Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
hali
a deszkát megvetted már ? mert ha még nem akkor javasolnék helyette másat : ASUS P5K-E vagy P5K Premium, vagy ha nem akarsz ASUS-t akkor Gigabyte P35-DS4 vagy P35-DQ6.
ezek majdnem ugyanannyiba vannak mint az MSI, és tuning szempontjából is pizitív felőlük a visszajelzés.
ramokkal kapcsolatban nyugodtan dönthetsz a Kingmax mellett, de ne 800as ramot vegyél, hanem 1066-osat, így legalább amiatt nem fog később fájni a fejed hogy esetleg a ram visszafog tuningkor. azt hogy a Kingmax klafa-e vagy sem az relatív, de nézd meg az aláírásomba, nekem is 2x1GB Kingmax 1066MHz van és 1200MHz felett is mennek !!!
szerintem nem éri meg a 25-30e ft-os ram, csak azért hogy most az Baliistix vagy A-Data EE, mert a világon soha nem használod majd ki, csak esetleg villoghatsz vele hogy ilyen meg olyan késleltetéssel Everest tesztben ennyi meg annyi MB/s-et produkál. --> sztem nincs értelme !!!procival kapcs megintcsak kérdés hogy meg van-e már véve. mert ha még nincs, akkor javaslok egy újabb fajta C2D-t (E6550-E6750-E6850). tuningban is jobbak, így nagyobb esélyed van a magasabb órajelre

remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest