Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
egy játék sztem sokkal komplexebb mint egy natúr orthos teszt. és érdekes módon ahol az orhos ment "stabilan", ugyanott a Crysis rég hanyattverte magát betöltésnél.
talán prime95 aktuális verziójával kéne tesztelni és nem a G0-val bugos 2éves orthos-al, az nem dobál ki random, midnen oprendszeren fut, és jobban terhel mint bármilyen játék...
egyébként memoria ugyanolyan kékhalálokat dobálhat mint a proci, ddr3-nál főleg...
btw ahonnan kiindult a vita, énis ismerem az illetőt, de sztem a kolléga problémája a hiányzó eredmények voltak, amik valljuk be elengedhetetlenek a hitelességhez... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
HZSolti
üzenetére
igy már vili, a 7x500 valszeg az időzitések miatt lassabb hiába szinkron, annyit nem dob, sőt a p35-ös lapoknál a 4:5 jobb is az 1:1-nél egy hangyányit, szóval a 8x400 pedig sehogy se akar felmenni 1:1-ben sem... ez elég érdekes... pórbáltad a ramokat mind2 esetben azonos időzítésen? mondjuk 5-5-5-15 azt minenhol vinnie kell, és ki kéne derülnie a 8-as szorzó turpisságának is 1:1-ben, olyat még nemigen láttam h ekkora fsb kül legyen 2 szorzó között, tehát sztem ott a ramok kavarnak be vmit...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
HZSolti
üzenetére
ez a 7-es szorzón megy az 500 8-ason csak 400 nem stimmel, szinkronba vannak akkor is a ramok? vagy 1000 fölött? de valamit nem értek, most azt irod nem megy jol a ram se 1:1-ben se felosztva, most akkor mivan? kicsit egyértelmübben még1x ha lehetne

#3968 nem nem megkaptam

egyébként az elképzeléseddel semmi gond, csak jelenleg beteg vagyok és nem szivesen találkozom más emberi lényekkel
de ezt priviben ledumáljuk még ok? -
Achill3uS
nagyúr
thx srácok

amugy eladó
Gorneck: léggel 24/7 4ghz-en használtam/lom ~1.54v-on, de a 3.9-hez jóval kevesebb is elég neki, és ami a lényeg, nem fsb wallos korán mint rengeteg példány... maxra pedig 4330mhz körül szobában...
-
Achill3uS
nagyúr
egy kis update [link]

-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
akkor nem jutottál előrébb mint MTH-n, sőt ez csak 6-os szórzó

de ettől függetlenül szép eredmény tesó
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
csöppet stabil
de már ne orthos-al nézd, néha bugzik G0 procikkal, régi program. Prime95-öt használj.. -
Achill3uS
nagyúr
nah, alakul

E6850@4360mhz lég [link] -
Achill3uS
nagyúr
[link] srác bevállalós volt

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)