Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
hali
a deszkát megvetted már ? mert ha még nem akkor javasolnék helyette másat : ASUS P5K-E vagy P5K Premium, vagy ha nem akarsz ASUS-t akkor Gigabyte P35-DS4 vagy P35-DQ6.
ezek majdnem ugyanannyiba vannak mint az MSI, és tuning szempontjából is pizitív felőlük a visszajelzés.
ramokkal kapcsolatban nyugodtan dönthetsz a Kingmax mellett, de ne 800as ramot vegyél, hanem 1066-osat, így legalább amiatt nem fog később fájni a fejed hogy esetleg a ram visszafog tuningkor. azt hogy a Kingmax klafa-e vagy sem az relatív, de nézd meg az aláírásomba, nekem is 2x1GB Kingmax 1066MHz van és 1200MHz felett is mennek !!!
szerintem nem éri meg a 25-30e ft-os ram, csak azért hogy most az Baliistix vagy A-Data EE, mert a világon soha nem használod majd ki, csak esetleg villoghatsz vele hogy ilyen meg olyan késleltetéssel Everest tesztben ennyi meg annyi MB/s-et produkál. --> sztem nincs értelme !!!procival kapcs megintcsak kérdés hogy meg van-e már véve. mert ha még nincs, akkor javaslok egy újabb fajta C2D-t (E6550-E6750-E6850). tuningban is jobbak, így nagyobb esélyed van a magasabb órajelre

remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby elektronika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs