Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Én is S939-ről váltottam anno. A legfuribb, hogy nincs HT link, nincs ram visszaosztás.

Alhangon is 3GHz minimum kihozható belőlük. Hűtéstől is függ, de azért 1,5V-nél többet ne adj hosszútávon sztem a procinak, nb-nek +0,1-0,3V ettől többet tartósan szintén ne adj, illetve nézd meg kézzel mennyire melegszik, biztos ami biztos. Ramot tedd 1:1-be, így 400-as FSB-nél megy 800at, 450-nél 900-at 500-nál 1000-et stb. Ramnak adhatsz 2,2-2,3V-ot is (én 2,2V-ot adok a ST T800-amnak ez a gyári specifikáció, tehát drop-ot beleszámítva 2,3V mehet lazán). Időzítás ügyben nem tudok segíteni, mert nincs tapasztalatom a ezzel a rammal. 1000Mhz Cl4-ben talán meglesz 2,2-2,3V-al.
7x400-ról indíts, ramank adj kapásból 2,2V-ot, 7x450-et vinnie kéne alapfeszen (az én 6300-am is ott fogy el alapfeszen). Aztán szépen mész feljebb. Ha borul valahol a dolog adsz a procinak ha az sem segít nb-nek +0,1V-ot...
-
Zé_Mester
őstag
egy 6550-es proci jó esetben megy 7x480as FSB-vel, de mondjuk az enyém annó ment 7x510-en is. szerencse kérdése a tuning, így előre nem nagyon lehet megmondani.
ramokkal kapcsolatban, a Crucial ramok simán mennek 1066MHz-en 5-5-5-15 CR2-be,de gyárialg 2.2V van megadva hozzá.
de magasabb sebességen is bőven megy ekkora időzítéssel.
a DFI lap elég lesz alapnak a tuningra, hogy mennyi feszt kapjon, az megincsak a szerencse kérdése ami majd tuning közben derül ki hogy kell-e neki a plusz és hogy mennyi.
de jó kis konfig lesz, próbálkozni kell majd a beállításokkal, én is rászántam majdnem 2 napot amíg kifacsartam az aláírásomban szereplő eredményt
de sok sikert hozzá, jó kis konfig lesz. idő és türelem kérdése minden. ha valahol elakadsz, akkor meg írj ide, és valamelyikünk úgyis segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós topik
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Smart Keyboard
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest