Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
NAVI dolog kíváncsi vagyok, hogy bejön-e neki. De arra vagyok a legkíváncsibb, hogy a magas skill-makk keveréke meddig repíti majd őket.
-
bigrob
őstag
Smurferinora kellene 2 ember (unranked mainje supreme), ts van, linkről is be tudsz joinolni.
http://steamcommunity.com/id/bigrob95/
-
g4b3n
tag
Sajnos nincs változás. Az előző 900M-es driverrel sem.
A monitor felbontását átállítva 1280x800-ra, CS-be belépve ugyan úgy megmaradt a villódzás freq 60-nal, és a nélkül is. Viszont a monitor OSD-je a fenéért sem akar mást mutatni, csak amit már írtam, bár lehet ez a Samsung sajátossága, hogy csak a natív felbontást írja ki az informáicós menüben,
-
regener
veterán
-
g4b3n
tag
Nem szoktam utána olvasni az ilyennek.
Viszont ami érdekesség, most a nvdia honlapján a 900 széria mellett felajnánlotta a 900M-et is, ami legutóbb még vagy nem volt ott vagy figyelmetlen voltam, viszont a xxx.69-es drivert teszem fel a javaslatodra, remélem megoldja ezt a hibajelenséget.
Én pedig kezdhettem volna, a kártya és driver párossal a leírásomat.
-
adise
őstag
látta valaki már élőben a dxracer gamer asztalát? sok minden szart megvettem az évek során. De azért ennek már én is sokallom az árát

-
Redneck
nagyúr
"Digital 64.8kHz 60 Hz PN 1680x1050" felirat látható". Miközben a CS 720p-re van állítva? Érdekes.
g4b3n:
A helyedben DDU-val törölném a VGA drivert és felraknám a legfrissebbet.adise:
Megnéztem a HDMI-re kötött TV-n és az is sokszor a FullHD-t írja ki a számára torz felbontások esetén. -
adise
őstag
-
Redneck
nagyúr
Mennie kéne, írtad is hogy eddig nem volt gond:
"Szerintem itt nem felbontási próbléma van, a mai nagy újratelepítés előtt 1280x720-as felbontással játszottam 2 hétig."Ma raktad újra a Windows 10-et, tehát itt kezdődik a baj. Volt akinek a régebbi driver okozott gondot Windows 10 frissítést követően. Olyan is aki régebbit telepített vissza a frissítésben érkezőtől.
Nálad mi a helyzet VGA driver fronton?
-
g4b3n
tag
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást, a valóságos frekvenciát milyen progival tudom ellenőrizni?
Szerintem itt nem felbontási próbléma van, a mai nagy újratelepítés előtt 1280x720-as felbontással játszottam 2 hétig, s még a - freq 60 sem volt beírtva az indítási paraméterek közé, mellesleg fps_max 128-cal.
Csak ma ki akartam próbálni, 120-szal, hogy érezk-e különbséget, amit egyelőre nem sikerült. viszont, amikor v. szink.-kel lekorlátozta 60-ra, akkor igen csak más volt a játék futásának az élménye, ezért sem szeretnék v. szink,-kel játszani. -
Redneck
nagyúr
Frissítéssel el lehet mindent rontani, de a villódzást nem értem. Eddig bármilyen monitoron ha rossz felbontást állítottam akkor no signal üzenet fogadott. A megjeleníthető felbontások, torzan ugyan de bejöttek. 16:10-es monitoron a 16:9 és 4:3 felbontások is.
1. Akinél 60-120 fps között megy a játék az lemondhat a 64 többszöröséről.
2. Oké, de ezt most miért írtad? És milyen krumpli? Így is több lesz az fps zoomoláskor.
3. Lehet hogy nem fogja a stabil 120-at tartani de nem mindegy hogy 300-ról droppol 110-re vagy 120-ról. Az egyik baromi nagy akadás és input lag növekedés, a másik pedig kevésbé zavaró.
4. Ezt értem, de azért az i3 egy elég stabil biztos alapot tud adni. Hidd el egy régi Core 2 Duo és a DDR2 nem ugyanaz az alap, nagyobb az fps ingadozás.Én is tapasztalatból írom, ha régebbi és gyenge vasnál nem korlátozol, magaddal baszol ki. Persze jobb 128 fölött tartani azt a limitet.
g4b3n:
Kipróbáltam 16:10-es 1680x1050-es monitorom van. 1280x720 gond nélkül megy, csak torz, értelmetlen.
Nyomd meg a monitoron az info gombot.
V-sync a képtörések eltüntetéséhez kell, nem fps korlátozáshoz. A szinkronizálás miatt nő az input lag.Xero:
Nekem is most jutott eszembe a rettegett D-Sub!

-
Xero
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
1. Azért mert akkor legalább már fps_max 128 legyen, hogy a 64tick többszörösét érje el.
2. Azért mert wp-vel bescopeolva lényegesen kisebb az erőforrásigény, tehát simán lehet ott akár 150-200 fps is egy krumplin, márpedig cs-nál számít.
3. Azért mert ha annyira gyenge a gép, hogy bezuhan az fps, akkor a stabil 120-at sem fogja tartani, ergo marhaság bekorlátozni.
4. Tapasztalatból írom, hiszen nagyon sokáig i3+Intel HD3000 kombinációban játszottam. Folyamatosabb korlátozás nélkül.Win 10 miért szólna bele a GPU driverbe?

(#56173) g4b3n: A felbontás még mindig nem stimmel, de üsse kavics. Indítási paraméterekben add meg neki az 1280x800-at és a 60Hz-t. GPU driverben szintén 60Hz-en járjon a monitor ne 59-en vagy egyéb huncutságon.
-
g4b3n
tag
Elírás történt, valójában 1280x720. A CS-is felajánlja, igaz ez 16:9-es felbontás, de az a kis feketesáv nem zavar a monitor tetején és alján. Megpróbáltam 1280*768, ami 16:10-es, azzal is maradt a hibajelenség.
Ha időzítés alatt a -freq 60-ra gondolsz, akkor nem.
Közben egy pillantra megoldótt a hiba (freq törlése, cs indít, majd freq megadása után), de egy Alt+Tab után újra villódzni kezdett.
-
Redneck
nagyúr
Miért butaság? Ha gyenge a konfig nem lehet fps_max 300 mert egy ingadozó élvezhetetlen akadás lesz az egész.
Régebbi konfigokon simán lehet 60hz-es monitornál fps_max 70-150 között.Tudom mert 3 ismerősömnek is van régi Core 2 E6xxx és 7xxx közötti CPU-ja 4GB RAM-mal. VGA fronton pedig HD 4850-től GTX 560-ig.
g4b3n:
Nem lehet hogy valami Win 10-es bug? VGA driver bebugolhatott esetleg valami rendszer frissítéstől. -
g4b3n
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom, amiben szeretnék segítséget kérni.
Laptopomra van csatlakoztatva egy külső monitor(1680x1050@60), a CS-t viszont 1280x700@60 teljes képernyős beállításokkal szeretném játszani. Configomban fps_max 120 beírva, és set launcs optionsban(slo) pedig a -freq 60 meg van adva.
A gond, hogy a monitoron csíkozódás/villódzás tapasztalható, természetesen ha a vertikális szinkronizálást engedélyezném, akkor megszűnne a problém,a viszont az fps-em 60-ra korlátozódna, tehát ez nem megoldás.Ma win 10-t újra tettem, s előtte minden működött, helyesen szóval nem tudom, hogy mit próbálhatnék még.
Sőt előzőleg az slo-ban a -freq 60 nélkül is rendesen működött.Ötlet, hogy mivel próbálkozzak még?
Köszönöm szépen. -
vzsryl
nagyúr
Nekem E5200-am volt HD4850-nel, de amikor lecseréltem (2014 nov. vége), akkor már fele annyi fps-m se volt, mint amennyivel kezdtem 2012. augusztusában. Mára ez sokat romlott, mert a G3220+GTX750-nel is beestem a 2012-es szint alá, pedig a proci majdnem 3x gyorsabb, mint az előző, a VGA-nál meg talán még nagyobb a különbség, mert ez még mindig támogatva van driver szinten, az HD4850 meg már 4-5 éve nem kapott újat.
Szóval ne keress hibát, mert egyértelmű, hogy a hardvereid gyengék, mivel minden egyes frissítés a játékon súlyos optimalizációs hibát eredményez, tehát durván csökken az fps.
-
Grass
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbi konfiggal rendelkezem:
GIGABYTE GA-EP45-UD3R, Intel E5300, ATI Sapphire HD4850, DDR2 RAM 2X2 GB Kingmax,
Egyszerűen nem értem miért van 30-40 fps-em és szaggat be időnként a játék. Újra lett húzva a gép, alig van pár program rajta de valami így sem stimmel. Nincs maxon a grafika, nem tudom mi lehet a gond.
Ötletek? -
po1son
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Most végül azért nem folytatja a Liquidbe, mert nem kapott munkavállalói vízumot?!

-
_-ORANGE-_
senior tag
Byebye s1mple neva4get
-
nepszter1
addikt
A faceit jobb a sima mm nel?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Konkrétan így fest a helyzet:
1. Gambling oldal vezetői és/vagy gambling oldalak szponzorálják.
2. Más accountokkal scammeltek, és összefolyatták a skineket saját maguknál. (Mindenféle scam technikát ide lehet sorolni.)
3. Duplicate item készítés. Röviden, tömören: Elnyomta a skinjét egy accountnak, aztán írt a supportnak, hogy bescammelték, majd a support egy ugyanolyan ID-vel létrehozott neki egy ugyanolyan itemet. Emiatt az értékesebb skineknek kb. 70-80%-a duplázott, triplázott stb... Egy Huntsman Crimson Web Factory New-ról konkrétan tudom, hogy legalább 30-40 másolat készült belőle, mert csgozone-on benne van a TOP 50-ben, és ott a tizen valahanyadik helytől 50-ig csak az az egy ID szerepel. -
vzsryl
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Ez csak az egyik raktára a srácnak, és nem ő a leggazdagabb. Nem régiben konkrétan A NAVI-ban játszó Guardiannak volt a legértékesebb a raktára, de az övé is megzuhant most a 3 nagy árcsökkentő hullámnál.
Itt tudsz nézni sorrendet, a legszegényebbnek is 12.184$-t ér a raktára. Ezek között rengeteg a gamblinges, scammer és item duplázó, szóval nem csak tradelésből hozták össze ezt a skin vagyont. -
he7edik.
addikt
válasz
rumos XIII
üzenetére
Oké a googleba én is rá tudok keresni. Csak gondoltam mivel 18 éve CS-zik és Kodi oldalán is ki van téve a twich linkje ezért valami ismert régi motoros a srác.(más nicken)
-
Xero
nagyúr
válasz
he7edik.
üzenetére
Végül is korrekt dolgokat mondanak, de miket is mondanának a hazai legnagyobb traderek. Viszont újdonság nyilván nincsen benne annak, akinek megfordult már a keze alatt némi skin és kulcs.
Tény, hogy anno nulláról simán el lehetett kezdeni (én is ezt csináltam, de meguntam
), viszont egy szint fölött már vagy "alkalmazottak" kellenek á la Tanár Úr, vagy minden idődet megeszi.Racionálisan gondolkozva, az itthoni átlag fizetéshez mérten még akár ez is megérheti, de egy alap mérnöki fizu már azért bőven pariban van egy top hu trader jövedelmével is.
A gond az, hogy amennyire néha ránézek lounge-ra esetleg redditre, bizony már nem olyan egyszerű elkezdeni a dolgokat, és látványos eredményeket már csak normálisabb tőkéből lehet indítani.
Azon az elszóláson viszont ráncoltam a szemöldökömet, hogy 2013-ban indult a go. A go biza 2012-ben jött, méghozzá a Valve születésnapomon lepett meg vele. Véletlen?

(#56128) lemusz: Tanár Úr adózik azt tudom. Jocit passzolom, de úgy gondolom hogy ő is. Olyan volumennél amennyit ők pörgetnek, azért már látványos a bankszámla forgalom, még ha csak apránként húzzák ki pp-ről akkor is. Nem igazolható rendszeresen jelentkező bevételnél oda szokott figyelni a nav.
-
lemusz
addikt
válasz
he7edik.
üzenetére
Attól tartok zsidó lettem, mert végig hallgattam, de nem tudtak újat mondani a srácok. Kodi mindig egyet értett jocóval, jocó minden választ megfontolva egy nagy sóhajjal indította mondatait, a sráctól meg inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy ha van egy ilyen boltja, akkor mik az érvényes jogszabályok rá, ő pl. adózik-e stb...
-
b0rZ
aktív tag
-
d@vee
őstag
válasz
regener
üzenetére
Nem kellett volna akk. megnézni ugyan ezen az elven, hogy milyen filmet nézett meg, milyen zenét hallgatott, mert lehet mindent hibáztatni, csak kenni lehessen valamire a dolgot.
Szerintem meg amiatt volt, amit reggelizett, ezért hadat kell üzenni az élelmiszergyártó cégeknek is
-
-
Xero
nagyúr
válasz
-FLY->
üzenetére
Még jó, hogy a US Army is adott ki fps-t.
-
-FLY->
őstag
Szerintem ha lenne egy kis sütnivalója a sok ellenző baromnak, már rég csoportos öngyilkosságot követtek volna el, ezzel felhívva a figyelmet a CS és egyéb "realisztikus" lövölde veszélyeire. Amúgy a fegyver gyártók-kereskedők nem hibásak? Dehogy ők nem, az túl nagy biznisz nekik ahhoz, hogy efelé tereljék a "vérre" szomjas közönséget (politika).
-
-
shaddy1027
tag
válasz
regener
üzenetére
Ilyenkor az a baj, hogy aki a legelső ilyen "összefüggést" megtalálja, mekkora hatást tud elérni egy olyan társadalomban ahol eleve vevők az ilyen hülyeségekre.
Azért megnéztem volna, hogy napi 6-7 órát ült az iskolapadban, a németek hadat üzentek a német tanároknak, és az oktatásnak, és úgy összességében a tanult embereknek is!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
regener
üzenetére
Szokásos hülyeség.
Hol van már egy szakértő, aki elmagyarázza a sok kívülállónak, hogy az FPS játékok épp ellenkezőleg hatnak az emberi agyra. Akiket ismerek, azoknak a CS is arra jó, hogy levezessék a stresszt. Az más tészta, ha valakit belőnek 100x, és emiatt szétveri a perifériákat, de ilyen esetben is feszültséget vezet le a delikvens.
-
regener
veterán
Már az a "hír" járja hogy a CSGO (és többi lövölde) miatt volt a müncheni lövöldözés?
Szörnyű tragédia, melynek esport vonatkozása is van, hiszen amint kiderült, hogy a gyilkos ismerte a Counter-Strike-ot (tényleg csak ismerte, az accountján összesen 10 óra játékidő volt), a németek hadat üzentek a CS:GO-nak, az esportnak és úgy összességében a videó játékoknak is!
Forrás: [link]
Sírsz

-
Komi28
senior tag
Köszi így már értem hova kell beírni.
Így jó lesz ha beírom: -port 27015
elég lesz ennyi, nem lesz ennyi nem kell sehol sem szóköz vagy vessző bármi? Kösziadise: nincs szándékomba zavarni becses társaságodat,
Segítséget kértem amit a többiek meg is adtak, köszönöm is mindenkinek

Sajnos én a saját gépemen a telepített mappákban kerestem a beírási lehetőséget ezért volt számomra nem érthető.
-
Komi28
senior tag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Sajnos win 10-nél nem találtam indítási paramétereket
KÉP -
Xero
nagyúr
válasz
oliwwer
üzenetére
Még mindig elfelejtitek, hogy kinek akarnak a kedvében járni igazán, melyik a játékos bázis.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
martin.p
üzenetére
Mi nemrég mentünk egyet, és már új hang van. Sokkal mélyebb. Majd meg kell szokni. Remélem az m4-hez meg az AKhoz nem nyúlnak hozzá. Annyi gond van a csgo-val, nem értem miért ilyenekre megy az erőfeszítés meg az idő/pénz. Ha felteszem az első kérdést bárkinek, hogy min kéne változtatni, biztos nem az a válasz, hogy hát az smg-k hangja lehetne más...
-
wjbhbdux
veterán
P90 is megkapta a battlefieldes egyenhangot

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

éve. De valami olyasmi rémlik, hogy csapatnév = klánnév.

LendvaiFeri1