Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecóóóó
tag
rob210
Igen 800 as..
épp ezér szeretnék énis kérdezösödni.. mert énis hallotam roal hogy elég jo kis tuning lap.csak én még nem tuningoltam soha. és igy nem angyon tudom mit huzak hova menyire stb.. valakitöl szivesn elfogadnék egy tippet meg egy kis segitséget..[B]rob210[/B
Visszatérve milyen vizhütésel foglalkozol?
ez most érdekelne.. csak beszerelésel vagy esetleg eladásal is, stb ...?

És ha esetleg van kedved akkor segihenél egy kicsit nekem bbe a tuningolásba ha már ilyen jol ismered a lapot..

Akár itt is irhatod de ha gondolod PÜ be is irhatod mit hogy kkéne huzni és menyire stb.. pár #..feljebb le van irva mi van a gépbe stb.. elöre is köszönöm
Üdv Fecóóóó -
Fecóóóó
tag
hütöt elfelejtem.. a hütö az egy gyári. celeron hütö S: nem volt még idöm veni
+ van még benne 3 hütö a házba amiböl 2 még a proci felé nyomja a hideget -
Fecóóóó
tag
[B]Zé[/B Mit töltsek ki rajta? magyarul arra vagy kivncsi hogy mik figyelnek a gépbe? akro azt leirhatom ide is azon nem mulik
- Abit IL9 Pro
- 1GB DDR2 Kingmax
- GeCube Radeon X800GTO 256mb
- 2.7es Intel Celeron
ha még esetleg kell info szoljál és irom csak mond mi kell..
én öszinte legyek nem nagyon tuningoltam még igy a gépet szoval Zé Mester ha esetleg lenne kedved segitetnél egy kicsit mit és hogyan csináljak mit menyire mit hogyan.. olyan kivi lennék mit bir a kicsike.. sokan monták már hogy cerkát merjem huzni de sose tuttam hogy .. elöre is köszönöm Üdv -
Fecóóóó
tag
lenne egy kérdésem..
Egy 2.7 es Celeront merjem huzni?
és ha igen akor kb meddig. és milyen progival? mert bioszba nem nagyon akarm buherálni..
legyetek oly kedvesek segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez most érdekelne.. csak beszerelésel vagy esetleg eladásal is, stb ...?