Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz NRG #6202 üzenetére

jó ok, benne van.
    de ki a f***t érdekel egy táblázat ????
    abba azt írnak bele amit akarnak, de a valós életbe soha nem papírforma szerint fog menni minden. ha te a táblázat szerint tuningolsz, akkor csak sajnálni tudlak.
    De Te nyugodtan toljad neki az átütésit :K :U :DDD ezt az átütésit meg hagyjuk már, mikor 2 fokon megy a proci, terhelve meg max 10 fok.
    örülök neki hogy egyes embereknem a fesz állításról az első dolog ami eszébe jut az az átütési faszság.
    tolni is fogom neki, sőt,mostmár meg van csinálva úgy a V-Mod a lapot, hogy 1,725V is simán mehet a procinak. és garantálom hogy azt is meg fogja lapni ma este. :DDD
    és akkor majd lehet jönni a táblázattal meg minden ilyen snassz akármivel. :U :U

am meg ebből kellene felnőni, hogy amikor tuningolsz, akkor nem az általános marhaságokat figyelembevenni (táblázat) hanem saját magadnak kitapasztalni hogy mit meg hogy és hogy úgy mi és hogy lesz. :U

subaruwrc : köszi, tudtam hogy számíthatok rád :DDD :DDD

DewiL : tudom, ezért építettem be egy füstérzékelőt a gép tetejébe, így ha problem van akkor már el is szívja LoL :DDD :DDD
    utána pedig szépen összeszedem, és visszatöltöm a prociba, és akkor megy tovább :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák