Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
Gondoltam megkérdezem.
INTEL S775 CORE 2 DUO X6800 2,93GHz 4MB Extreme DOBOZOS 64Bit
Az árán(250,000Ft) kihül miben jobb mint a többi.?? -
DENON
tag
Egyébkét,megértettem hogy meleg,csak volt itt valahol egy olyan hogy egy lista amin rajta vannak a hőfokaik a proceszorokének.Ott a E6400 61,4 fok és nekem még annyi se volt de mindegy.MEGÉRTETTEM.
Meg azért irtam hogy az előzményekhez képest:1,5-2 óra játék után közel 70fok volt,tegnap ugyan ennyitől csak 62-63.
Ti meg kicsit félreértetettek engem.
Nem szmájlizok. -
DENON
tag
Most 1,5-2 óra crysis 60% proci használat,62-63 fokos maghő
sztem jó az nem 
Amugy a játékban minden közepesre van állítva(magát állította igy)1024*768(én mindig igy játszok)AA nem tom hogy áll
M3KK sztem azt akarta subaruwrx hogy van e jófajta hozzávaló alaplapod

-
DENON
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Gondolkodtam rajta,hogy veszek 2700Ft ért folyékony fémet
ami 10x hatékonyabb állítollag mint a sima hűtőzsír
Asszem gyári van rajta amikor megvettem a procit BOX osat azóta megy mostanság lesz egy éves 

Most mikőzben irok,és nem csinálok semmit, 57-56 fok,előb játszottam avval a kalaptrágyafossal(nfsprostreet)akkor felment 63-64 re,de szerintem a legszarabb nfs,hosszú idők óta,ez még a carbonnál is rosszab.
Megyek megnézem crysisnél mennyi lesz,tegnap elvileg 60% nál nem használta jobba na procit,és nem ment 68fok főlé.
Mondjuk ha meglesz a pénzem veszek Silent Knight ot remélem az jó lesz,és lemegy vagy 40fokra a hő

-
DENON
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Utánnanézzek.
Előbb semmit tevés közben kilépett kék volt és újraindult
a legalsó sorban valamit a memoriával kapcsolatban irt ki de mivel nem tudtam végig olvasni ezért nem tudom mi volt.
most kicsit visszább vettem 375*8 750MHZ hátha most jó lesz de komolyan nem csináltam semmit,Orthost mondjuk elinidani se tudtam,most mondjuk legalább elindul
Amugy nekem se tetszik a hőfok,de nekem teljesen alapból ugy hogy nem nyultam hozzá is ilyen volt azért nem paráztam . . .
Amugy Kéket és Újra indulást(direkt nem irok halált
)mi okozhat,még mert tudomásom szerint memoria probléma.? -
DENON
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
CPU-Z,Everest szerint is 1,296V a feszültség.
Amugy a 72fokot arra értetem,hogy 100%os terhelés alatt,de sztem sok.
Most hogy nem csinálok semmit igy 58-60fok közt van az jó sztem.
Az miért lehet hogy az orthos gyakorlatilag el se indul ? mikor pl UT2007 vagy III hivjuk ahogy akarjuk
normálisan megy,de mondhatok bármit,crysis is(mondjuk nekem nem jön be)pro street(ez se tul jó) is,timeshift,fear perseus mandate(ez viszont király).Amugy ezek mindegyik mentek simán 266*8 ba is
talán a crysis simábban fut.
Amugy ami terhelte a proceszoromat az csak a moha airborne volt de az teljesen végig 100% volt amikor játszottam 266*8 ban.Duty4 nem okozott neki különösebb nehézséget.
Ez most kicsit off volt bocsi. -
DENON
tag
Megy rendesen minden,de az orthost inditanám el,és ugye van két keret,és az alsó röktön bevörösödik,és kiirja hogy stopped, most akkor nem jó valami ?Ez csak költői kérdés volt
Blend test et vagy mi az futatnék mikor a cpu,ram is stresszelve van priorit 8(ami nem tuom mit jelent)
Mit tegyek akkor szerintetek ? -
DENON
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Igazad volt bár akkor olvasom ezt mikor már megtettem a kellő lépéseket

400*8=3200
800MHZ memoria.
Amugy én csak játszok a gépen,de számomra nem volt észrevehető a külőnbség,simán mentek a játékok,mondjuk azért nem is egy rosz proci sztem amim van.
De még mindig túl melegnek tartom a dolgokat mert 72 fok azért sztem sok magonként . . .
A feszt meg nem bántom ha nem muszály,attól félek hogy eldobok 10-20 ezret egy kis feszültség meg pár MHZ miatt
nekem annyit nem ér. . .És köszönöm a segitséget.
subaruwrc-nek is. -
DENON
tag
Elvileg most 350*8 ban megy a processzor ez jó is a memória 700MHz-n szóval ez jó.
FSB : DRAM 1:1
De én nem látok semmilyen változást ahhoz képest hogy tegnap még csak 266*8 volt 800MHZ-s memoriával FSB : DRAM 8:6
Egyébként milyen változást kéne tapasztalni ?
Alaplap hőmérséklete meddig mehet el ? -
DENON
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszönöm
Azt gondoltam hogy nem a visszaosztás a dolog amit tennem kéne
Akkor nyugodtan huzhatom a dolgot ameddig csak tudom
Egyébként ha feszültséget is bántom akkor könnyen elhaláloznak a dolgok ? vagy azt inkább már csak hűtőt memóriákkal meg jobb hűtéssel mint a gyári ugye ?
Amugy mivel a 6400 elég jól tuningolható volt,gondolom fesz emelés nélkül is elmegy 375*8 on legalábbis remélem.az már 3000MHZ lenne
-
DENON
tag
HELLO
Tudom kezdő kérdés biztos
de szeretném megtudni,hogy az FSB SPEED az mit jelent,mert van egy (lent látható)procim B2-stepping és az volt hogy 266 on megy alapbol 8-as szorzoval akkor az FSB Speed 1066 volt.Most felhuztam kicsit a procit 300x8ra és ez az FSB SPEED 1200 lett.Ez most gond vagy nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- ldave: New Game Blitz - 2025
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ott van még a lehetősége a ventilátorok fordulatának emelésére.