- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Apple Watch
- Yettel topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
még gyurma, na majd jól megfejellek te kis szépszemű

amúgy érdekes dolgok alakultak ki most : (tudom hogy tehetséges vagyok és persze szerény) szóval sikerült belőni a lapon a VMod-ot. mostmár nem ugrál össze vissza a fesz, hanem FIX, annyi amennyi be van állítva.
sőt : megtaláltam azon a kis baszáson azt a pontot, amelyen már nem annyit ad amennyit beállítok hanem mégtöbbet. úgyhogy gondoltam így lesz a legjobb ha több feszt ad le.
példa kedvéért :
- BIOS : 1.3500V
- IDLE : 1.3840V
- LOAD: 1.3840V
úgyhogy ez most ígymarad, rohadt boldog vagyok, hogy ez most így megy, pedig délelőtt már azt hittem darabokratöröm az egész alaplapot
köszi szépszeműnek hogy segített, mélküle is ment volna, de muszály mindenbe beledumálnia

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest