Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
köszi, ez jól esett.

amúgy azért nem veszek, mert így legalább eszi SubaruWRC barátunkat a penész hogy ő a böszme nagy reaktorával annyit se ér el, mint én a kicsi ártatlan, törékeny lelkű gyári szarkupacommal

de am tervezem hogy veszek valami emberi szem számára is kellemes megjelenésű hűtőt.
de csak karácsonyra vagy utána.
-
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek.
íme a mai tuningdélután eredményei !!!
Vista Ultimate 32bit - 3DMark Scores:
3DMark03 v3.60
: 41632
3DMark05 v1.30
: 22837
3DMark06 v1.10
: 12462
XP SP2 Hun - 3DMark Scores:
3DMark05 v1.30
: 22765
3DMark06 v1.10
: 12840
C2D E6750 Tuning:
1. - Bemelegítésnek egy kis 03
2. - Délután 3 körül
3. - Tesztelgetés
4. - 4,0GHz körülményei
E6750@3960MHz 8x495FSB 12-10 5-5-5-18 CR2
E6750@4000MHz 8x500FSB 12-10 5-5-5-18 CR2hát ennyi lenne. a procinak nagyon örültem hogy sikerült elérni a 4GHz-et.
videókari ment volna feljebb is, az 1000MHz-es mem az még koránt sem a vége volt, de nem akartam szétnyúzni (még a teszt előtt eldöntöttem hogy a cél az 1000MHz)de mostmár nagyon kíváncsi vagyok hogy a proci valyon mit menne egy kis szárazjéggel, úgyhogy sztem valamikor 2 ünnep között megejtek egy olyan tesztet is

-
subaruwrc
félisten
kicsit hiányzik is
még van szufla benne csak az 1mega cahce visszafogja csöppet.
nem várom el hogy jobban menjen csak kissebbségi érzésem lesz tőle
olyan 115-117% meglehet 1.52-1.55körül. attól teszem függővé mennyire melegszik. nem fog polírt kapni mert nem sokáig lesz nálam. kell vmi nagyobb vas.

-
subaruwrc
félisten
remélem hétvégén is az lesz

Zé_Mester helyes helyes markoljál csak
ilyenre nem tudok gyúrni mert 76gs-sel értelmetlen
Zájec az 1000/1 cpu-t képletesen értettem mert örültem mint majom a farkának hogy nem wallos 390en pl. van ennél jobb proci nem vitatom. azt hogy minden M0 steppes proci Q fpo-s meg végleg nem gondoltam....
a következtetést a quadokból vontam le igaz nem helytállóan mert nem tudok jelenleg másik jó FPO-s e2140et.
szóval sorry. -
Zájec
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
lehet hogy a quadnál jól mennek az akkori gyártásuak ... de ebböl szerintem
nem lehet összehasonlitást következtetni..
ha meg erröl az egy prociról tudsz csak valamit akkor miért következtetsz?
honnan tudod hogy a többi nem-e menne ugyanúgy...
akkor meg miért mondasz "1000/1"
-
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek ezen a szép kis hűs napon
mivel ma pont optimálisnak tartottam a kinti hőmérsékletet, ezért úgy döntöttem hogy kihajintom a gépet a teraszra. jelenleg 1,5 fokot mutat a hőmérő.
most épp videókártya tuning megy ( a procinak már tudom mennyi a vége kb). és amikor megtalálom a videókari végét is, akkor mindent maxra tekerek és csinálok majd pár tesztet, amiket majd megosztok itt mindenkivel.

elöljáróban annyit hogy az E6750-es procim most 480-as FSB-n 3840MHz-en ketyeg 1,625V-tal és így 7 fokos a tesztek alatt
de egyenlőre ennyi, részletek később
addig is jó fórumozást

-
Silent Bob
tag
Valamivel 3.6 alatt, de nem kerestem még meg, nem volt kedvem szórakozni vele.
3.4-en nem volt stabil (nem is próbáltam azzá tenni), 3.6-on xp telepítő lemezt kért.CPU tulajdonságai:
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E6420
CPU alias Conroe
CPU stepping B2
Engineering Sample Nem
CPUID CPU név Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz
CPUID revíziószám 000006F6h
Magfeszültség 1.350 VCPU sebesség:
CPU órajel 3200.0 MHz (eredeti: 2133 MHz, overclock: 50%)
CPU szorzó 8.0x
CPU FSB 400.0 MHz (eredeti: 266 MHz, overclock: 50%)
Memóriabusz 400.0 MHz
DRAM
SB arány 1:1 -
Muton
addikt
válasz
Silent Bob
üzenetére
az jó ha hűvös, de ettól sem kell megijedni, ha a pluszfestől melegszik (nem is) kicsit

egyébként hol van a procid stabil és winboot vége?
-
japy
őstag
Valaki aki járatos a dologba E4500-nak mennyi lehet a maximum amit ki lehet hozni belőle??
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
changbácsi
üzenetére
óóóó sűrű bocsi, elnéztem a linket

szóval erre gondoltam :P5K BIOS - Tuning
itt szépen le van írva minden, kezdetektől így hajtom a lapot
hajrá-hajrá.
bye -
Silent Bob
tag
Most 400FSB, 8-as szorzó, ahogy olvtárs javasolta, stabil. Mondjuk ment már így is egy ideig, 3.2 GHz elég is. Egyelőre.
Magok 41 fokosak, CPU 44 fokos, és van még hűtő potenciál bőven. ;-)
Elöl-hátul 1-1 12-es venti, a hátsó gyári Antec, kis kapcsolóval 3 fokozatban állítható (most alapon van), elöl egy Thermatake Silent Cat. Meg ugye a Hyper TX, ami mondjuk 2000-ren pörög. Q-Fan biosban ki van kapcsolva, mert bacott szabályozni, és melegedett a cucc szépen. -
Ribi
nagyúr
válasz
fabicska
üzenetére
Elvileg nem. Szerintem van is underclocking topik. Szal nem hulyeseg a kerdesed.
Amugy a gep nem fog sokkal kevesebbet fogyasztani, mert a gep ha nem nagyon hasznalod kb 60W-ot fogyaszt. Ebbol a proci kb 15-20W. Kb a monitor eszik annyit mint az egesz gep.
A feszkot meg nem tudja allitani az asrock. -
fabicska
tag
Sziasztok!
Leszoktam a gépről, és már csak msn+zene+videó+különféle multimédiás alkalmazásokra használom a gépet, és a core 2 duo-m teljesítménye már sok lett így (légyszíves ne nevessetek!!).
Az alaplapom nem támogatja az EIST technológiát, hogyha a gép nincs használva komolyabban, akkor csökkenti az órajelét.
Én is ilyet akarok csinálni, csakhogy a normál 10*200-as órajelet, ha 10*120-ra vinném, akkor az nem tenne neki rosszat?
(Talán hülyeség, amit kérdezek??)Köszönöm sziasztok jó fórumozást

-
Muton
addikt
válasz
Silent Bob
üzenetére
50-60°C az nem sok. nekem ájdelben ment annyin, igaz passzív hűtés mellett.
biztonságból állítsd a biost 90 fokos vészlekapcsolásra, azt hadd szóljon
-
emre33
addikt
E6850 cpuk átlagba birják a 9x440=3960 Mhz? (2,4 ram szorzó ugye van az X38 lapokba?)
Mennyi feszültség melett? Túl sokat nem szeretnék neki adni (léghütés lesz ) és a cpu-t se válogathatok. -
Ribi
nagyúr
válasz
Silent Bob
üzenetére
Szerintem vedd vissza a szorzot 8-ra es az fsb-t 400-ra. Jobban jarsz vele.
-
Zé_Mester
őstag
ehheeeeheeeee, az eszkimós dolog valóban jól jönne. vagy legalább lenne valami rokonom ott fent. minden új gépemmel elmennék egy kis nyaralásra

alapon is lehet a karival produkálni, de már 1 hete idegesít, hogy még mindig nem néztem meg hogy mennyi a vége
a múltkor amikor lefagyasztottam az egész szobát, lehetett volna azzal is szórakozni, de ugye miért ne, barátnőm jött hozzám, aztán nem akartam belőle hóembert csinálni. de majd holnap......már alig várom hogy ismét fagyasszak

-
Silent Bob
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Visszaraktam egy régebbi beállítást, ram 2.1V-ot kap (ahogy a modulon is fel van tüntetve, mondjuk biosban ez az érték piros. Hülye a bios, hiszen ennyi az előírt fesze)
Ketyegek szépen 3.02 GHz-en, alapon 39 fokos a proci.
Ment már 3.4-en is, 3.6-nál reklamált a vinfos, hogy rakjam be a telepítőcédét... ;-)Magfeszültség 1.350 V
CPU sebesség:
CPU órajel 3008.4 MHz (eredeti: 2133 MHz, overclock: 41%)
CPU szorzó 7.0x
CPU FSB 429.8 MHz (eredeti: 266 MHz, overclock: 62%)
Memóriabusz 429.8 MHz
DRAM
SB arány 1:1Csak amikor filmet konvertáltam, felcsúszott 50-60 fokra, kicsit megijedtem hogy sok neki.
-
fdisk
őstag
-
Zé_Mester
őstag
köszi, ez tetszett
épp most voltam amúgy kint, szétnéztem hogy milyen idő is van és hmmm.....épp ideális egy kis civakodásra. csak most lusta vagyok megint kipakolni minden mogyót, szellőztetni meg nem akarok, mert nyűgös is vagyok ma
úgyhogy majd holnap, de a 8x495FSB és az 1224MHz-es memória sebesség még koránt sem végleges
azt megn nem is akarom megemlíteni hogy a videókarit még meg se néztem hogy mire képes, de ezzel nem akarok semmire se célozni LoL 
-
pLau
csendes tag
hello!Húzni szeretném a gépem.Asus P5B-E alaplap,c2d E6400@2.13 mhz,2Gb 800 mhz ddr2 Kingmax ram.Valaki letudná irni a biosba miket kell beállítanom és mennyire tudnám felhúzni probléma nélkül?Kösz
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Silent Bob
üzenetére
a ramokat 400-nak is fogja látni, mivel ez a valós órajel. de ha beszorzod 2-vel akkor rögtön meglapod hogy miért olyan a ram amilyen : 400x2=800.
nálap pl ezt írja ki, és ez így helyes : Kingmax tuning
ha megnézed az everest táblázatát láthatod hogy a ram 1224MHz-en megy, de csak 612-t ír ki az everest. ez így van, emiatt nem kell megilyedni.
így néz ki a memóriák sebessége:
400-200MHz, 533-266MHz, 667-333MHz, 800-400MHz, 1000-500MHz,1066-533MHz.......és így tovább.
az everest nem méri hibásan, ne ijedj meg.
a gyári időzítések 4-4-4-12 pedig azért nem stabilan mert valószínűleg kevés feszt kap.
adj neki 2.2V-ot.
azzal tuti menni fog. volt korábban itt valakink ugyanilyen gondja, ami meg is oldódott ezáltal.prociról pedig annyit hogy alapon használva IDLE olyan 30-45 fok között a normális, persze ez is függ hogy milyen proci. LOAD-ba olyan 60 fok körüli az általános, de is függ sokmindentől.
ami felett már nem barátsos hajtani őket, az 80fok és felette.
remélem tudtam segíteni valamit
-
fdisk
őstag
válasz
zsolt1224
üzenetére
Jelenleg többet semmiképp se.Ha csak nem akarod elfüstöltetni a prockódat.
Cserélj hűtőt.Tipustól függően azután akár 1.5-1.6 V-ot is adhatsz neki.
Természetesen "normális" szobahőmérsékleten.(20-22fok),nem úgy mint Zé_Mester,aki nyitott ajtó és ablakknál fagypont körüli hőm.-en tesztelget 1.7V-al..
-
Silent Bob
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve GeIL CL4-4-4DDR2-800
Sorozatszám Nincs
Gyártás ideje 27. hét / 2006
Modul mérete 1 GB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 1.8
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-RefreshMemória időzítések:
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) -
Silent Bob
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Jaja.
Ha alapon csak az időzítését állítom, akkor megbolondul.
Elméletileg 4-4-4-4-12-n kéne járnia 2.1V-on (Ultra), most 5-5-5-5-18o-n vanEverest összegzése viszont: Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Silent Bob
üzenetére
Effektiv 400asnak?
-
Silent Bob
tag
Srácok!
Írna valaki beállítási paramétereket a konfigomhoz?
Próbálkoztam ezzal-azzal, de az Everest mindig 400MHz-esnek látta a ramokat, nem vágom miért. Procinak mennyi a legmagasabb hőfoka amit károsodás nélkül elvisel?
Jelenleg alapon ketyeg a vas.Köszönöm, sok időt spórolnátok meg vele.
-
-
zsolt1224
csendes tag
Hello! most lett összerakva az uj gépem: ga p35 ds3as lap e4400as proci és 2*1 gb geil black dragon 800as (cl4). A kérdés az lenne hogy mennyi feszültséget adhatok tartosan és biztonságosan a procinak (gyári hűtés) és a memoriának? Jelenleg a bios szerint 1,38125v kell a procinak hogy orthos stabil legyen 2,9ghzen (362*8), így orthos alatt 73 fokig is elmegy a maghőmérséklet 3gigához már 1,43 körül kell. a memoria 905ön megy 5-5-5-15ös időzítéssel 2,0volton 2,3on már megy 4-4-4-12vel is.
-
Zé_Mester
őstag
menni fog az, nyugi.
a DFI lap jó kis lapocska, bírni fogja. kérdés hogy a procid is akarja-e
elvileg alapfesszel mennie kell 420-430as FSB-vel, de ugye ez megint olyan dolog amit csak akkor tudsz meg, amikor húzni kezded.
nekem az E6550-em 517-ig bírta 1,585V-tal. és slussz. tovább akkor se ment amikor idegből adtam neki 1,7V-ot
. de az 500-nak is már nagyon örültem akkor.úgyhogy hajráhajrá, menni fog az. ha nem , akkor írj, valaki úgyis segít
sok sikert hozzá !!!!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
changbácsi
üzenetére
na ha így első nekifutásra tunigolsz, akkor próbáld ki ezt : P5K BIOS - Tuning
itt szépen le van írva hogy mit kell állítani.annyival kiegészíteném, hogy a memóriák odőzítéseit 5-5-515-re tedd (itt a leírásban 4-4-4-12 szerepel)
még annyit hogy a memóriáknak elég lesz a 2,1V helyett 2,0V is.hát így most ennyi, sztem menni fog frankón, ha mégse (bár kiártnak tartom) akkor írj és segítünk

SOK SIKERT!!!

-
rup1u5
nagyúr
Zé_Mester, Qru : köszönöm !
remélem a dfi-vel azért meg lesz az 500as fsb. kicsit bánom hogy nem egy 6850-est vettem a 8as szorzó miatt de első szempont a költség6ékonyság volt. 3500Mhz-el már boldog lennék de majd meglátom mit lépnek a vasak és jövök ide konzultálni.
mi a steping sorrend tuning szempontból?
intelnél is fent van a kupakon vagy csak cpu-z mondja meg? -
changbácsi
tag
Szervusztok mesterek!
Bevallom, hogy fogalmam sincsen mikről írogattok. Életemben nem tuningoltam semmit.
De minden tiszteletem a tiétek.
Ilyen a konfigurációm pár hete vettem:
asus p5k, intel c2d 6550 2,33 ghz, kingmax 2x 1 gb ddr2 800 mhz.
A processzoron van egy nagy zalmann hűtőm.
Lehetséges ezt húzni?
Ha nem gáz valaki szájbarágósan, mintha hülyegyereknek magyarázna, el tudná mondani hogy miket, hol és hogyan állítsak be a bios ban?Köszi.
Lama vagyok segítsetek jeligére

-
javiKA
csendes tag
Hello! Volna egy kérdésem hozzátok. Core 2 Duo E4400-om van jelenleg alapfeszen. Egy Asus P5B-vel használom. Hogyan tudnám meghúzni a procit? Gondolom ezt itt elmondani hosszú lenne, de aki egy oldalt adna, ahol elmondják illusztrálva azt megköszönném. Sajnos BIOS-ba csak olyanokat találok mint az ASUS beépített tunigja amit max 20%-ra tudok tenni ami nekem kevés még. Régi P4-emnél csak beírtam mekkora órajelen futassa és már működött is.
-
subaruwrc
félisten
[link]
első nekifutásra ennyi. folyt köv hideg levegővel és keményebb finomhangolással.
azért nem rosz egy E2140től amit már leovisoztak és lekispöcsöztek
-
Qru
MODERÁTOR
Én is S939-ről váltottam anno. A legfuribb, hogy nincs HT link, nincs ram visszaosztás.

Alhangon is 3GHz minimum kihozható belőlük. Hűtéstől is függ, de azért 1,5V-nél többet ne adj hosszútávon sztem a procinak, nb-nek +0,1-0,3V ettől többet tartósan szintén ne adj, illetve nézd meg kézzel mennyire melegszik, biztos ami biztos. Ramot tedd 1:1-be, így 400-as FSB-nél megy 800at, 450-nél 900-at 500-nál 1000-et stb. Ramnak adhatsz 2,2-2,3V-ot is (én 2,2V-ot adok a ST T800-amnak ez a gyári specifikáció, tehát drop-ot beleszámítva 2,3V mehet lazán). Időzítás ügyben nem tudok segíteni, mert nincs tapasztalatom a ezzel a rammal. 1000Mhz Cl4-ben talán meglesz 2,2-2,3V-al.
7x400-ról indíts, ramank adj kapásból 2,2V-ot, 7x450-et vinnie kéne alapfeszen (az én 6300-am is ott fogy el alapfeszen). Aztán szépen mész feljebb. Ha borul valahol a dolog adsz a procinak ha az sem segít nb-nek +0,1V-ot...
-
Zé_Mester
őstag
nekem csak próba jelleggel ment 495-ön, 1,7V-tal. közbe nyitva volt az ajtó és jött be a friss hideg levegő, amúgy nem merttem volna 1,7V-ot adni neki.
ment volna kicsivel kevesebbel is, de lusta voltam ezzel szórakozni.sztem adj neki nyugodtan 1,6V-ot, vagy 1,625-öt, és akkor meg tod nézni hogy 500-on stabil-e. ha bebootol vidóz, akkor bírja, csak valszeg kevés neki a fesz.
ha esetleg van lehetőséged rá, akkor kicsit szellőztess ki a szobába, sokat jelent majd hőfokba a tesztnél.
a feszingadozással meg nem kell annyira foglalkozni, nincs olyan lap ami nem ingadozna.
nekem is 0.02V-tal kevesebbet ad le, mint amennyire beállítom a Bios-ba.
-
Zé_Mester
őstag
egy 6550-es proci jó esetben megy 7x480as FSB-vel, de mondjuk az enyém annó ment 7x510-en is. szerencse kérdése a tuning, így előre nem nagyon lehet megmondani.
ramokkal kapcsolatban, a Crucial ramok simán mennek 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be,de gyárialg 2.2V van megadva hozzá.
de magasabb sebességen is bőven megy ekkora időzítéssel.
a DFI lap elég lesz alapnak a tuningra, hogy mennyi feszt kapjon, az megincsak a szerencse kérdése ami majd tuning közben derül ki hogy kell-e neki a plusz és hogy mennyi.
de jó kis konfig lesz, próbálkozni kell majd a beállításokkal, én is rászántam majdnem 2 napot amíg kifacsartam az aláírásomban szereplő eredményt
de sok sikert hozzá, jó kis konfig lesz. idő és türelem kérdése minden. ha valahol elakadsz, akkor meg írj ide, és valamelyikünk úgyis segít.
-
m4rc!
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
500-as fsb-vel is bebootolt a vindóz, de nem volt stabil...
most (480-as fsb mellett) a BIOSban 1,55V van beállítva, de a CPU-Z szerint idle: 1,512, load: 1,492
Szóval a lapom eléggé pocsékul osztja a feszt..
szerk.: Mivel hűtöd? Nekem emellett a fesz melett max. 63 fokos
-
rup1u5
nagyúr
üdv mindenkinek!
ha minden jól megy napokon belűl összeáll a core2 rendszerem és segítséget szeretnék kérni, hogyan is kezdjek neki a tuningnak. mivel s939-es platformról nyergelek át és az utolsó intelem egy tualatin p3 volt, így új hús vagyok itt.
mire kell fokozottan figyelni? max nb fesz és cpu fesz ami adható? ddr2 is új dolog számomra. milyen időzítéseket milyen frekvenciákhoz érdemes társítani? max dram fesz? ez ha jól tudom 2.1v? elsőre ezeket szeretném konkretizálni.egy 6550es proci megy dfi p35 blood iron-ba 2*1g 1066-os crucial ballistix mellé.
kb mire lehet számítani ezekkel?
-
Zé_Mester
őstag
-
m4rc!
őstag
Na ma megjött a 6750-em, egyből neki is álltam tuningolni:
Valid asszem ez a vége..
Sajnos elég csúnyán dropol a deszkám (0,05V), sztem emiatt sem tudok feljebb menni.. -
Zé_Mester
őstag
ma szereztem egy Celeron D 356 Cedar Mill cuccost
úgyhogy most sűrű átpakolászás és kíváncsi vagyok hogy mit megy, mert hallottam róla nagyon sok szépet-jót. majd teszek fel képet. majd re
-
DENON
tag
Gondoltam megkérdezem.
INTEL S775 CORE 2 DUO X6800 2,93GHz 4MB Extreme DOBOZOS 64Bit
Az árán(250,000Ft) kihül miben jobb mint a többi.?? -
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
E 2180 procit lehet huzni a gyári hűtővel?
űdv
esetleg valaki nem tudja hogy a 800 Mhz ramjaim miért 667 Mhz mennek? -
Achill3uS
nagyúr
thx srácok

amugy eladó
Gorneck: léggel 24/7 4ghz-en használtam/lom ~1.54v-on, de a 3.9-hez jóval kevesebb is elég neki, és ami a lényeg, nem fsb wallos korán mint rengeteg példány... maxra pedig 4330mhz körül szobában...
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis update [link]

-
Zé_Mester
őstag
heeeeeeee, azért most ezt miért kellett???
miért jó az neked, ha más összesírja a monitort meg a billentyűzetet, amikor megnézi a SMÁJLIS KÉPET ?????
köszi, ez hiányzott nekem így a mai estére.
(#3797)-re meg : óóóóóóóó hogy .............................

ui.: ha esetleg megutálod valamelyiket. szólj és adok postacímet
sztem a DFI nem áll jól neked, csűnyán mutat az ágyadon, nekem szép halványzöld huzatom van, itt jobban mutatna
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2140el..

a múltkor amikor lefagyasztottam az egész szobát, lehetett volna azzal is szórakozni, de ugye miért ne, barátnőm jött hozzám, aztán nem akartam belőle hóembert csinálni. de majd holnap......már alig várom hogy ismét fagyasszak