Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida
üzenetére
Ott a pont, a szombat estét szeszes italok fogyasztásával töltöttük a barátokka és másnaposan ültem le a gép elé, mire rájöttem hova irtam már lejárt a szerk idő, - akartam rajta valamit módosítani és nem találtam a virkergető topikban akkor esett le hogy hova írtam - mindegy de tényleg vicces. duplán.
Lenne egy kérdésem, a CIS stabil verziója a 8-as és most 10-es béta jött ki hogyisvanez? A CIS-el egy kicsit lemaradtam, valamit rosszul tudok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest