Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
köszi, ez tetszett
épp most voltam amúgy kint, szétnéztem hogy milyen idő is van és hmmm.....épp ideális egy kis civakodásra. csak most lusta vagyok megint kipakolni minden mogyót, szellőztetni meg nem akarok, mert nyűgös is vagyok ma
úgyhogy majd holnap, de a 8x495FSB és az 1224MHz-es memória sebesség még koránt sem végleges
azt megn nem is akarom megemlíteni hogy a videókarit még meg se néztem hogy mire képes, de ezzel nem akarok semmire se célozni LoL 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- FIFA 16 Playstation 4
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest