- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
Az internet a honfoglaló játéknál (több gép összekapcsolódásakor) 10 perc után megszakad. Eleinte csak naponta 1-2 alkalommal, mostanában 10 percenként. Minden lemerevedik és csak hidegindítással (főkapcsoló) loehet újra indítani. Mit kellene állítani? Más internetes programok
-
Tetete1
senior tag
A Comodo Could víruskereső mennyiben különbözik a CIS Pre víruskeresőjétől?
-
Tetete1
senior tag
Nektek megy a Comodo Is Windows 10 alatt?
-
Tetete1
senior tag
Nektek sem engedi a Windows 10-et a Comodo tűzfala frissíteni, vagy csak nekem? Egyszer már volt ilyen, de aztán hagyta a frissítést. Most ujra nem engedi. Más is tapasztalt ilyet? Ti hogy oldjátok meg? Én kikapcsolom a tűzfalat, de ez nem megoldás.
-
Tetete1
senior tag
Nekem se frissít automatikusan, ezért manuálisan végzem a frissítést.
-
Tetete1
senior tag
Mit kéne állítani a Comodon, hogy engedje a Windows frissítéseket. Régóta használom, de több, mint egy hónapja nem engedi telepíteni a Windows fissitést. Ha eltávolítom, megy rajta a frissítés.
-
Tetete1
senior tag
Nekem mostanában nem frissít a Comodo Is Pro. Sokszor kell kézzel frissíteni. Mi lehet az oka?
-
Tetete1
senior tag
Mit kell tenni, mert a Comodo IS nem engedi megnyitni a PDF fájlt-t.
-
Tetete1
senior tag
Nekem 1 napja nem frissíts a CIS...Vaylakinek van ilyen problémája?
-
Tetete1
senior tag
(#8225) olivera88
Így nem telepíthető mellé a F-secure antivírus kerewgető..
-
Tetete1
senior tag
Comodo IS-ben hogyan lehet VÉGLEGESEN kikapcsolni a víruskergetőt (vagy le kell venni és cvsa a tűzfalat feltenni?)..
-
Tetete1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7759 üzenetére
Nekem először furcsa volt a CIS6, de ma már megszoktam és marad a CIS6.Semmi gond vele, vírust nem hagy maga után...
-
Tetete1
senior tag
A 6-os verzióban mit jelent a megosztott terület beállítása?
-
Tetete1
senior tag
válasz
Vigneau #7617 üzenetére
Hát - azt sajnos - meg nem tudom mondani. Ugyanúgy állítottam be - mint az 5.12-est és láss csodát megy...Hibátlanulo. Igaz a Sandboxie-t nem használom (másiknál sem használtam. Az 5.12-est is nagyon szerettem, tisztán tartotta a rendszert (és nem mellesleg - ingyenes.
-
Tetete1
senior tag
Az új Comodo 6-ost tettem fel. A telepített internetes rádió 2-3 percenként megszakad (ami eddig nem volt)...-
-
Tetete1
senior tag
válasz
Tetete1 #7293 üzenetére
Na mégegyszer (bővebben):
Telepítésnél válasszuk alul az egyedi telepítő opciót. Itt kiveszed ami nem szükséges,gondolom böngésző és 30 napos támogatás(geekbuddy)
nem kell.Beállítási lehetőségek fülben én kiszoktam kapcsolni az alsó opciót,szeretem én eldönteni mi menjen ki illetve be,de ha gondolod dönthet helyetted is ezt rád bízom.
Megnyomjuk a vissza gombot.Secure DNS-t és a felhő av-t szerintem így hagyd. A DNS szerver szűrni fogja innentől a káros oldalakat(nem web filter,de ami bejelentett káros oldal azt tiltja).
Indul a telepítés.
Feltelepült akkor kérdezi milyen hálózathoz csatizol,feltételezem otthoni így azt válaszd.Nos mielőtt újraindulnánk (2x fogunk sajnos) ,előtte belőjük az AV részt. A Comodo főablakán rámegyünk felül az Antivírus részre,majd jobb oldal az alsót választjuk "Kereső beállításai" címszóval.A csúszkát valósidejűre állítjuk ,én személy szerint a heurisztikát mindig magasra állítom,kicsit több false riasztás de nagyobb találati ráta. Ha ismered a progikat amit letöltesz és riasztana rá akkor beteheted a mellőzöttekhez.
Következő fül felül: Kézi keresés.
Minden bepipálhatsz és heurisztika szintén magasra állítva,de ha gondolod te közepesre is rakhatod.
Ezzel megvagyunk. Célszerű újraindítani most a gépet,mert nálam előfordult pár gikszer ha tovább állítgattam még.
Restart...Újraindítás után fogad egy üdvözlő képernyő,ha nem akarod mindig látni bal alsó sarkba bepipálod és X .
Megnyitjuk ismét a főablakot és beállítjuk a tűzfalat és a Defense+ -t .Tűzfal beállítás:
Tűzfal fül megnyomásával előjön minden amit be lehet állítani. Nekünk most a Láthatatlan portok varázsló nevű kell.
Ha torrentezel akkor neked a középső opció lesz a jó választás. Utorrentnél 2x kérdez be/ki kommunikáció.
Következő teendő lesz a Tűzfal viselkedés beállításaAmi feljön ablak az első fülön nekünk csak az IPv6 szűrés kell innen pluszban azt még pipáljuk be.
Következő fül a Riasztások beállításai.
A csúszkát rakjuk ritkára ha nem akarunk sok riasztást látni.
Speciális fül:
Itt a két felsőt pipáljuk be.
Tűzfal eddig kész.Defense+ :
Defense+ beállítások menü.Az első fülön szinte minden maradhat így,kivéve a legalsó azt pipáljuk . Tehát Fokozott védelmi mód (asszem csak 64 bites rendszert védi jobban)
Következő fül a végrehajtás vezérlés.
Itt ami nincs bepipálva az a Beazonosítatlan fájlok kezelése,ezt pipáljuk be és válasszuk a "mint" Nem megbízható .
Lényegében ami ismeretlen neki úgy kezeli hogy nem megbízható így nem tud lefutni a fájl. Kézzel persze mondhatjuk neki azt hogy megbízható és így elindíthatod ha tudod mi az.Nos mondandóm végére értem,és be is állítottuk a Comodo-t . Tegyünk egy újabb Restartot és máris használatra kész
Remélem tudtam segíteni. -
Tetete1
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #7292 üzenetére
Telepítésnél válasszuk alul az egyedi telepítő opciót. Itt kiveszed ami nem szükséges,gondolom böngésző és 30 napos támogatás(geekbuddy)
nem kell.Beállítási lehetőségek fülben én kiszoktam kapcsolni az alsó opciót,szeretem én eldönteni mi menjen ki illetve be,de ha gondolod dönthet helyetted is ezt rád bízom.
Megnyomjuk a vissza gombot.Secure DNS-t és a felhő av-t szerintem így hagyd. A DNS szerver szűrni fogja innentől a káros oldalakat(nem web filter,de ami bejelentett káros oldal azt tiltja).
Indul a telepítés.
Feltelepült akkor kérdezi milyen hálózathoz csatizol,feltételezem otthoni így azt válaszd.Nos mielőtt újraindulnánk (2x fogunk sajnos) ,előtte belőjük az AV részt. A Comodo főablakán rámegyünk felül az Antivírus részre,majd jobb oldal az alsót választjuk "Kereső beállításai" címszóval.A csúszkát valósidejűre állítjuk ,én személy szerint a heurisztikát mindig magasra állítom,kicsit több false riasztás de nagyobb találati ráta. Ha ismered a progikat amit letöltesz és riasztana rá akkor beteheted a mellőzöttekhez.
Következő fül felül: Kézi keresés.
Minden bepipálhatsz és heurisztika szintén magasra állítva,de ha gondolod te közepesre is rakhatod.
Ezzel megvagyunk. Célszerű újraindítani most a gépet,mert nálam előfordult pár gikszer ha tovább állítgattam még.
Restart...Újraindítás után fogad egy üdvözlő képernyő,ha nem akarod mindig látni bal alsó sarkba bepipálod és X .
Megnyitjuk ismét a főablakot és beállítjuk a tűzfalat és a Defense+ -t .Tűzfal beállítás:
Tűzfal fül megnyomásával előjön minden amit be lehet állítani. Nekünk most a Láthatatlan portok varázsló nevű kell.
Ha torrentezel akkor neked a középső opció lesz a jó választás. Utorrentnél 2x kérdez be/ki kommunikáció.
Következő teendő lesz a Tűzfal viselkedés beállításaAmi feljön ablak az első fülön nekünk csak az IPv6 szűrés kell innen pluszban azt még pipáljuk be.
Következő fül a Riasztások beállításai.
A csúszkát rakjuk ritkára ha nem akarunk sok riasztást látni.
Speciális fül:
Itt a két felsőt pipáljuk be.
Tűzfal eddig kész.Defense+ :
Defense+ beállítások menü.
Az első fülön szinte minden maradhat így,kivéve a legalsó azt pipáljuk . Tehát Fokozott védelmi mód (asszem csak 64 bites rendszert védi jobban)Következő fül a végrehajtás vezérlés.
Itt ami nincs bepipálva az a Beazonosítatlan fájlok kezelése,ezt pipáljuk be és válasszuk a "mint" Nem megbízható .
Lényegében ami ismeretlen neki úgy kezeli hogy nem megbízható így nem tud lefutni a fájl. Kézzel persze mondhatjuk neki azt hogy megbízható és így elindíthatod ha tudod mi az.Nos mondandóm végére értem,és be is állítottuk a Comodo-t . Tegyünk egy újabb Restartot és máris használatra kész
Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van szólj igyekszem segíteni. -
Tetete1
senior tag
Ez mire jó? Comodo Endpoint Security Manager
-
Tetete1
senior tag
Köszönöm a segítséget, mindenkinek.
-
Tetete1
senior tag
Comodo Is-t használok. A tűzfal egyénire,a Defense Paranoidra van állítva, de a víruskeresőt hogyan kell beállítani. Valós idejűre, vagy állapottartóra? Teljes rendszerellenőrzés után vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest