-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnyy
tag
válasz
blattida #10200 üzenetére
Átolvastam (nem a legjobb az angol tudásom), ha jól értem, akkor a HIPS figyel minden gyanús tevékenységet, és riaszt, ha valami van. Így egy titkosítós vírust is meg lehet állítani.
További észrevétel:
Nálam Windows 7 Professional SP1 64 bit és Avast Free vírusirtó van.
Észrevettem, hogy az AvastSvc.exe folyamatosan kommunikál kifelé.
Normális ez a működés? -
Johnyy
tag
válasz
vv5204 #10198 üzenetére
Köszönöm az infókat. Egyre tisztul a kép.
Próbáltam nézegetni videókat, de nem derült ki sajnos, hogy mi történne. (Habár szerintem ha úgy van beállítva, hogy ne virtualizálja a hozzáférést azokhoz a mappákhoz (alapértelmezetten így van beállítva), akkor a valós rendszerben is letitkosítaná, egy titkosítós vírus.)
-
Johnyy
tag
válasz
vv5204 #10196 üzenetére
Rendeben a globális szabályokat nem piszkálom.
Az alkalmazás szabályoknál viszont lenne néhány kérdésem.
Ha felugrik egy kérdés ott lehet választani, hogy mehet, tilt, vagy kezelés mint (és akkor itt van olyan, hogy engedélyezett alkalmazások).Mit érdemes választani? Mehet, vagy kezelés mint engedélyezett alkalmazások?
A firefoxnál nem érdemesebb a kezelés mint webböngészőt választani?
Mindig sandboxban szeretném futtatni a firefoxot.
A sandbox beállításoknál van egy olyan hogy ne virtualizálja a hozzáférést a meghatározott fájlokhoz/mappákhoz. Ez jó, mert így a könyvjelzők, meg a beállítások megmaradnak. De ha bekapnék egy zsarolóvírust, akkor ezeket is titkosítaná vajon? -
Johnyy
tag
Sziasztok!
Avast Free vírusirtó mellé telepítettem fel a Comodo tűzfalat.
Az Otthon vagyok opciót választottam, plusz az Auto-Sandbox-ot kapcsoltam be. Na meg ugye néhány kérdésre mit feldobott próbáltam válaszolgatni, de nem vagyok benne biztos, hogy teljesen jó-e így.
Alkalmazás szabályok
Globális szabályokSzerintetek jók ezek így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged