- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
apropó. találtam egy korábbi beszélgetést ahol C2D procik tuningolhatóságáról volt szó.
íme :
Kérdés : - annak mi értleme van ,hogy 1,7V-t kaphat, az már átütési fesz ,nem?Akkor meg kuka?!
Válasz : - en lattam 1.9 volton uzemelo kentsfield-et is..
Kérdés : - Léggel gondolom egyből (de legalábbis nagyon hamar) megpusztulna 1,9 V-on. (Nem tudom, a hővédelem esetleg még megmentheti-e ilyenkor az életét...
)
Mindazonáltal mi az általános tapasztalat? Komoly léghűtéssel, ill. vízzel mekkora az a feszültség, amit tartósan (néhány évig) elviselnek ezek a CPU-k?
Válasz : - nemhalna meg 1.9 volton.. azonnal lekapcsolna, ahogy elerne a 100 fokot..
szerintem 1.6 volton is lehet hajtani levegovel (en is ezt teszem)
a válaszokat westlake írta, akiről úgy tudom hogy látott már sok szépet és jót.úgyhogy én továbbra is úgy vagyok ezzel az átütés dologggal hogy "hiszem ha látom" (persze ne a saját gépemen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)