Hirdetés
- Yettel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
jó ok, benne van.
de ki a f***t érdekel egy táblázat ????
abba azt írnak bele amit akarnak, de a valós életbe soha nem papírforma szerint fog menni minden. ha te a táblázat szerint tuningolsz, akkor csak sajnálni tudlak.
De Te nyugodtan toljad neki az átütésit
ezt az átütésit meg hagyjuk már, mikor 2 fokon megy a proci, terhelve meg max 10 fok.
örülök neki hogy egyes embereknem a fesz állításról az első dolog ami eszébe jut az az átütési faszság.
tolni is fogom neki, sőt,mostmár meg van csinálva úgy a V-Mod a lapot, hogy 1,725V is simán mehet a procinak. és garantálom hogy azt is meg fogja lapni ma este.
és akkor majd lehet jönni a táblázattal meg minden ilyen snassz akármivel.

am meg ebből kellene felnőni, hogy amikor tuningolsz, akkor nem az általános marhaságokat figyelembevenni (táblázat) hanem saját magadnak kitapasztalni hogy mit meg hogy és hogy úgy mi és hogy lesz.

subaruwrc : köszi, tudtam hogy számíthatok rád

DewiL : tudom, ezért építettem be egy füstérzékelőt a gép tetejébe, így ha problem van akkor már el is szívja LoL
utána pedig szépen összeszedem, és visszatöltöm a prociba, és akkor megy tovább

Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt az átütésit meg hagyjuk már, mikor 2 fokon megy a proci, terhelve meg max 10 fok.