- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
CIS 10-ben hogy tudom beállított, hogy egy program (Spyder) ne sandboxban fusson?
[ Szerkesztve ]
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van hogy egy oldalt sehogy sem tudok a blokolt oldalak közé tenni?
http: // win .hu .4 .zmobio .com/
minden más oldalt blokkol szépen, de ezt nem a karja pedig ronda idegesítő reklám oldal.CIS 10
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
A CIS 10-hez nincs egy jó konfiguráció leirás/videó?
vagy EZT használhatom nyugodtan?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
alfa20
senior tag
tegnap nekem is lefrissült a CIS XP-n, újra indítás után viszont szép fekete maradt és nem akart fel állni, így nyomtam neki egy reset-et, akkor is sötét maradt, elhívtak, ezért magára hagytam vagy 10-15 percig és mire vissza értem szépen fel is állt a rendszer, utána újra indítottam megint kíváncsiságból, de akkor már szépen felállt a rendszer.
nem lehet, hogy csak frissítés után először vacakol valamivel?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office