Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Ez a hirdetés szerintem fake.
Beszéltél már az emberrel? Mondta hogy 100% a tied lesz? Az pedig hogy te bemondás alapján veszel egy "elvileg" jó tuningpotenciállal bíró használt 6850-et 56k-ért azaz drágábban mint egy újat...már ne is haragudj de madárság.
Mert akkor gyere vedd meg az én quadomat 48k-ért 4,2 ghz stabil 1,4V és abszolút nem melegszik...sőt! Hűt! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Basszus.Ki mondta hogy nappal kell orthos-t futtatni?
Kicsi logikai érzék kell hozzá hogy melyik napszakban nem használod amikor tud futni viszonylag sokat....csak nem akkor amikor alszol?Bingó!
A másik pedig a 8 órás tesztbe felesleges kapaszkodni.
Mert volt hogy 10 órát is ment mert többet aludtam.
Nálam bevállt, mert az ennyi idő után sem hibázó procival még sosem volt gondom!
Mondom ezt úgy hogy szeptember óta volt E6550 ami 3,5ghz ment orthos stabilan,volt 6750e-m ami 3,8ghz tudott 1,5V 24/7-be load 71 fokon,most pedig egy quadot nyúzok ami 1,4V tudja a 3560mhz-et természetesen prime stabilan.Szóval tesztalanyokban hiány nem volt ezalatt a cirka 5 hónap alatt.
De igazából mindenki azt futtat amit akar, és annyi ideig ameddig akarja.Felőlem Pac Man alatt is tesztelheti és elhitetheti magával hogy stabil ha ettől megnyugszik.Engem a 8-10 óra orthos ill. 3-4 óra prime95 nyugtat meg.
Az pedig hogy egy procit játékok alatt tesztelni??
Monitoroztatok már Crysis-t, vagy hasonló kaliberű játékot?Mert én igen.4 magnál 90-50-30-10% a kihasználtság.Szóval nincs kihasználva még 2 mag sem 100%-ban a jelenlegi egyetlen über gépigényes csúcs játékon.
Kifagy betöltésnél?Azt se hiszem hogy procitól van mint inkább a túlhúzott fsb-ből adódóan a memóriák hibáznak. 
ui: a tesztek meg...ezek igazából csak annyit mutatnak hogy a win fut ennyi mhz-en.Prime,orthos teszt nincs a képeken ,és köztudott hogy a procikat azzal teszteljük.
Félre ne értsd nem vagyok irígy, nem sajnálom, kívánom hogy összejöjjön és igaz legyen.Mert ha nagyon akartam volna el tudtam volna előled csaklizni, úgy, hogy kicsit több pénzt adok érte.Presztizsből.Direkt nem tettem ajánlatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsi logikai érzék kell hozzá hogy melyik napszakban nem használod amikor tud futni viszonylag sokat....csak nem akkor amikor alszol?Bingó!
Mert volt hogy 10 órát is ment mert többet aludtam.
Nálam bevállt, mert az ennyi idő után sem hibázó procival még sosem volt gondom!