- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
-ZeeZee- #12242 üzenetére
Nem tudom, hogy f2p vagy p2p játszotok, de én egyetlen crestet sem adnék el. Legrosszabb esetben forge-ba dobnám őket, hátha jobbat ad a random.
A sprint crest arénában igencsak ütős, mire az ellenfél megmozdul, már félig szétverted a kristályát. Egy walla, dd, nick, medusa, michael, (kb. tök mindegy, mi a hatodik) csapat sprinttel elég izmos. Persze több taktika van, de többször mész el az ellenfél mellett, mint harcolsz vele, így a gyorsan odaérni és a másikat lassítani a legegyszerűbb módszer.
Szóval én úgy vagyok vele, inkább egy lv5 scorch vagy flame guard, mint egy lv3 war god. Főleg, hogy a jobb cresteket elég nehéz kipörgetni 15 hősre.
Persze, ha már belement 1-2 millió a játékba, akkor mehet mindenre wg, revit, bulwark, meg psyshield.
-
Sacrich
csendes újonc
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
-ZeeZee- #12081 üzenetére
Szóval nem akarok ezen tovább vitatkozni, eddig sem akartam, de ha én hülye vagyok aki mindenki az, néz meg drakről vagy akármelyik másikról a youtubon valamit de itt van ez pl:
https://www.youtube.com/watch?v=LW4QR-ftbXQ
8/8 talent és a crestje nem ugyanaz de több is van , gondolom ezek csak okosabbak tőlem.
A másik meg hogy mindennél az aktuálisan működő százalékot írja ki, ha tehát nem működne a talent, akkor csak a kisebb százalék lenne kiírva mint a crestnél. Ne haragudj de valami elirás lehet , de szerintem ez így működik, hiszen akkor a crest egy baromság lenne , nem lenne értelme ha ugyanaz lenne mint talent, mert crest és talent ha ugyanaz akkor mindig a nagyobb szintű működik a másik meg mintha nem lenne.És köszönöm a válaszokat.
-
Herczi
senior tag
válasz
-ZeeZee- #12081 üzenetére
Te nem érted.
"" The higher level Talent will only activate when the Crest Talent is the same as the Hero's Talent.""
Ha pl. Wg Crest és Talent van a hősön, akkor a talent csak akkor fog aktíválódni, ha magasabb mint a crest (pl 4-es talent 3-as crest). Az más kérdés, hogy semmi értelme ugyanazt a crestet, meg talentet rátenni.
Közben válaszolt más is. Én amúgy DD-re WG talentet akarok és LD crestet.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
-ZeeZee- #12003 üzenetére
Helló!
Mindegyiket érdemes fejlesztened valamennyire mert 5 hero based van (gondolom) de sok játékmódban használhatsz így is 6-ot. A prioritásokat tekintve Michael nagyon erős tank kezdheted vele mert egyedül is megy mint az állat plusz neki van a legtöbb HP-ja a játékban.
Druida kell healernek szinte mindig - amíg nincs ghoulemed úgyis ő a legjobb opció, másodiknak jó választás.
Grizzly raidnél, expeditionbe és guild warsba fontos, ha ezekben szeretnél fejlődni akkor ő
Tg főleg dungeonbe de azért máshol is megállja a helyét.
Pk később lesz fontos boss, demon ellen, mesába stb
Immortep hbm-ekben kell majd de az nem sürgős dolog meg lassan fog menni úgyis
Dungeonökben kell főleg előre jutnod hogy fel tudd húzni a hőseidet, könyvet kapsz egy csomót úgyis a napi belépésekért, lvl100-120ig nem kell annyira sok hb sePetek többsége legkisebb hpjú vagy random herokra proccolnak, mindegy melyiken vannak. De Aviar pl akkor proccol amikor ütik a heroját - érdemes a tankodra rakni. Ami akkor amikor a heroja üt, azt jó a pkra rakni mert az gyorsan üt alapból. Mindamellett hogy használod őket herok skilljére kell viszont főleg költeni. Meg pd-t pörgetni! Milyen platformon játszol?
-
hey73
tag
válasz
-ZeeZee- #2904 üzenetére
Szerintem amikor az elsőt bebukod így akkor hagyd a francba és probáld meg 2 óra múlva.
Nekem rendre le szokott akkor menni probléma nélkül.Antangel nekem akkor van ilyen problémám amikor kevés helyem van a gépem.
Klán dolgokhoz annyit ha valakinek nem jó a boss időpont annyira sem, hogy egyet üssön rajta akkor teljesen értelmetlen még egy shardot is fizetnie de tagnak se érdemes ott lennie, mert foglalja a helyet míg más esetleg csatlakozna de nem tud emiatt. Kell keresni mindenkinek egy számára optimális klánt ahol jó időben ütik bosst, a klánnak más értelme szerintem nincsen. Persze mint jó csett és online tanácsadáson kivül de ez inkább érzelmi mint technikai rész.
Azt gondolom lllZlll-vel szemben hogy pl egy 5-6k mightos embernek is megéri 100 shardot fizetnie ha ezért napi 1000 hb-t kapjon, ha nem vásárol gyöngyöt akkor azért elég gyorsan kerül hb szükébe, mivel gyorsabban fejlödhet a magasabb hbm es dungeonból gyorsan visszajön az elköltött shard.Beadás nyilvántartása aki fő accountról adja be, hogy hétfőn első belépésnél beadja.
-
Mike
veterán
válasz
-ZeeZee- #1400 üzenetére
az első exe vmi speciális hős lehet, az enyém 60-as, mert először a legándásokra akarom költeni az a kevés HB-t ami becsorog, szal a többi elit 60-ashoz képest ő vmiért 96 pontot kap a toronyban. (őrá emiatt lehet hogy majd elköltöm azt a 10k HB-t egyszer)
kéne még egy legend hős, Druidára majd csak összekaparom azt a mennyiségű shardot (most már le bírom verni a B hullámot is, más kérdés hogy vacak +5 shardért teljesen leamortizálnak, szal maradok az A-nál ami szinte alig okoz veszteséget)
meg jó lenne a cupid, persze ha van druida, lehet mégsem kell, de pontosan látom, hogy nagyon hiányzik a csapatból egy gyógyító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest