Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz Anthony28 #5413 üzenetére

na akkor kezdjük az elejéről

1.: Ez a hirdetés szerintem fake. :U
    a sráccal több hónapja beszélgetek msn-en, abszolút normális, korrekt emberke, nem holmi szedett-vedett marha, kapzsi kis pancser.
    amikor megrendelte németből ezt a procit már akkor tudtam róla, azt id tudtam hogy felteszi hirdetésbe (először csak azért hogy mégis mennyit kapna érte, aztán mikor írtam neki msn-en is hogy megvenném, na akkor döntötte el hogy tényleg eladja).
    gondolom ezt a FAKE dolgot abból agyaltad ki, hogy újonc. sajna nagyon elterjedt ez a dolog PH-n hogy aki újonc az biztos átbassza a népet, pedig nem.
    (én is voltam újonc és a regim után 1 héttel egy 150e ft-os szervert hirdettem, amit a vásárló a legnagyobb megelégedéssel vett át tőlet.)

2.: Basszus.Ki mondta hogy nappal kell orthos-t futtatni? :W
    kii mondta hogy éjjel ráérősen ki van kapcsolva a gép, semmittevés miatt ?????
    éjjel letöltés megy, maxra járatva amit csak tudok mindent szedek le, és nem nagyon szeretném reggelre azt látni hogy egy szaros BÉTA állapotú "állati" tesztprogram miatt lerestartod, vagy kékhalálozik a gép. mert akkor FLEX & Kalapács efekt következne.
    3.: Nálam bevállt, mert az ennyi idő után sem hibázó procival még sosem volt gondom!
    #5407-be és #5410-be leírtam miért gondolom azt hogy az orthos egyáltalán nem mérvadó (szerintem).

4.: Engem a 8-10 óra orthos ill. 3-4 óra prime95 nyugtat meg. :K ;)
    hát ha téged az megnyugtat akkor nyugodj békében, mit bánom én. engem rohadtul nem. :U

5.: Az pedig hogy egy procit játékok alatt tesztelni?? :Y
    egy játék sztem sokkal komplexebb mint egy natúr orthos teszt. és érdekes módon ahol az orhos ment "stabilan", ugyanott a Crysis rég hanyattverte magát betöltésnél.
    és nem a ram vagy az FSB magas sebessége miatt, hanem egyszerűen azért mert nem bírta a proci és ennyi. ott már nem volt stabil, de amikor visszavettem egy kicsit a proci sebességét, utána órákig nyomtam neten HIBA NÉLKÜL !!!!!!!

6.: ui
    akkor nyisd ki a kicsi szemedet és látni fogod hogy 4000MHz-en 3 óra után se fagyott a gép (be is van nyilazva a gyengébbek kedvéért) De tudom,, ebbe is bele kell kötni mert nem a szupersztár Orthos meg Prime motyókkal lett mérve. NO COMMENT !!!!

7.: Mert ha nagyon akartam volna el tudtam volna előled csaklizni, úgy, hogy kicsit több pénzt adok érte.Presztizsből.Direkt nem tettem ajánlatot. ;)
    hát ez meg............röhelyes és egyszerűen nevetségesen nagyképű.
    csak elárulom neked, hogy hamarabb tudtam hogy el lesz adva a proci, minthogy fel lett volna téve hirdetésbe. többekközött azért is lett feltéve hogy esetleg az én ajánlatomtól akad-e jobb. ennyi.
    de hidd el ha te 70e-t kínáltál volna érte, akkor nyugodj meg hogy én 75e-t, márcsak azért is.

úgyhogy hagyjuk inkább, ismerem a srácot, és nem hiszem hogy egy ismeretlennek adta volna el, ha egy ismerős haver is keresletet mutatott volna az említett termék felé.
    csupán ennyi a véleményem, sorry mindenkinek ha sok lett, de ezt nem tudtam rövidebben kifejteni, mert az egyszerű gyerekes és felesleges megnyilvánulás lett volna : (no comment)

Új hozzászólás Aktív témák