Electronic...
-
tescodr
aktív tag
Na nekem is lett egy drop overpass láda,mag 7 storm esett

-
szebe
addikt
Úgylátom major alatt pörög a boostservice mm-en, ennyi csalót régen hordott össze a szél....
-
MarioAna
senior tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
miért, ez egy teljesen legit mozdulat volt

2017-ben nem lehet egy ilyen szintű versenynél egy facecam-handcam-ingame mozgást szinkronizálva IRL monitorozni, ezek a makik egyből lebuknának. De volvonak a fizetős spray a prioritás. -
-FLY->
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Miért törölné? SK a legjobb, meg Max Cavalera!!4
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
lemusz
üzenetére
"se kellett belépnem a játékba" nálam azt jelenti, hogy nem inditom el a játékot, ami tudtommal instant kizárja a gotv lehetőségét, mivel az ingame, de javitsatok ki ha tévedek.
De tisztázom akkor: twitchen néztem böngészőből (2 accon is, 2 böngészőből) , és meccs közben rámentem másik accountom raktárára steam kliensben, és láttam a ládát.
-
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Zomb€€
üzenetére
3v2 post plant poziba beállnak, 3 emberből 2nél van füst, egy spotot nem füstölnek ki.
Nagyon jól tudják hogy vagy full eco vagy tec force kör van az ellennél, aizy meg jól felviszi az m4esét középen fedezék nélkül
még ha csíterek is, olyan hülyeségeket csinált a faze hogy az agyam eldobom
-
Vanir
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Te elég okos emberke lehetsz a favelázásoddal, de szerencsére a premium master race előnyei, hogy több hsz-ed nem kell elolvasnom.

-
gyurkikrisz
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mennyid volt a FaZe-en?
-
oliwwer
aktív tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
szánalom ahogy eladta ezt a faze komolyan
-
Mikor tiltják el ezeket a rühes favelákat az egész online gaming univerzumból? A nyomába se érnek egy Kio és Karrigan párosnak, egyszerűen az agyam szétmegy már attól hogy a valve nem törli az összes accountját ezeknek a férgeknek. Amiket fallen lőtt az utolsó körökben az félelmetes, ennyire nem lehet ezt tudomásul nem venni.
-
rumos XIII
aktív tag
nemsimi a faze sk
-
lemusz
addikt
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Gondolom gotv-ből nézted.
-
ReFleXx
addikt
megtort a jeg, esett egy mirage lada

-
lemusz
addikt
Azt észre vettétek egyébként, hogy már nem úgy van mint korábban? Ha kapsz droppot automatikusan megjelenik a raktáradban és nem kell hozzá belépned játékba. Korábban ez nem így volt! Kivi vagyok, hogy ez egyben azt is jelenti-e, hogy a cs:go-val nem rendelkező steam accok is láthatják-e a droppot maguknál és trédelhetik/eladhatják-e azt... mert ha igen, akkor lehet éppen ez az oka annak, hogy a cobble láda minden korábbinál olcsóbb...
szerk: (nem, nem azért mert sok cobble lett volna!, előző major első napján is kapásból 3-4 volt, mégse ment nagyon 30 alá!)
-
tescodr
aktív tag
Tud valaki magyar kommentátorral streamet?Kíváncsi lennék

-
oliwwer
aktív tag
válasz
kretenallat
üzenetére
igen lett
-
kretenallat
senior tag
beszéljünk a lényegről: lett deadfoxnak MVPje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1