Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem kell eltúlozni a dolgot, ez szimpla versenyszellem. El sem tudod képzelni gondolom, mi megy egy LANon. A neten ugyanaz, csak lite verzióban. Jó érzés nyerni, jobbnak lenni a másiknál, akkor azért gg/ezgameezlife-zik az ember. Ha meg szarabb valaki, mint az ellenfél akkor a kurvaanyád. Más nemzeteknél is így van ez, unalmas ez a magyar virtus szöveg.
Ha netán össze kerülsz magyarokkal, ne írj semmit magyarul, tedd privátra a profilod és csak win esetében szólalj meg magyarul, máskülönben egyből előtör mindenkiben a megfelelési kényszer és kurva anyázás lesz a 2ik kört követően.
Nightcupon meg szerencsére alapból kuss van minden esetben.
-
Vanir
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tudom, hogy nem nekem szántad, ettől még nem értettem a felhaborodast. Senkivel semmi bajom nincsen, flamelni meg kell neha, ez van.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
krecso
üzenetére
Nekem azért, mert szereztem egy AWP-t enemytől és nem dobtam neki oda(nem, nem az övé volt, ráadásul uccsó fragger volt) azt mondta, hogy: "Freezer g*ci, hogy a *urva anyád basznád teherbe." Ezt ráadásul ilyen kis visítós idióta 12 éves hangon. Ilyenkor kedvem lett volna jól pofán b*szni, de inkább mutoltam. Azóta ha valaki magyarul szól, inkább nem válaszolok, csak angolul.
-
szebe
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Lanon voltál már?
-
Vanir
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És ez neked miért fáj? Ellened irányult?

Ez van, a magyarok baromi nagy százaléka ilyen a játékokban (velem együtt, toxicitás&deviancia a netflix&chill helyett), én sem véletlenül kezdem úgy a meccseket, hogy minden ellenfélre megy a mute. -
m_dawe
senior tag
Ilyet se láttam még... Elmentem egyik haverommal játszani (Ő silver 4) és az enemynek minimalos DragonLore meg minden nyalánkság. Suprembe kb. 2-t ha láttam a fél év alatt..

-
Qmi
tag
Más nem tapasztal laggolást normál ping mellett ma délután?
-
ReFleXx
addikt
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
neha bebugol nekem a console ilyenkor ramegyek a browse community server-re es visszamenube. lehet van ra mas megoldas de en igy szoktam megbutykolni.
-
krecso
tag
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
Ha 1-re van állítva, akkor a játék figyelmen kívül hagyja az összes egérrel kapcsolatos beállításaidat, amit a Windowsban csináltál. (Ilyen a windowsban beállított egérérzékenység, mouse acceleration stb)
-
krecso
tag
A kommentekig nem jutottam el, annyira nem folytam bele a dologba, viszont a véleményem a honfitársakról mm-en... 1300 óra után egyetlen egy olyan magyarral találkoztam, akivel jó volt végigjátszani a meccset (fel is vettem barátnak, azóta is játszunk néha). A többi egyént a fenti videó tökéletesen reprezentálja. Kedvenc élményem az volt, mikor betölt a map, beér egy enemy is, majd 10mp után az első megnyilvánulása: "Medvegy (Steam nickem), a k*rva anyádat, hogy rohadnál meg". Mondom még egyszer, jóformán be se töltött a játék, épphogy elhagytam a kezdőt ez fogadott, tehát nem az történt, hogy lelőttem, vagy valami. Itt döntöttem el, hogy nem írom ki a nevem, meg a nemzetiségem steamre, mert az égvilágon semmi értelme. De az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ilyeneket fogok ki, mások meg életre szóló barátságokat kötnek egy-egy meccs alatt...

-
bbdzyx
senior tag
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
m_rawinput permanens parancs, ha egyszer megadod az értékét, az úgy marad, nem kell minden indításnál beírni.
A konzolt meg Steamen a könyvtárban jobbklikk a játékra -> launch commands -> -console [ezek is hasznosak, dobd mögé: -novid -high (120hz-es monitor esetén: -refresh 120)]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Értem, és nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
krecso
tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Szánalmas..
-
IMIIKE1998
őstag
LINK 1:10-nél nézzétek a chatet... Találkozik velük, erre anyázik. Tipikus magyar.

-
CactuS
Arcképgyáros
Újabb nagyon kezdő kérdés: A heti drophoz minden héten szintet is kell lépnem? Most kemény lvl 1. vagyok és azt írja a főmenüben, hogy következő szinten tárgydobást kapok, a héten elérhető TP bónusz.

-
gorillaZZZ
csendes tag
hali
hol a hiba?
most már cfg file is de nem tudom játékban behozni a nullával pedig amíg nem raktam újra a gépet ment -.-
-
szebe
addikt
Egy 30 napos próbát akarok majd adni neki, csak ahhoz kéne látnom előre 30 napot
Nyilván a lehető legtöbbet akarom játszani a pénzemért, nem heti 1-2 meccsért fizetnék elő (spotifyra pl, nem sajnálom, napi használatban van).Szerverbélésben sajnos nem vagyok otthon, utoljára 5-6 éve 1.6-ban béreltünk szervert. Lehet még egyáltalán értelmes enemy-t vadászni?
-
mepet
addikt
Nem próbáltam az ESEA-t, de ilyen árak mellett nem is fogom. A havidíja több, mint egy havi csgo szerverbérlet. Érted, ha 10-en játszunk, abból a pénzből 10-12 szervert lehetne bérelni, 128tick-el, support-tal, mindennel... Tudom, hogy a rendszerük nem csak játékszervert nyújt, de azért ez jól mutatja mennyi is az annyi. A kilós kenyeret sem venném meg 3000Ft-ért, főleg akkor nem, ha máshol ingyen adják, és akkor méginkább véletlenül sem, ha már egyszer lefizettem a péket, hogy nekem mindig ingyen adja a kenyeret. Akkor is, ha az ingyen kenyér félbarna, és orosz pékek sütik.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
máshova kerültek a cfg-k pár hete, steamapps helyett steam/userdata
-
szebe
addikt
Próbálom terelni a kis társaságomat faceit felé, illetve hogy az esportfest/playit stb. kvalikon induljunk, de amennyit együtt tudunk játszani (öten hatféleképpen melózunk), örülünk ha egy MM belefér...

Jó rég próbáltam esea-t valami trial kóddal, de 2 nap után ragedelete lett, annyira nem éreztem azokat a szervereket. Elvileg nem a 64 vs 128 tick zavart be, mert faceiten akkoriban "adta".
Egyre inkább hajlok viszont arra, hogy értelmes géppel kipróbáljam megint, de az ismerősi körömben senki hallani sem akar arról, hogy még havi szinten pénzt adjon ki ezért... -
Xero
nagyúr
Engem már kezd nem érdekelni csak röhögök néha.
Szerintem visszajövök telelésből, a berendelt motyóból összerakom az új gameboypc-t, aztán go esea. A vicces ellenfeleken túl a rossz minőségű szerverek már jobban bosszantanak.Ok csal ellő rendben. De amikor az ugráló sv érték vagy a 64tick miatt hiába lövöm nem döglik az jobban bosszant.

-
szebe
addikt
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
1. A pontszámod változatlan, csak a hozzárendelt rank fog változni valószínűleg.
2. Ha "autoexec.cfg" néven mented el, akkor cfg fájl kéne hogy legyen. Próbáld meg, hogy a config.cfg végére odabiggyeszted, hogy "exec autoexec.cfg"
Más:
Játszottunk ma 3 meccset, 2 loss 1 x. Mindkét lossolt meccsen ilyen igazi tryhard csalót kaptunk, aki 4-5 kör után megunta, aztán a perfekt readek ellen nem volt esély.
"Természetesen" zsír új acc, 200 óra + pár oldal csalózás a profilon... -
gorillaZZZ
csendes tag
hali
elvesztettem a rangom mert 1 hónapig nem nyomtam mm-et. ha nyerek egyet akkor az eredeti rangom adja vissza vagy hogy számol akkor?
2.
txt-ből hogyan tudok cfg fájlt csinálni,hogy amikor belépek a játékba ne keljen beirogatni a cuccokat konzolba..mert beraktam egyet de az még txt file csak a megnevezés az hogy autoexec.cfg....
-
ReFleXx
addikt
Sokszor előfordul hogy leesik az fps 100 alá, a hang is akadozik/recseg, illetve a net_graph-on az sv: ilyenkor megnövekszik sárga/piros érték jelenik meg mellette. Ezt hogyan lehetne orvosolni?
-
mepet
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
értem már mire gondolsz. Közben jött egy email: "Steam Guard Mobile Authenticator device changed"
Tehát valamiért úgy érzékelte, hogy lecseréltem a mobilt.Megvan!
A legutóbbi iOS update miatt lehet, ezért érzékeli másnak a mobilt. Eddig sosem volt ilyen, és eddig sosem update-eltem az iOS-t. Lemerülés (tehát kikapcs) tuti előfordult velem korábban is. -
vzsryl
nagyúr
-
mepet
addikt
Na velem is megtörtént...
Trade offer elküld, azt írja a mobile app-ban kell okézni. Előveszem a mobilt. Elindítom a Steam nevű appot. Nézem, hát ez be sincs lépve... Belépek. Erre kér még sms autentikációt is. Megcsinálom. Erre okézom az offert, és így 3 napig hold-ra került. Vajon miért? Mert ugyanazon a mobilon, ugyanazon a wifivel, egyszer csak kidob kamura? És ami még rosszabb, hogy most ezt az offert le kellett cancel-elnem, és így most kaptam egy 7 napos trade cooldown-t a nagy semmiért...Tudja valaki esetleg miért dob ki a mobile app "csak úgy"? Lehet most épp nem ment a wifi (úgy látszott, hogy megy), és mobilnettel kapcsolódott és más az IP és ezért? Vagy ez csak szándékos szívatás, hogy nehezítsék a nyerészkedő traderek dolgát?
-
mepet
addikt
Igen, tényleg sokkal jóhiszeműbb vagyok, mint az átlag. Nem tudom mit jelent, hogy blatáns, de ami durvább, hogy a google sem tudja.
A társaim mindig sokkal hamarabb csalóznak, mint én. Sok war-on előfordult, hogy mondtam a társnak, hogy "na figyeld, most sokkal gyanúsabbat csináltam, mint ő, mikor lecsalóztad"... Emlékszem "ulow koromban" én is csalóztam olyanokat, akikről ma biztosan (már amennyire ez lehet biztos) tudom, hogy sosem csaltak.Véletlenül sem szeretném megkérdőjelenzni a sok csíteres sztorit, de ha elhallgatnám, hogy én bizony marha ritkán találkozom csalóval, akkor hamis képet festenék a játékról.
he7edik.: szokott lenni hely, viccen kívül dobj pü-t a profiloddal ha gondolod!
-
Zomb€€
őstag
Amugy a lebukottak (VAC) listajad meg tudod magad is nezni:
- Telepitsd fel ezt a plugint Chrome-ba: [link]
- Bongeszobol lepj be a steamedbe, es ott Baratok/Akivel nemreg jatszottal!!!Ezek csak ugye a VAC altal eltavolitottak, sok-sok nem lebukott faszcimbalo nincs koztuk!!!
-
Arkennys
addikt
Nem megkövezés, de egyébként nem gondolsz bele, hogy talán csak te nem találkozol a jelenséggel valami isteni csoda folytán annyira? Csak lehet oka, ha a játékosbázis jó része köpködi az egészet, mint a franc.
Én az utóbbi hetekben láttam szerintem nem egyet akiért tűzbe tenném a kezem, hogy nem volt tiszta. Egyik múltkor jelentett profilján is vigyorog a pár napos VAC, szóval csak nem voltunk hülyék, mikor annak tartottuk.
Bár most utóbbi időben nem is a csaló a legnagyobb problémánk, hanem a 100 óra játékidő alatti pro-k. Belövi magát az ég magasságába, végén pedig vigyorog, hogy nova egy, példának okáért, és van 70 órája. Mozgásán, lövésein mindenen látszik, hogy a realisztikus az minimum jópárszáz óra lehet. Nekem mostanság ez teszi az egész rangozást irrelevánssá és csak röhögni tudok mikor erről kérdezget valaki, hogy jaj rangod? Mit számít mostanra már ezen körülmények között... Persze, tenni ellenük nem lehet, de ettől még szétcs_szték a játékot úgy ahogy van.
-
Lackki
őstag
Legtöbb csaló sup-global, illetve silver szinten van. Erről volt vmi grafikon is, hogy milyen rankra repül a legtöbb ban.
Gondolom ez úgy néz ki hogy silveres vac: a nyomorult 10 éves aki kipróbálja a google első találatos wh+aimot
sup-global vac: már régebb óta csal, csak lebukott overwatchon, és/vagy szar wh+aimja van és nem frissítették gyorsan a drága készítők. -
vzsryl
nagyúr
Tegnap Xeroval toltunk 2 mm-et. Aki az első meccsen ellenünk csalt, azt a 2. meccsen mellénk rakta a rendszer. Ott már jól szemügyre vehettük. WH, ESP biztos volt, de gyanús volt a trigger is. Mozgása, spraycontrolja kb. silver 3-nova 2 között lehetett.
Kirakni nem tudtunk, 3-as premade-ben boostolta a másik kettőt.
-
Xero
nagyúr
Tegnap vzsryl-al mentunk ketten ket random meccset. O lem en smfc.
Elso meccsen 5-os premade, abbol harom 100 ora alatti. Elso oldalt relativ lazan hoztuk, majd hirtelen a hatom emberuk megtaltosodott. Addig is voltak erdekes readek es fuston keresztuli akciok, de betudtuk szerencsenek. Onnantol viszont teljesen egyertelmu volt.Masodik meccsen otbol harmat megkaptunk megint kozuluk, de mint tarsakat. Ebbol ketto volt a null oras. Igy mar teljesen tiszta volt, hogy fogalmatlan csalok. Kokemenyen radaroztak, mar akkor jo planton voltak amikor kb fogalmuk sem lehetett a dologrol. Az egyik aki az elozo meccsen romma lott minket az utolso helyen kullogott, ugy mozgott mint egy nova. A masik nem volt ilyen szemermes, siman early-peekelt a walkolo ellenfelre, prefire-t csak oda tolt ahol volt ellenfel.
Mar a meccs elejen kozoltem a szomoru hireket a masik csapattal, akik a vegere belattak, hogy sajnos igazunk volt.
Szoval nem olyan tiszta ez a MM...
-
mepet
addikt
Jöhet a megkövezés, de én nem értem ezt a sírást ami itt megy. Tegnap nyomtam 3 mm-et, nem volt csaló. Előtte a hétvégén összesen kb 10 mm-ből egy csalóval sem találkoztam.
dmg-smfg rankok között szoktuk nyomni, és nem akarom elkiabálni, mert a fenének sem hiányoznak a mocskos csalók (sajnos ezen topic követői között is akad ilyen puhatestű...), de idén talán még egyel sem találkoztam, és az elmúlt fél évben is maximum 3-mal...
-
vzsryl
nagyúr
Ilyen is rengetegszer előfordul velem is, társaimmal is, tehát teljesen valós, sőt velem olyan is minden nap megtörténik, hogy 1-2m-rel mellé lövök, és beadja. Elképesztően gagyi az egész hitreg a játékban. A 11 évvel öregebb 1.6 sokkal fejlettebb volna ebben, pedig az közel sem volt ilyen sűrűn frissítve. Nekem igazából csak ezzel az egy dologgal van bajom. A többi problémáról csak és kizárólag a gyökér játékosok tehetnek. Nem mindenki gyökér, de a többség igen, sajnos. Más generáció van itt, mint 1.6-ban.
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx
üzenetére
Elég sokszor találkoztam már ezzel a buggal.
Külön-külön is. Amikor másnál úgy látszik, hogy méterekkel az ember mellé lövök, közben minden lövés talál.
Meg amikor a defusoló/plantoló ellent képtelenség nem hogy fejbelőni, hanem egyáltalán eltalálni. Pedig utóbbira nagy büszkén azt írták valamelyik updateben, hogy fixálták -
ReFleXx
addikt
Elég durva hiba
-
Slystyle
őstag
Itt is rég jártam már, gondoltam a 2-3 hónap kihagyás után teszek ma egy gyors MM-et. Amint látom voltak átalakulások ami a rang rendszert illeti.
A kihagyott idő előtt LEM, most pedig berakott MG1-be (mondjuk az enemy is ilyen nova meg MG szint volt).
-
gtamate2
veterán
A személyeskedést itt fejezzétek be.
A hozzátartozó hsz-eket töröltem.
-
krecso
tag
Vanilla késeknél számít valamit a float value?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A fizetősre értettem a faceitet. Az igyenes ugyan olyan moslék.
-
errorcode06
őstag
válasz
gorillaZZZ
üzenetére
Igen, elég 30 naponta játszani egyet.
-
regener
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
De létezik...
-
-
SRII
őstag
mert vannak napjaim, amikor olyan szinten be vagyok tompulva, én --én azt hittem mindig ilyen vagy..OK

Másik!
Csaló az csaló, nincs jó fej és nincs kíváncsi csaló! Aki csal az sz.r alak és kész!Skilly
Sirok a nevetéstől. Ez a játék napról napra sz*rabb.Jó elrontották, élvezhetetlen szinte minden meccs!
Nincs sikerélmény...
10 mécsből eddig átlagban 6 nyertet lehetett hozni és legalább 2 döntetlen, 2 vereséggel zárult, most ez
- 10 mécsből, 5 meccs vereség, 3 meccs smurf aláz szarrá, 2 meccs pedig csalással vernek pépé...
Igen tényleg jó lett a változtatás, ezért is mentem más játékot játszani!
-
mepet
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Csaló a topicban.

Én szégyellem magam helyetted is.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Mostanság én is rengeteg 100 órás kis proba botlok, el is veszik a kedvet. De én fizetgetés helyett elkezdtem megbarátkozni az insurgencyvel, és azt toljuk
várok, hátha csitul ez a vihar a biliben, és megint játszható lesz a sima MM. Aztán lehet, hogy soha. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ