Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Na itt stabil. Orthos alatt nyomtam egy SuperPi-t is 2M-el, közben Skype, MSN, Firefox, CPUZ, Core temp. És hasít. Itt a vége fuss el véle...

-
banderasz77
addikt
Árghhh... Itt is meghal. Marad a 3600. Itt egyenlőre Blend-el is megy. És a memkezelést Auto by speed-re kellett állítanom.
-
banderasz77
addikt
Mégsem. 38 percnél restart volt. Most 3680-on megy 52 perce!

-
Mr.Grincs
veterán
Hello, van egy kis gondom. Marha lassú a gépem bár nem tudom miért, tiszta gyök2 mire betölt mindent. Pedig most formatáltam le teljesen a vinyót.
Ezek a paraméterek....ASUS P5K garanciába cserélt egy zsír újra, C2D e6750 alapfeszen, 2x1GB DDR2 KINGMAX 800 MHZ es 3 év garral, SeaGate 160as sata2 (ezen van az xp),Samsung 320 Sata2, Pioneer DVR 111D dvd író.
Nah most mi a túró baja lehet mert iszonyatosan lassú. Túlfeszültséget kapott anno áramszünet miatt azért volt alaplapcsere....Előre is köszi.
Megjegyzésként hogy a hugom, gépe amibe 775 ös 3000res intel cerbona van 1GB 667 mhzes samsung rammal, szinte az is gyorsabbb....
WTF?????

-
Laraxior
titán
Visszaszámlálás....
-
banderasz77
addikt
Elindítottam a töredezettségmentesítést. Lement a fesz 1,544-re! Jó mi? De még mindíg stabil.
-
banderasz77
addikt
-
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
az az idle 1.13 a durva. de loadban érdekes.... p5b deluxe is droppol rendeset. a lapnak lesz baja sztem mert ez az FPO jónak tűnik. magasabb fesznél jobban droppol.sokkal több kell neki biosból.
zone a lapod 965 cjipsetes ami támogatja a ddr2 533as memókat ergo menni fog. a ds3 támogatja az újfajta procikat?
-
banderasz77
addikt
Még egy dolog. Mondjuk ez volt eddig is, csak nem mértem ki. Ez csak egy példa!
CPU Voltage(Bios) 1,35V
CPUZ: 1,336V
IDLE : 1,13VKicsit durva nem?

-
zone
őstag
Üdv! Újitok egy kicsit a gépemen, és egy Gigabyte 965P-DS3 alaplapot tervezek venni, hozzá pedig egy C2D E6550-es procit. Elméletileg a 2.33Ghz 7x333Mhz-es fsb-vel jön ki. A mostani memóriák 533Mhz-esek, ami, ha jól tudom 2x266Mhz. Arra lennék kíváncsi, hogy ez menni fog együtt, vagy ez a különbség nem zavar be semmit, esetleg állítani kell valamit? (Bocs a hülye kérdésért
) -
fdisk
őstag
Szép a 3.5ghz!
Én most 3.4-nél tartok,de szeretnék fentebb menni,csak várok,h vki mondjon választ! -
subaruwrc
félisten
fsb nek adhatsz még. cpu is mehet. 3600hoz kb 1.46-1.48volt kell átlag.
loadban legyen annyi. az bios 1.500
pyo
laragirl83 nekem meg az tetszik hogy minden a stabil határon van hajtva.
530 vagy 540 jobban tetszene de nem bírják felszorozva a ramok odáig. úgyh majd cl4ben megnézem őket 
-
fdisk
őstag
[link]
Mennyit adhatok még?
Jelenleg 8*425(stabil,bár csak 1 órás orthos volt),a cél 8*450,a fenti beállításokkal 1 mp alatt hátast dob az orthos.
A vcore feszt megemeltem 1.45V-ra,de ua az eredmény. -
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
3600nál feljebb? nézd meg alacsonyabb szorzóval nem wallos e a proci
-
subaruwrc
félisten
válasz
laragirl83
üzenetére
azzal még szebb. enyém 1.41a min load fesz amin stabil
most leteszteltem az új ramokkal és megvan a 24/7es beállításom.
here
-
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
szerintem mivel mindenből droppol ezért az nb nek és az fsb-nek is adhatod a következő egységet. nem lesz túl sok a fesz ellenben lehet hogy stabillá teszed a gépet vele.
-
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
pontosan milyen feszeket használsz a 3600hoz?. fsb term nb voltage ilyenek kellenek. a procinak nincs ott vége úgyhogy valami másnak kell fesz. ramok milyen beállításon futnak?. blend tesztet nyomsz vagy small fft-t?. procid FPO-ja?és VID-je?
laragirl83 szép az a kerek 1.4000@3500mhz

-
laragirl83
őstag
aláírásom frissült, immáron megtalálható egy CPU-Z screen is!

-
banderasz77
addikt
-
Mr Sm!tH
tag
Hi all!
Ugyszint procivásárlás előtt állok és a két lehetőség nálam is a 6550re és a 6750re esett!
Kérdésem hogy vajh melyik lenne kifizetősőbb! Olvastam olyat is hogy ha kifogunk egy jobb 6420ast akkor azzal is el lehet érni ugyanazt a teljesítményt!
Szeretném húzni majd! Alaplapnak egy P35-DS3ra gondoltam!Javaslatok? thx
-
Larry303
addikt
400-500 fsb mellé (3,4 Ghz környékén) melyik jobb választás???
6550 oder 6750???
ha jól tom a 6550 7 es szorzóval van megáldva, oda ugye elkelne egy 500as fsb...viszont ha nem megy annyit akkor az alacsonyabb szorzója miatt lehet, hogy sovány lesz az órajel nem?
legroszabb esetben gondolom a 6750es szorzóját is visszatudom állítani 7esre és akkor uott vagyok, ha bírják a cuccok azt az fsbt....
előre is köszi a segítséget -
subaruwrc
félisten
hali.
nem. szobahőnél nem lehet hidegebb. G0-knak elég ratyi a hőmérő szenzoruk.olyan 10fokot ha hozzácsapsz akkor kb jó.
biosban cpu configuration menüpont alatt.Gabo 112. ez azért van mert neked is ki kell kapcsolnod az EIST és C1E gazdasági 2funkciókat biosban hogy ne vegye vissza az órajelet.
terheld meg és 3040 lesz az.AtG
mér 3,2mhz en lehet lehül odáig idle 
-
Gabo112
csendes tag
Hello!
Vettem egy C2D E6750-et. Felhúztam BIOS-ban 3,04 GHz-ig. (8x380)
Nos a gép bekapcsolásakor mikor kiírja a gépem adatait, 3,04 Ghz-et ír.
Ennek ellenére CPU-Z és Everest is csak 6-os szórzót ír ki, ezáltal 6x380-nak írja azaz 2280 MHz-esnek.
A Vezérlőpult->Rendszer-nél viszont szintén 3,04 GHz-et ír.
BIOS-ban is 8-ra van állítva a ratio szóval nem értem ezt a 6-ost.Más:
A proci 30 fokot mutat egy Zalman CNPS9700LED-del.
Egyenként viszont 38 és 42 fokosak, nekem ezek a hőfokok ezzel a hűtővel korrektnek tűnnek. Erősítsetek meg pls.
Remélem tud valaki segíteni.
-
pyo
csendes tag
Üdv,
Egy kis infót szeretnék kérni:
-egy E6750 3,2Mhz-cen Zalmann 9500-tel (venti fordulat 1200) meghűtve létezik hogy 15-20 fokos? A magok egyenként 10 fokosak a CoreTemp szerint. Az Everest hasonló értékeket mér. Nem gáz ez? A gép egyébként megyeget.
Pls help! -
fdisk
őstag
MA érkezett meg a prockó.lap.cooler.
Kezdetnek nem rossz!Szerintem.
[link]
Majd holnap folytatom,most tente van! -
nbl2
senior tag
Sziasztok!
Na én is vettem új procit. Alaplap a régi P5LD2, de a proci E2140 és most 300-as FSB-vel megy. Sajnos feljebb csak akkor ha a PCIE-t nem 100-ra hanem AUTO-ra teszem, de az meg árt a vga-nak azt írják midnehol. Igazából miért árt neki? Ha a feszültséget nem emelem, hogy mehet ettől tönkre?
Hogy tudom windowsban megnézni, hogy mennyi a PCIE órajele ha biosban autora állítom?
-
Motaba78
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
na de én csak próbáltam hogy ha kell majd a teljesítmény akkor had menjen, nem megsütni akarom
igy is a bios 2,1 volton már pirost jelez ennél a feszültségnél.
összeségében nem túl magasak ezek a feszek ? esetleg vegyem lejjebb valamelyiket ?stab teszt még nem volt de majd csinálok azt is
-
Motaba78
addikt
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne,(konfigom az adatoknál) eddig mindig csak olvasgattam a tuningrol és most kipróbáltam, hogy mit visza vas, és meglepödtem hogy üresjáratban szerintem nagyon hideg a technika ekkora teljesítménynél.
mellékelek néhány képet és szeretném ha tölem tapasztaltabbak írnának ,hogy ez most jó e vagy mit finomítsak még a rendszeren
feszültség ilyesmikre gondolok.a memória 2,1voltot
a procko 1,3225 voltot kap.
fsb 1.4 v
sb vcore 1,5
ich 1.057[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]várom hozzászólásaitokat mire figyeljek a rendszeren
-
törölt tag
egy buta kérdésem lenne a nagyérdeműhöz: menniy feszt szabad adni egy mezei e6600nak ha vízzel van hűtve? 1,5-ön állok, de kéne szerintem 1,6 a stabilizálásához.
köszönet
-
mokus1
addikt
az E6850ből mennyit lehet kihozni gyári hűtővel???Szeretnék venni játékhoz.Jobban megéri mint a ,,összedrótozott"Q6600?köszi

-
subaruwrc
félisten
válasz
Devastator
üzenetére
3200,3300mhz benne van biztosan.efölött mák és proci kérdése
-
Devastator
tag
E4500-esből mennyik lehet kisajtolni lehetőleg úgy, hogy még stabil is maradjon?
-
Amoroso
aktív tag
És melyik stepping a legjobb?
A több javítás az jobb? -
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
értem. ésszerű döntés. akkor told a 6750et.
-
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
köszi.
e6300 meddig ment? vagy nem bírod fsb vel?Zé_Mester köszi
ment repü 
-
westlake
félisten
válasz
banderasz77
üzenetére
disztributort akartal irni..
-
banderasz77
addikt
Esetleg valaki tudja, hogy ki a Corsair nagyker itthon?
-
P00By
nagyúr
Éjcaka vmi történt a géppel!Reggel megneztem minden forog stb csak kép nincsen!Kikapcs,bekapcs semmi!Aztan megneztem és vmiert gyanus volt a sata kabel,már tegnapis amikor takaritottam,kicsereltem és volt kép

Ugyh ma délelött gyors teszt volt csak!Alig ment pár órát,de közben lefutott 3DMark06!
Remélem azert stabil...
-
subaruwrc
félisten
őstag lettem
durva az új ventim
Anthony28
3600on 1.488cal 70%on 56fok 50%on 57 30%on 58 20%59-60fokosak a magok. nagyon bivaly viszont 50% felett minden zajt elnyom
-
P00By
nagyúr
Megvan az új tápom!Holnap tuning eredményeket írok!
-
Brumi˘
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Ezt én is így gondoltam, ezért is volt 350W-os fpm, aztán amikor beraktam a 500-as bs2-t és "hoppá nem ciripel az egész", és "mi a p**a lehet még húzni a vidkarit?" akkor beláttam hogy tök jó meg megy vele, csak nem elég! (nekem csak egy vmodolt 7950gt-m volt, egy e6400-gyel.)
-
Bagira01
veterán
Nekem ennyit megy a procim biosból. Szerintetek set fsb-vel a 3,9Ghz-t ki lehetne hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- Top Ár! i9-12900k
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézz be a
Nem fogod megvárni...

)

530 vagy 540 jobban tetszene de nem bírják felszorozva a ramok odáig. úgyh majd cl4ben megnézem őket