Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
de a feszültség ne haladja meg 10%-al az alapot afölött csak vízhűtéssel vagy nitrogén
könyörgöm hagyjuk már az ilyen marhaságokat.
nem hülyeségekre van szüksége, hanem tanácsra.
ha számolnál, akkor tudnád hogy az 1.3500V (E6750-esetében) + 10% nemtöbb mint 1,485V.
és ez sajna még igencsak keves.ha te így gondolod a tuningot, akkor nagyon tudom sajnálni a QX6850-edet, mert akkor megvan az ok, hogy miért megy csak 3700MHz-et.

KiriK : a 400as FSB-hez sztem adj a procinak 1,3875V-ot, nálam is annyival megy stabilan. megy kevesebb fesszel is, de néha megfagy.
az energiavédelem meg ilyenek meg maradhat bekapcsolva, ha nem akarod hogy folyamatosan maxva járatva menjen. én kikapcsolom alapból, de nem vagyunk egyformák.ha problem van, írj nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet OFF topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Kés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 17 - alap
- Ford topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest