Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Fotók, videók mobillal
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
Comodo Cloud AV új kiadását ne nagyon telepítsétek fel egyelőre. Win7 x86 frissen telepített rendszeren, elhasal vele a rendszerbetöltődés. Explorer.exe nem, illetve nagyon lassan indul el és az egyéb rendszerkomponensek sem töltődnek be.
Azt hittem, egyik driver miatt volt a dolog. Így másodjára is újratettem a rendszert a driver nélkül, gondoltam nem játszogatok vele. Szintén zenész lett a CCAV telepítésekor.
-
mrszitya
senior tag
válasz
blattida #10353 üzenetére
Ikon...
Sőt, megjegyzem nekem a tízes első stabil kiadásával a legjobbak a tapasztalataim, ha Comodoról van szó (az elmúlt időszakban). Mind rendszerterhelés, mind kezelhetőség tekintetében sokat javult a 8-hoz képest (nálam). A legfrissebb alverziót én például, direkt nem is engedtem egyelőre települni.
-
mrszitya
senior tag
CCAV legfrissebb kiadása esetében úgy tűnik, már egész jól megy a kommunikáció a szerverekkel. Nálam hiba/szakadás nélkül végigmentek a keresések.
-
mrszitya
senior tag
CCAV leendő kezelőfelületére egyébként szavazás vagyon kiírva, elvileg utolsó kör megy a hiv. fórumon. Ha nem jönne be az 5-ös design, akkor még most gyorsan lehet próbálkozni.
Ha a szerveres kapcsolódás problémáit nem is képesek orvosolni, legalább egy kivételesen fontos dolog, az UI tekintetében látszik a szándék/törődés.
-
mrszitya
senior tag
"ahogy írták alapban kikapcsolt a HIPS persze így is vállalható de akkor kb. fel lehet tenni egy Panda free-t is."
Ez így nagyon nem igaz. Pontosítsunk.
Bár természetesen létezik olyan kártevő, ami a virtualizált rendszert/környezetet adott esetben ki tudja játszani, erre vajmi kevés esély és példa van a hétköznapokban. A sandboxxal az volna a fő gond, hogy csak a kártevők bizonyos típusaitól képes alapvetően megóvni a felhasználót, viszont ezt jelenleg még rendkívüli hatékonysággal. Mégis, csak nagyon kevés gyártó alkalmazza.
A Panda Free emiatt fasorban sem lehet a default Comodoval, amíg nem alkalmaznak hasonló technológiát.
-
mrszitya
senior tag
Egyszerűen azért, hogy a(z átlag)felhasználónak ne kelljen kibogarászni az érthetetlen üzeneteket. Az autosandbox önmagában is simán az egyik legerősebb védelemmé teszi a Comodo-t, a HIPS csak ráadás.
A PUP-ok elleni védelmén és az adathalász oldalakat szűrésén (dns-szűrőjétől függetlenül) kellene javítani még.
No meg a keyloggerek és társaik tekintetében, nem tudom hogy viselkedik a való életben (kikapcsolt hips mellett értve főleg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest